הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן והצעתכם להמשך

• פותח/ת השרשור Dan123
  • פורסם בתאריך

Dan123

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
שלום,
קצת נתונים לגביי:
משקל - 76 קילו
גובה - 1.71 מטר
גיל - 24

התחלתי חיטוב במשקל 86 קילו,
ונמצא כבר 4 וחצי חודשים בחיטוב (עם יציאה שבועיים לנייטרלי), מאוד רוצה לסיים כבר ולחזור למסה להתאמן ולהתחזק אבל הייתה לי שאיפה להתחיל מאחוז שומן נמוך ולא להסתובב עם כרס כבר אחרי חודש במסה.
יש לי תחושה שאני 15 אולי אפילו 14 אחוז שומן אבל קשה לי מאוד להעריך את עצמי באובייקטיביות לכן אצטרך את עזרתכם, והאם לדעתכם לסיים את החיטוב או למשוך עוד (יש לציין שקשה לי כבר לרדת במשקל ואולי אצטרך לפנות לאיזה psmf או משהו אכזרי אחר של לייל)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן יש צורה ומצד שני עדיין הצטברות שומנים הרבה באזור הבטן...אשמח לעוד חוות דעת

זה תלוי באיך אתה רוצנ להיראות אחי , אם באלך חיטוב תחטב .. לא מעניין אותך תעלה מאסה , ישלך יחבית הרבה משקל מיותר כרגע אם הדאיפה היא חיטוב והוא לא עוסר לך בדום צורה ... לדעתי תרד עד 10 אחוז ומישם תעלה ... בהצתחה

• פותח/ת השרשור
אז בשלב הזה אם אני רוצה להמשיך עוד חודש חיטוב ולסיים אתם ממליצים להמשיך דיאטה מאוזנת (הרבה חלבון מעט פחמימה גירעון של 700 קלוריות), או שדיאטה דלת פחמימות של לייל למשל תתן תוצאות טובות יותר?

אז בשלב הזה אם אני רוצה להמשיך עוד חודש חיטוב ולסיים אתם ממליצים להמשיך דיאטה מאוזנת (הרבה חלבון מעט פחמימה גירעון של 700 קלוריות), או שדיאטה דלת פחמימות של לייל למשל תתן תוצאות טובות יותר?
את האמת שלפי התמונות נראה שהעמידה שלך לא טובה, מה שיוצר מראה של כרס וזה לא בהכרח נכון.
אם אתה רוצה עוד חודש לחטב, דל פחמימה יכול לעזור באחוז השומן שאתה נמצא בו, לא הייתי מגזים ואומר מצב קטוגני. נראה לי מיותר. להוריד גם צריכת נתרן. (לא לגמרי, אבל מוצרי חלב יש בהם הרבה לידיעה)

גירעון של 700 במצב שלך יגרום לך לאבד הרבה מסת שריר וחבל .

• פותח/ת השרשור
את האמת שלפי התמונות נראה שהעמידה שלך לא טובה, מה שיוצר מראה של כרס וזה לא בהכרח נכון.
אם אתה רוצה עוד חודש לחטב, דל פחמימה יכול לעזור באחוז השומן שאתה נמצא בו, לא הייתי מגזים ואומר מצב קטוגני. נראה לי מיותר. להוריד גם צריכת נתרן. (לא לגמרי, אבל מוצרי חלב יש בהם הרבה לידיעה)

גירעון של 700 במצב שלך יגרום לך לאבד הרבה מסת שריר וחבל .
הגעתי לגירעון גדול כי פשוט נתקעתי במשקל וזה היה כבר הכרחי, אני צורך 1400 קלוריות והנייטרלי אני מעריך 2100. אז אולי באמת אנסה כמו שאתה אומר דל פחמימה ud2 או משהו כזה קיצוני לחודש לפתוח מסה בצורה טובה יותר, ומקווה שאני לא אאבד שריר/ארד במשקלי עבודה יותר מדי..

אם נתקעת תעבור לניטראלי לשבועיים ואז תחזור לגירעון. או שתדאג להעמסות טובות ואיכותיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית