הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצות לתוכנית חדשה

• פותח/ת השרשור splice
  • פורסם בתאריך

splice

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום,
אני מתאמן כבר באיזור השנתיים ואני מחפש המלצות לתוכנית חדשה שבעיקר מיועדת לאסתיקה ופיתוח גוף.
קצת נתונים - בן 24, משקל גוף 65 ק"ג, גובה 170 ס"מ.
לחמש חזרות:
סקוואט - 100 קילו,
דדליפט - 120 קילו,
בנצ' פרס - 85 קילו,
פרס - 50 קילו.

עד היום עשיתי SL ומעבר לזה גם תוכניות אחרות מבוססות SS ו-SL עם לא מעט תרגילים נוספים כ-accessories.
תודה מראש.

אין חיה כזאת תוכנית שמיועדת לאסתטיקה.
אנשים לא מבינים כמה זה מושפע מגנטיקה וחומרים.

מה שנשאר לעשות זה לעבוד במתכונת שבה יש התקדמות מדידה, ויש נפחים הגיוניים.

על מ.ג 65 יש לך עוד לאן לגדול..
אתה יכול לקחת כל תוכנית מוכרת, ולהוסיף תרגילי עזר לפי הצורך.

• פותח/ת השרשור
אין חיה כזאת תוכנית שמיועדת לאסתטיקה.
אנשים לא מבינים כמה זה מושפע מגנטיקה וחומרים.

מה שנשאר לעשות זה לעבוד במתכונת שבה יש התקדמות מדידה, ויש נפחים הגיוניים.

על מ.ג 65 יש לך עוד לאן לגדול..
אתה יכול לקחת כל תוכנית מוכרת, ולהוסיף תרגילי עזר לפי הצורך.

תודה.
אני כרגע לא מעוניין לעלות עוד במשקל ומחפש להשאר במשקל הזה ולהתחטב אולי - אתה יכול לזרוק מילה על נפחים הגיוניים ומה אתה מתכוון בזה? למשל, שני תרגילים מורכבים + 3 תרגילים מבודדים זה נפח הגיוני או מעט מדי?

תודה.
אני כרגע לא מעוניין לעלות עוד במשקל ומחפש להשאר במשקל הזה ולהתחטב אולי - אתה יכול לזרוק מילה על נפחים הגיוניים ומה אתה מתכוון בזה? למשל, שני תרגילים מורכבים + 3 תרגילים מבודדים זה נפח הגיוני או מעט מדי?
להישאר על אותו משקל ולהתחטב זה קצת סותר אחד את השני. אתה צריך להחליט מה המטרה ולהבין מה משמעות המילה חיטוב וגדילה במסת שריר.
על אותו מ.ג לא תבנה מסת שריר ולא תרד באחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
להישאר על אותו משקל ולהתחטב זה קצת סותר אחד את השני. אתה צריך להחליט מה המטרה ולהבין מה משמעות המילה חיטוב וגדילה במסת שריר.
על אותו מ.ג לא תבנה מסת שריר ולא תרד באחוזי שומן.

כן, אני מסכים שחיטוב גורר ירידה במשקל, אולי לא השתמע מהדברים שלי. אני מתכוון שאני לא מחפש לגדול אלא לשמור על המשקל או לרדת קצת ולכן אני שואל בנוגע לנפחים שהתכוונת קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית