הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפו 6

למה לך לקנות בארץ ליפו 6 ולא להמין מחו"ל יהומובין טהור וקפסולות קפאין ולחסוך מלא כסף?

• פותח/ת השרשור
כי עשיתי את זה כבר פעמיים בחודשים האחרונים- גם בפדקס וגם בדואר רגיל-
בשתי הפעמים זה לא עבר מכס....

אין יהומבין בחנויות בארץ נקודה.
לא בהידרוקסי ולא בליפו 6.

תרד לאנדרגראונד...אפדרין \ קלן.

אשמח אם תפרט בנוגע להזמנות שעשית מחו"ל ונעצרו. מה כללה ההזמנה? סכום? מאיפה? האם קיבלת הודעה בדבר וכו'.

:-]

ליפו 6X אני כמעט בטוח שאפשר להביא ויש לך שם 3מ"ג יוהימבין + 100 קפאין למנה שזה כלום אבל זה יותר נוח משאר הליפו.

וזה מוזר שעצרו לך את ההזמנות יצא לי לראות את זה דווקא רץ יפה כאן ...

יש מספר חנויות שמחזיקות ליפו 6X או ליפו 6, רק צריך למצוא אותן (הן בד"כ לא יפרסמו זאת באתרים שלהן, אלא נדרש ללכת לחנות ולראות פיזית על המדף).
בקשר ליהומבין והקפאין, אם מזמינים במשלוח רגיל, זה נתקע במכס, אבל משלמים רק מע"מ (16%, ירד בחצי אחוז ד"א מ 1.1.2010)

• פותח/ת השרשור
תודה + תשובה:

אין יהומבין בחנויות בארץ נקודה.
לא בהידרוקסי ולא בליפו 6.

תרד לאנדרגראונד...אפדרין \ קלן.

אשמח אם תפרט בנוגע להזמנות שעשית מחו"ל ונעצרו. מה כללה ההזמנה? סכום? מאיפה? האם קיבלת הודעה בדבר וכו'.

:-]

ניסיתי להגיב בהודעה פרטית אבל אין לי מספיק הודעות כדי לעשות את זה ולא הצלחתי למצוא בפרופיל...
הכל מקרה הזמנתי 2 חבילות ליפו 6x כל אחת 35 דולר, שילמתי עוד איזה 20 דולר על משלוח. מעולם לא הגיע. הפעם בדואר רגיל כי פעם קודמת עשיתי דרך fedex והיתה בעיה במכס...

אנדרגראונד הייתי משיגה אם היה לי מושג איך.. אבל לצערי אין לי ממש 😃
<ואני משערת שלא מרשים לדבר על זה כאן..? >

ודרך bb.com אגב...ופעם הראשונה דרך fedex הודיעו לי הפעם גם זה לא...

• פותח/ת השרשור
המשלוח דרך fedex כלל 2 יהומבין טהור וקפאין, אחרי שראיתי שזה נכשל והסכימו לשחרר רק את הקפאין, ניסיתי דרך דואר רגיל את הליפו כי זה פעם הגיע אליי בסדר אבל הפעם גם זה נתקע...

אביב,סתם היה לך חוסר מזל בהזמנה דרך הדואר,אני מקווה שדיברת עם bb.com וקיבלת החזר כספי על ההזמנה.

בכל מקרה,לא בעיה להזמין יהומבין/אפדרין/קלן/סמים וכו' דרך דואר ישראל : ) לא נעצר ולא כלום ובהזמנות נמוכות מ-50$ או בהצגת חוגר גם לא נידרש תשלום מע"מ.
סתם מיותר ליפו 6 ,תחשבי שאת משלמת 35 דולר על קפאין ועוד קצת יהומבין(שגם ככה לא ביחס אופטימלי לקפאין).
מלבד זאת,לא הייתי ממליץ לך יהומבין אלא אפדרין+קפאין.

כמובן,שהכל בהנחה שיש לך תפריט מסודר, קראת על אפדרין ואת לא סתם מחפשת קיצורי דרך...
בהצלחה...

המשלוח דרך fedex כלל 2 יהומבין טהור וקפאין, אחרי שראיתי שזה נכשל והסכימו לשחרר רק את הקפאין, ניסיתי דרך דואר רגיל את הליפו כי זה פעם הגיע אליי בסדר אבל הפעם גם זה נתקע...
נתקע איפה, במכס? אם זה במכס זה לא נתקע, זה חלק מהתהליך.
הולכים למכס (או שולחים פקס, ראי מאמר בפורטל), מביאים חשבונית קנייה מ BB.COM, משלמים 16% מע"מ משווי ההזמנה (כולל המשלוח), מביאים תעודה מזהה והטופס של הצהרת יבוא אישי ל-3 חודשים, זה הכל, מקבלת את החבילה במקום ושלום על ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית