הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף - חזרה לאימונים

• פותח/ת השרשור PumpIT
  • פורסם בתאריך

PumpIT

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
אני מתאמן אימוני AB כשנה וחצי ברצף ובצורה אינטנסיבית ולפני שבועיים בזמן לחיצת דאמבלים בשיפוע חיובי התחילו לי כאבים בכתף ימין (בכתף קדמית)
עצרתי את האימונים והרופא נתן לי ארקוקסיה + המליץ למרוח וולטרן ובעיקר לנוח.
בנוסף אני עושה מדי יום מעט תרגילים לחיזוק הכתף עם משקל מאוד מאוד מוך (1 עד 2 קילו) ובימי האחרונים אני מרגיש שיפור משמעותי אך עדיין זה מציק ומרגיש את השריר מעט תפוס או לחוץ במהלך רוב שעות היום.
1) מה ההמלצה שלכם לגבי חזרה לאימונים - מתי לעשות זאת ??
2) איך לחזור ומאיזה תרגילים להימנע בתקופה הראשונה של החזרה ??
תודה

היי , ממה שאני מבין זה אירוע חד פעמי שקרה לך במהלך האימונים שאתה עושה כבר שנה וחצי ללא כאבים וללא הגבלה.
ארקוקסיה עזרה וכיום אתה מרגיש טוב יותר.
נשמע לי שאתה יכול לחזור לשגרה רק לא לעשות כרגע תרגילים שיכאיבו לך ,תנסה לחיצה ללא שיפוע בשלב זה.
מרגיש את השריר מעט תפוס, כנראה שההרגשה שלך נכונה ואם זה מה שמציק לך תנסה עיסוי רפואי או חימום כדי לשחרר את המקום.

• פותח/ת השרשור
היי , ממה שאני מבין זה אירוע חד פעמי שקרה לך במהלך האימונים שאתה עושה כבר שנה וחצי ללא כאבים וללא הגבלה.
ארקוקסיה עזרה וכיום אתה מרגיש טוב יותר.
נשמע לי שאתה יכול לחזור לשגרה רק לא לעשות כרגע תרגילים שיכאיבו לך ,תנסה לחיצה ללא שיפוע בשלב זה.
מרגיש את השריר מעט תפוס, כנראה שההרגשה שלך נכונה ואם זה מה שמציק לך תנסה עיסוי רפואי או חימום כדי לשחרר את המקום.
המצב הוא כזה -חודש שלם (4.5 שבועות) שלא ביקרתי בחדר כושר ואני טופלתי בארקוקסיה,משחות ופיזיותרפיה. הכאב הוא תמידי גם כיום, אמנם משמעותי נמוך ברמת הכאב ורק כאשר אני מרים את היד בגובה מסוים. לפני שבועיים זה כאב בכל זוית וגובה.
יש לי התלבטות קשה האם לחזור להתאמן כרגע אפילו רק ידיים במשקל נמוך ממש כדי לא לפגוע בדלקת ולחזור לתחילת התהליך שוב. כלומר גם בלבישת חולצה ופעולות יום יומיות אני חש דקירה ולא רק במאמץ.
דעתך ???

היי.
במקרה שאתה מטופל בפיזיותרפיה , האם המטפל שלך מודע לעניין הזה?
האם אתה רואה התקדמות בטיפולים?
מה מטרות הטיפול(תשאל אותו)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית