הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תהליך קבלת משלוח מ-BB.com (משלוח רגיל)

• פותח/ת השרשור PTwo
  • פורסם בתאריך

PTwo

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
הזמנתי בעבר כמה פעמים, אבל תמיד בחרתי את משלוח אקספרס (זאת היתה טעות!). עכשיו לקחתי משלוח רגיל, ויש לי שאלה: מה התהליך של קבלת המשלוח? זה יגיע ישיר לסניף הדואר שלי ואני אקבל פתק שיש לי משלוח, או שגם, כמו באקספרס, צריך למלא טפסים שונים?

עברו כבר 15 יום מאז שהזמנתי, ועשיתי צ'ט ב-BB.com ואמרו לי שהחבילה שלי הגיעה למכס ביום רביעי (לפני 4 ימים), אבל עדיין לא קיבלתי שום פתק מהמכס/סניף הדואר. זה לוקח להם כל כך הרבה זמן לשלוח לי פתק, או שיש לי פה בעיה?
זה יכול לקחת עד 21-28 ימים, אם החבילה מאוד גדולה ויש לחץ במכס יכול גם לקחת יותר מכך.

• פותח/ת השרשור
עז בעצם לוקח להם לפחות 10 ימים לשלוח את הפתק? WOW, זה נורא! כן, הם בטח בודקים את החבילה בזמן הזה, אבל זה קצת יותר מדי. אני מקווה שלפחות הם לא יקחו דמי מכס וישלחו את החבילה לסניף הדואר שלי, כך שאני אשלם רק את המע"ם. אבל בסה"כ, הכסף הוא הדאגה העקרית שלי, וזאת הסיבה שלקחתי משלוח רגיל, כי מה ששילמתי בפעם האחרונה היה טירוף!

נערך לאחרונה:
אני הזמנתי ב 25.12 מויטה קוסט 4 בקבוקים של כדורים הגיע היום (18.1) לדואר
כנראה יש קצת עומס, פעם שעברה הגיע תוך 10 ימים
BB.COM היה מגיע לי תוך שבועיים שבועיים וחצי ככה שאין עומס

• פותח/ת השרשור
עברו כבר 22 יום מעז שהזמנתי, ועדיין לא קיבלתי פתק. עז אם עד סוף השבוע לא יגיע, אפשר להגיד שיש לי בעיה?

היו לי משלוחים שקיבלתי אחרי חודש וחצי (הגדולים עם המיליארד פורמולות והכדורים שמישל היה מזמין), ככה שהייתי מחכה בסבלנות עד 30 יום ואחרי זה בוכה ל BB.COM

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עכשיו הייתי ב-BB.com ודיברתי בצ'ט. אמרתי שאני מחכה כבר 24 ימים למשלוח שלי (עברו כבר 13 יום מאז שהגיע למכס), ואמרו לי שהמכס שלח את זה בחזרה ל-BB.com מפני שאחד מהמוצרים אסור להביע אותו לארץ! WTF? הזמנתי:

Controlled Labs Purple Wraath, 90 Servings, Juicy Grape
NOW Vit-Min 100, 90 Tablets
Cheap Supplements Creatine Monohydrate, 500 Grams

Muscle Gauge Nutrition Micellar Casein, 2 Lbs., Chocolate Frosting
Universal Uni-Liver, 250 Tablets
FREE GIFT: Bodybuilding.com PolyCarborate Water Bottle

בעבר הזמנתי כבר את Vit-Min, ואין בעיות עם בקבוק המים, אז בגלל איזה מוצר שלחו את זה בחזרה? מה אני גם יכול לעשות עכשיו? הם אמרו שהם יחזירו לי את הסכום ששילמתי (146$), אבל אני רוצה להזמין שוב, כמובן, ואני צריך לדעת מה היה "אסור". להתקשר למכס ולשאול? איזה מספר טל'? והם יענו לי בככל?

זה בולשיט! אני צריך את ה-Casein דחוף ולא רוצה לקנות את זה בארץ, משום ש... זה יקר!!

נערך לאחרונה:
זה לא הגיוני ולא קרה אף פעם, גם אם יש מוצר שאסור להביא בארץ כגון יהומבין יוצרים איתך קשר לפני כן אם יש לך אישור מרופא (במידה ושלחת משלוח מהיר), גם במשלוח רגיל אמורים לעשות את אותה הפרוצדורה.

מה?? :(

הזמנתי לפני כמעט שלושה שבועות וחשבתי שדופקים אותי 😲
אז כדיווח המשך להודעה הזאת, אני רוצה לציין שהיום המשלוח מויטה קוסט הגיע אלי הביתה (אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר והיום אספתי את זה מהסניף - 5 דקות הליכה מהבית), ואני ממש מרוצה.
לא שילמתי מע"מ או משהו כזה או אחר, חתמתי ולקחתי, וכל הקניה עלתה לי 70 דולר (אופטימום גולד + קפאין + משלוח), ולמרות שלא עשיתי קנייה גדולה עדיין יצא לי מאוד משתלם.

הגעתי למסקנה שמי שקונה בארץ תוספי תזונה, אלא אם יש צורך במקרה חירום כלשהו וצריך בדחיפות - דבר שלא קיים באמת... , הוא טמבל.

• פותח/ת השרשור
זה לא הגיוני ולא קרה אף פעם, גם אם יש מוצר שאסור להביא בארץ כגון יהומבין יוצרים איתך קשר לפני כן אם יש לך אישור מרופא (במידה ושלחת משלוח מהיר), גם במשלוח רגיל אמורים לעשות את אותה הפרוצדורה.

ככה אמרו לי אבל ב-BB.com ובמכס לא יצרו קשר איתי. אז מה אני יכול לעשות עכשיו כדי לדעת איזה מוצר "אסור"? אני צריך להזמין כמה שיותר מהר, ולא רוצה שתקרה לי אותה טעות (למרות שזאת באמת לא היתה טעות - הם פשוט עושים מה שבא להם).

• פותח/ת השרשור
ככה אמרו לי אבל ב-BB.com ובמכס לא יצרו קשר איתי. אז מה אני יכול לעשות עכשיו כדי לדעת איזה מוצר "אסור"? אני צריך להזמין כמה שיותר מהר, ולא רוצה שתקרה לי אותה טעות (למרות שזאת באמת לא היתה טעות - הם פשוט עושים מה שבא להם).

http://www.kilogram.co.il/76/הזמנת-תוספי-תזונה-מחול-כמה-זה-עולה-לנו/

כתוב שם:
טלפון לבירורים בנושא מכס 03-6303369

כנראה זה בדיוק המספר שאני צריך להתקשר אליו. התקשרתי עכשיו (14:50), אבל אף אחד לא עונה. איזה שעות פעילות יש להם?

• פותח/ת השרשור
WOW, אחרי כל מה שקרה, קיבלתי היום (כעבור 26 ימים) פתק ישר מסניף הדואר (!) ואפילו לא הייתי צריך לשלם מע"ם! יצא לי מה זה משתלם (550 ש"ח)!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית