הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים אחרי הפסקה

HyperLior

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
16
65
13
אהלן,
עד לפני כחודשיים הייתי בא לחדר הכושר פעם בשבוע במשך כחודש - חודשיים (הורדתי פעילות). לפני כחודשיים עשיתי שטות קטנה לא במכון והכתף יצאה וחזרה למקום בעצמה. מאז נחתי חודש וחזרתי לאימונים. ברוך השם הכל טוב עכשיו. אחרי החודש הזה התחלתי לבוא שוב פעם בשבוע, פעם בשבועיים. משקלי העבודה שלי הם כבר לא כמו פעם. די נחלשתי וירדתי במשקל גוף שלי עצמי.

אשמח מאוד לעצות איך לחזור בחזרה לכושר ולרמת הכוח שהייתה לי בלי להרוס את הגוף והגידים כשהם כבר לא הכי רגילים לעבודה מאסיבית ולמשקלים שהייתי מרים...

דדליפט וסקוואט אני כרגע לא עושה בגלל שאני נוטל ראקוטן (זה עושה כאבי גב). מסיים את הטיפול בעוד חודש וחצי - חודשיים.

אשמח מאוד לעזרה,
תודה.

העצה הטובה ביותר זה להגביר תדירות וללמוד איך להתאמן עם הפציעה שלך ללא נזק. אם בחיים לא למדת טכניקה או שלמדת מהאינטרנט אז אני ממליץ להשקיע כמה שקלים וללכת ליעוץ אצל מאמן מוסמך ומנוסה בתחום הטכניקה ועבודה עם פציעות.

• פותח/ת השרשור
העצה הטובה ביותר זה להגביר תדירות וללמוד איך להתאמן עם הפציעה שלך ללא נזק. אם בחיים לא למדת טכניקה או שלמדת מהאינטרנט אז אני ממליץ להשקיע כמה שקלים וללכת ליעוץ אצל מאמן מוסמך ומנוסה בתחום הטכניקה ועבודה עם פציעות.
אני יודע טוב מאוד איך לעבוד בחדר כושר ואיזה תרגילים לבחור...הטכניקה שלי גם כן די מדויקת ומקפיד לשמור על הצורה הכי טובה שלה. עשיתי תכניות PL כמו SS. ביום של הפציעה הלכתי למוקד והייתי יכול להזיז את היד והכל, אבל היה די כואב.. כרגע זה לא כואב, גם כשאני מתאמן..
הרבה ידע שהיה לי כבר אין לי ולא יודע כל כך מה לעשות ואיך לחזור למשקלים שלי במיוחד שאני על הכדורים שכתבתי. הייתי מתחיל שוב פעם SS אבל אני לא ממש יכול לטוס במשקלים בגלל הגב.

לא התכוונתי לרדת על הידע שלך, פשוט יצאתי מנקודת הנחה מסוימת.
בכל מקרה, תגביר תדירות וכדאי שתהיה זהיר בבחירת תכנית. ממליץ לך לפנות בנושא למאמנים כמו יוסי קלמנוביץ שאמנם יקר אך יודע את עבודתו היטב.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לרדת על הידע שלך, פשוט יצאתי מנקודת הנחה מסוימת.
בכל מקרה, תגביר תדירות וכדאי שתהיה זהיר בבחירת תכנית. ממליץ לך לפנות בנושא למאמנים כמו יוסי קלמנוביץ שאמנם יקר אך יודע את עבודתו היטב.
אוקיי. תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית