הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים ab או abcde

FishnZone

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני מתאמן כבר שנתיים AB (ארבע ימים בשבוע), שוקל 70.
במשך השנתיים האלו הגעתי למשקלים גבוהים בשבילי (כמעט פי 2 מהמשקל שלי בכל התרגילים), אך לא עליתי במשקל.
אני כן התחטבתי מן הסתם והכל בולט (אני משער שהורדתי שומן ועליתי בשריר), אבל זה לא המטרה שלי כרגע.
המטרה שלי היא לשמור על החיטוב הנוכחי ולגדול (להתנפח).

התייעצתי עם מנהל המכון (בעבר בודיבילדר) והוא אמר לי שאני לא עולה במשקל בגלל שאני יותר מידי זמן במכון (בסביבות השעתיים),
ואני גורם בעצם לאימון יתר שבו אני שורף גם שומן וגם שריר שבניתי, בגלל שאני עובד 3 שרירים בכל יום (6 תרגילים לכל שריר), נוצר מצב שאני במכון הרבה זמן ובעצם שורף שומן ושריר ומגיע לאימון יתר.

אז מה שהוא הציע לי זה כזה דבר:
לבוא חמש ימים בשבוע ובכל יום שריר אחר ולהתמקד עליו בצורה חזקה, ככה מה שיאפשר לי להיות שם שעה ללא לחץ בזמן.

מה אתם חושבים?
יותר אפקטיבי בצורה שהוא אמר? כי בצורה שאני כרגע מתאמן גם אם היא נשמעת טובה - אני פשוט לא עולה איתה במשקל ואני כנראה צריך משהו אחר.
ד"א מה יותר אפקטיבי, איך שאני מתאמן או מה שהוא הציע לי?
והאם בהצעה שהוא נתן אפשר לעלות במשקל ולשמור על החיטוב הנוכחי כולל אחוז שומן נמוך.

אה כמובן כמובן! שחכתי לשאול!
אני לא ביצעתי תרגילי רגליים בכל זמני במכון (לפחות לא בצורה שאני מאמן את שאר השרירים), האם יש לזה השפעה על הגדילה של שאר חלקי הגוף? (וכן אין צורך להעיר - התחלתי להתאמן רגלים גם כן בצורה אגרסיבית)

נערך לאחרונה:
אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות במשקל
או שתתחיל לאכול ותעלה במסת שריר וגם באחוזי שומן או שתישאר בגודל שאתה נמצא בו. איך סוד קסם לעלייה במסת שריר ושריפת שומן בו זמנית זה לא אפשרי.
וabcde זה תוכנית למטומטמים אין טעם לעבוד על כל שריק בנפרד זה לא יתן לך כלום חוץ מאימון יתר ופציעות בטווח הרחוק אם כבר תישאר בab
ותתחיל לשלב תרגילים מורכבים בתוכנית שלך כמו סקוואט לחיצת חזה דדליפט ופרס

ושוב פעם תתחיל לאכול

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות במשקל
או שתתחיל לאכול ותעלה במסת שריר וגם באחוזי שומן או שתישאר בגודל שאתה נמצא בו. איך סוד קסם לעלייה במסת שריר ושריפת שומן בו זמנית זה לא אפשרי.
וabcde זה תוכנית למטומטמים אין טעם לעבוד על כל שריק בנפרד זה לא יתן לך כלום חוץ מאימון יתר ופציעות בטווח הרחוק אם כבר תישאר בab
ותתחיל לשלב תרגילים מורכבים בתוכנית שלך כמו סקוואט לחיצת חזה דדליפט ופרס

ושוב פעם תתחיל לאכול
"אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות במשקל" - זה לא מה שאמרתי...
אני רוצה לעלות במסת שריר, אני רוצה לעלות במשקל אבל בו בזמן גם לשמור על צורת החיטוב שלי, משמעו לעלות במסת השריר ולא בשומן (או לשמור על היחס שכרגע בין מסת שריר לשומן).
לכן שאלתי איזה תוכנית יותר אפקטיבית לזה...
ואני עושה את התרגילים שציינת (כפי שאמרתי אני לא חדש במכון כושר) מלבד דדליפט...
אם יש הצעות טובות יותר אני פתוח, מה שאני יודע כרגע זה שהדרך בה אני מתאמן כעת - לא מראה תוצאות של עלייה במשקל.

"אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות במשקל" - זה לא מה שאמרתי...
אני רוצה לעלות במסת שריר, אני רוצה לעלות במשקל אבל בו בזמן גם לשמור על צורת החיטוב שלי, משמעו לעלות במסת השריר ולא בשומן (או לשמור על היחס שכרגע בין מסת שריר לשומן).
אם יש הצעות טובות יותר אני פתוח, מה שאני יודע כרגע זה שהדרך בה אני מתאמן כעת - לא מראה תוצאות של עלייה במשקל.
הדרך שבה אתה מתאמן גם לא אמורה להראות תוצאות של עליה במשקל..
עלייה במשקל זה עניין של מאזן קלורי, כנראה אתה לא אוכל מספיק.
האימון זה רק דרך שבה מייעלים את המשקל שעולים למסת שריר (באופן כללי מאוד).
אפשר להתאמן איך שרוצים, אם אוכלים טוב אז עולים בשריר בסופו של דבר.
אם אתה רוצה לעלות מסת שריר ולהשאר באותו אחוז שומן פחות או יותר, זה יהיה קשה וגם לא יעיל. ייקח המון זמן עד שאתה תראה שינוי משמעותי מבחינת צבירת שריר.

בכל מקרה תוכנית כמו abcde היא לא הכי יעילה בשבילך.
תנסה חלוקה הגיונית יותר כמו AB, ABC.

לא אפשרי קלוריות הגוף שלנו מנצל אותם באופן רנדומלי זה לא שיש איזה מספר קסם מעל הניטראלי שהגוף יוצר רק שריר ואז מהקלוריות ה478 זה מייצר רק שומן הוא יוצר שריר ושומן בו זמנית ככה שאם אתה רוצה לעלות במסת שריר אתה חייב לעלות במסת שומן גם
ואם אתה לא רוצה לעלות במסת שומן אל תצפה לעלות במסת שריר ותוותר מראש על החלום שלך להיות בחור גדול וחטוב

תתחיל לעשות דדליפט

אין תוכנית יותר אפקטיבית יש תוכניות שבנויות נכון ויש תוכניות שבנויות לא נכון
תוכנית אימונים אמתית היא תוכנית שיש בה התקדמות ליניארית כלשהי לאורך זמן בין אם זה במשקל שאתה מרים או בחזרות או בסטים או כל שטות אחרת
סתם רשימת תרגילים של:
אימון A אני עושה XXX XXX XXX אימון B אני עושה YYYY YYYY YYY YYY אימון C אני עושה ZZZZ ZZZZ ZZZ ZZZ
זה לא תוכנית אימונים זה רשימת מכולת
דיברו על זה רבות בפורום יש לך חיפוש בצד שמאל למעלה ותקרא הודעות מהעבר
תוכנית אימונים "אפקטיבית" יכולה להיות גם FBW שאתה מאמן בה את כל הגוף ובא 3 פעמים לחדר כושר ואתה תעלה בצורה יפה במסת שריר
תבנה תוכנית אמיתית ואז תחזור לפרסם אותם ולקבל עליה חוות דעת של מה לשנות ומה לא

Back
למעלה תחתית