הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יורד במשקל אבל עולה באחוז שומן

• פותח/ת השרשור idan_k
  • פורסם בתאריך

idan_k

משתמש מתחיל
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
היי אני חייב את עזרתכם ! רק מי שבטוח במה שהוא אומר בבקשה ולא סתם לזרוק תשובות
אני מתאמן 4 אימוני כח אגרסיבים שבתחילתם אני עושה ריצה של חצי שעה 10 קמש
מקפיד על תזונה נכונה ירדתי 20 קילו כבר בערך ב7וחצי חודש וגדלתי המון במסת שריר על הדרך
לפני שבוע וחצי עשיתי שקילה היתי על 16.6 אחוז שומן ושקלתי 75.9 ( גובה : 1.75 גיל :בן 24 )
שבוע אחרי של אימונים בדקתי אתעצמי שוב עליתי ל 17.1 אחוז שומן והורדתי במשקל ל75.4 מה שאומר בעצם שירדתי במסת שריר ועליתי בשומן
ועכשיו אחרי כמה ימים נשקלתי שוב ירדתי ל 75 קילו אבל עליתי באחוז שומן ל17.4
אני באמת לא מבין מה קורה 3 שבועות לפני ירדתי ממש מהר בעיקר באחוז שומן פחות במשקל עצמו , אני משקיע ממש באימונים ולא מפספס אף אימון
יש לכם מושג מה אני עושה לא בסדר שפתאום התחלתי לעלות באחוז שומן ?

דבר ראשון אחי ריצה לפני אימון כוח לא יעיל אתה מרוקן את כל המאגרים שלך וככה באימון עצמו אתה סתם תוקע את עצמך דבר שני מה זה מקפיד על תזונה כמה פחמימה וכמה חלבון?ואיך אתה מודד את אחוז השומן שלך? עדיף לפתוח אשכול חדש ולנסח הכל מחדש כי שום דבר פה לא מובן

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי שזה פחות יעיל כבר אבל זה הדרך היחידה שלי לעשות אירובי כי אם לא בסוף האימון אני לא מצליח להזיז את עצמי חחח
67 גרם פחמימה
30 גרם שומן
130 גרם חלבון
ארוחת שחיטות שלי היא ארוחת שישי וגם שם אני כמעט ולא חורג בכלום
אגב אני שותה חלבון DYMTIZE GORME פעם ביום קבוע . לא בנוסף כלול אם יש לזה איזשהוא השפעה לא טובה

אז תתחיל למצוא דרך לעשות אחרי אימון 30 דקות או שתעשה אירובי בוקר בלי שום אוכל לפני רק אחרי האירובי דבר שני אחי 67 גרם פחמימה זה קצת מידי תעלה ואז תוריד בהדרגתיות כל שבוע וגם שומן תוריד עם הזמן

• פותח/ת השרשור
המאמנת במכון כושר המליצה לי פשוט לעשות אירובי בימים שאני לא עושה אימון כח ואז זה לא מפריע לשום דבר
אז תן לי לדעת אם הבנתי נכון בעצם זה שאני אוכל פחות פחמימה גורם לי לעלות בשומן ולאבד מסת שריר ?

לגבי דברי המאמנת כן אפשרי שאתה אוכל פחות פחמימה זה לא גורם לעלייה בשומן אלה אתה תוקע את עצמך ישר לחתוך לכמות כזאת של פחמימה בגלל זה מורידים בהדרגתיות

• פותח/ת השרשור
שוב ירדתי כבר 20 קילו כבר הגעתי לשלב הזה שאני יורד לאט זה לא הבעיה .. הבעיה זה למרות שאני עושה 4 אימוני אירבוי בשבוע אני עולה באחוז שומן ויורד במשקל .. לא שואל לגבי להתקע באותו משקל שואל למה אני עולה ולא להפך או לצורך העינין אפילו משקל ואחוז שומן זהה למה שהיתי

אין שום הגיון בתזונה ובאימונים שלך
30 גרם שומן?
60 גרם פחמימות?
130 גרם חלבון?
כלומר סהכ משהו כמו 1000 קלוריות.
זה נראה לך הגיוני? לי זה נשמע כאילו שיבשת לעצמך מאוד את המטבוליזם.
שומן כל כך נמוך סתם פוגע לך בפעילות ההורמונלית.
קלוריות חסרות לך לפחות עוד 500 בתפריט במיוחד כשאתה משלב איתו אימוני כוח ואירובי כלומר אתה יכול להוסיף 20 גרם חלבון והשאר פחממה.
וכמו שכבר ציינו אין היגיון באירובי לפני אימון כוח זה סתם יקשה עליך לשמור על מסת שריר (כי האימוני כוח לא אפקטיביים).

שוב ירדתי כבר 20 קילו כבר הגעתי לשלב הזה שאני יורד לאט זה לא הבעיה .. הבעיה זה למרות שאני עושה 4 אימוני אירבוי בשבוע אני עולה באחוז שומן ויורד במשקל .. לא שואל לגבי להתקע באותו משקל שואל למה אני עולה ולא להפך או לצורך העינין אפילו משקל ואחוז שומן זהה למה שהיתי
1. איך הגעתה למסקנה שאתה עולה בשומן? לפי המכונה חסרת התועלת שיש לך במכון?
2. אתה עושה בכלל העמסות?
3. זה שאתה עושה אירובי לא אומר שום דבר לגבי השומן כל עוד משהו לא בסדר בתזונה שלך וכנראה משהו לא בסדר.
4.אם אתה יורד במשקל, אתה יורד גם בשומן ורוב הסיכויים גם שריר.

אתה בכלל מרים משקלים כבדים?

• פותח/ת השרשור
אין שום הגיון בתזונה ובאימונים שלך
30 גרם שומן?
60 גרם פחמימות?
130 גרם חלבון?
כלומר סהכ משהו כמו 1000 קלוריות.
זה נראה לך הגיוני? לי זה נשמע כאילו שיבשת לעצמך מאוד את המטבוליזם.
שומן כל כך נמוך סתם פוגע לך בפעילות ההורמונלית.
קלוריות חסרות לך לפחות עוד 500 בתפריט במיוחד כשאתה משלב איתו אימוני כוח ואירובי כלומר אתה יכול להוסיף 20 גרם חלבון והשאר פחממה.
וכמו שכבר ציינו אין היגיון באירובי לפני אימון כוח זה סתם יקשה עליך לשמור על מסת שריר (כי האימוני כוח לא אפקטיביים).

אני בחיטוב אני לא אמור לאכול יותר מזה חוץ מזה זה תפריט שהורכב לי בישראל בודי.. איש מקצוע
למה אני צריך יותר חלבון ? אני צורך כמעט 1.7 לכל קילו ממשקל הגוף שלי וממה שאני יודע זה נע בין 1.4 ל 2 חלבון פר קילו
לגבי האירובי הבנתי אבל זה עדין לא עונה לי על מה שאני שואל
2. אתה עושה בכלל העמסות?
3. זה שאתה עושה אירובי לא אומר שום דבר לגבי השומן כל עוד משהו לא בסדר בתזונה שלך וכנראה משהו לא בסדר.

כן עושה משקלים כבדים מאוד אפילו .. גם אני מתקדם גם במשקלים לא נתקע
ואני אומר שאני עולה באחוז שומן לפי המכונה שבודקת במכון כושר כרגע אין לי משו אחר שבודק

2. אתה עושה בכלל העמסות?

אני לא חושב שהוא מתעסק כרגע בלהרים משקלים כבדים הוא התמודד עם עודף משקל, קודם שיגיע למשקל א
אני בחיטוב אני לא אמור לאכול יותר מזה חוץ מזה זה תפריט שהורכב לי בישראל בודי.. איש מקצוע
למה אני צריך יותר חלבון ? אני צורך כמעט 1.7 לכל קילו ממשקל הגוף שלי וממה שאני יודע זה נע בין 1.4 ל 2 חלבון פר קילו
לגבי האירובי הבנתי אבל זה עדין לא עונה לי על מה שאני שואל

כן עושה משקלים כבדים מאוד אפילו .. גם אני מתקדם גם במשקלים לא נתקע
ואני אומר שאני עולה באחוז שומן לפי המכונה שבודקת במכון כושר כרגע אין לי משו אחר שבודק
דבר ראשון אין סיבה לבדוק א"ש במכונה הזו או בכלל
דבר שני אני מוכן לשים כסף על זה שלאיש מקצוע הזה מישראל בודי אין שום הסמכה כתזונאי
אתה ועוד איך אמור לאכול יותר מ1000 קלוריות עם הנתונים שלך
אתה לא חייב להעלות חלבון אתה חייב להעלות קלוריות ופשוט הצעתי שזה קודם יהיה משומנים וחלבון

מה זה משקל כבד אצלך?
אנשי המקצוע גם נתנו לך לעשות abcdefghijk?

וואו 1000 קל' זה מספר שלא הייתי נותן לצרוך לאף בן אנוש בין אם זה גבר או אישה.

מספר שמתאים יותר לתקופה חשוכה בהיסטוריה של העם שלנו.

וסתם שיהיה לנו איזשהו קנה מידה - מזה בשבילך "משקלים גבוהים מאוד" ?

פאקינג 1000 קלוריות? לא פלא שהגוף שלך משתגע חביבי.. תעלה קלוריות דחוף זה אחד דבר שני לא עניתה האם אתה עושה העמסות בכלל?

• פותח/ת השרשור
פאקינג 1000 קלוריות? לא פלא שהגוף שלך משתגע חביבי.. תעלה קלוריות דחוף זה אחד דבר שני לא עניתה האם אתה עושה העמסות בכלל?

אוי טעות שלי בחישוב קלוריות אני אוכל 1580 קלוריות
143 גרם פחמימה
150 חלבונים
51 שומנים

גובה 1.75
בן 24

זה הנתונים המדוייקים ..
לשאלתך . אם אתה מתכוון להעמסה במשקלים אז כן אני משתדל לעמיס כמה שיותר
בכל מקרה אני כרגע בחיטוב מנסה לשמור כמה שיותר על אחוז שריר גבוה יש לכם עצה בשבילי איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה שיש וכמה שפחות לשרוף לעצמי תשריר ?

אוי טעות שלי בחישוב קלוריות אני אוכל 1580 קלוריות
143 גרם פחמימה
150 חלבונים
51 שומנים

גובה 1.75
בן 24

זה הנתונים המדוייקים ..
לשאלתך . אם אתה מתכוון להעמסה במשקלים אז כן אני משתדל לעמיס כמה שיותר
בכל מקרה אני כרגע בחיטוב מנסה לשמור כמה שיותר על אחוז שריר גבוה יש לכם עצה בשבילי איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה שיש וכמה שפחות לשרוף לעצמי תשריר ?
אני מאמין שהוא התכוון להעמסות פחמימה.......🤦‍♂️

בכל מקרה, אין דרך שתגרום לך לרדת יותר מהר.
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה ללמוד ולקרוא ולנסות לבנות תוכנית אימונים טובה יותר, תפריט מתאים ולהתמיד בזה.
אתה תרד בקצב שתרד

כן הבנתי שזה פחות יעיל כבר אבל זה הדרך היחידה שלי לעשות אירובי כי אם לא בסוף האימון אני לא מצליח להזיז את עצמי חחח
בלי קשר לפעילות אירובית, בסוף אימון כוח אתה לא אמור להיות במצב שאתה לא מצליח להזיז את עצמך. סביר מאוד שהתכנית שאתה עושה לא מתאימה לך.

המשקל במכון נסמך על מדידת זרמים בגוף שיכולים להשתגע בטירוף אם אכלת פחמימה/התקלחת/שתית מים או נשמת אוויר בכללי.
האופציה הזולה ביותר למדידת א"ש זה להעלות תמונה ואנשים יענו לך או לבצע מדידה בקליפר. זה אולי לא מדויק אבל נותן כיוון טוב ויותר מדויק מהמשקלים במכון.

בנוסף, כדאי שתעלה את התכנית שלך על מנת שנקבל עוד מידע ונוכל לעזור לך יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה !

Back
למעלה תחתית