הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה שאלות על קריאטין

StreetLifter

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אהלן. אני כרגע בתקופת העמסה של קריאטין. רציתי לשאול, האם זה משנה באיזה זמן ביום אני לוקח כל אחת מה-4 מנות קריאטין? והאם צריך להיות מרווח מסויים בין מנה למנה? נגיד לחכות שעתיים-שלוש בין מנה למנה? או שאמורים לחכות יותר?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
לא יהיה לך יותר נוח לקחת 5 גרם ביום?

ייתכן. אני יודע שזה נשמע ממש מגוחך אבל יש לי עוד שבועיים אירוע שאני רוצה להראות בו הכי גדול שאני יכול בהינתן הזמן שנותר לי עד אז, אני מתאמן כבר שנה ולא רואה גדילה משמעותית מי יודע מה, אז החלטתי להתחיל עכשיו תקופת העמסה של קריאטין ו3000 קלוריות ליום (אני שוקל 58, ככה שיכולתי להסתפק גם ב2600.. אבל אני רוצה באמת להרביץ גדילה עד האירוע, עד כמה שזה אפשרי מבחינה פיזיולוגית).

אם לא היה לחץ של זמן, בכיף הייתי לוקח 5 גרם ביום.

אם תיקח יותר קריאטין בפחות זמן זה לא יהפוך את הגדילה למהירה יותר, זה בסופו של דבר קריאטין לא סטרואידים.
ובחודש גם אח תגדל בצורה מהירה הרוב יהיה שומן אז מה זה ייתן לך?
דברים כמו אימונים ועליה במסת השריר לא קורים ביום ולא בחודש, קח את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
אם תיקח יותר קריאטין בפחות זמן זה לא יהפוך את הגדילה למהירה יותר, זה בסופו של דבר קריאטין לא סטרואידים.
ובחודש גם אח תגדל בצורה מהירה הרוב יהיה שומן אז מה זה ייתן לך?
דברים כמו אימונים ועליה במסת השריר לא קורים ביום ולא בחודש, קח את זה בחשבון.

ברור לי שזה לא תהליכים שקורים מהר.. אבל קראתי באינטרנט שאנשים שמו לב לשינויים חיצוניים בגוף אפילו אחרי שבועיים של שימוש בקריאטין.
בכל מקרה תודה על התגובה!

ברור לי שזה לא תהליכים שקורים מהר.. אבל קראתי באינטרנט שאנשים שמו לב לשינויים חיצוניים בגוף אפילו אחרי שבועיים של שימוש בקריאטין.
בכל מקרה תודה על התגובה!
השינוי היחידי שיהיה לך בגוף בשבועיים מקריאטין זה עליה בנוזלים, אל תקשיב לכל מה שאנשים אומרים.
הקריאטין לכשלעצמו לא הוא זה שגורם לגדילה, אלא הוא עושה את זה באופן עקיף.
השימוש בקריאטין עוזר בהתאוששות מהירה יותר ועליה במשקלי העבודה, עליה במשקלי העבודה גורמת לעליה במסת שריר ואז גדלים.

• פותח/ת השרשור
השינוי היחידי שיהיה לך בגוף בשבועיים מקריאטין זה עליה בנוזלים, אל תקשיב לכל מה שאנשים אומרים.
הקריאטין לכשלעצמו לא הוא זה שגורם לגדילה, אלא הוא עושה את זה באופן עקיף.
השימוש בקריאטין עוזר בהתאוששות מהירה יותר ועליה במשקלי העבודה, עליה במשקלי העבודה גורמת לעליה במסת שריר ואז גדלים.

אני יודע. קראתי הרבה על קריאטין לפני שהתחלתי להשתמש בו. השינוי החיצוני שלרוב נראה מיד אחרי כמה שבועות הוא בעקבות עלייה בנוזלים. זה גורם למראה של עלייה בנפח מסת השריר. אני יודע שאלה נוזלים ולא עליה במסת שריר נקייה. היא תבוא עם הזמן, אני נוטה להאמין, אבל בינתיים אני אסתפק בשינוי החיצוני שיבוא בעקבות הנוזלים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית