הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Ice pharmaceuticals

דני עבאדי

משתמש מתחיל
46
15
נק' מוניטין:
28
46
15
ערב טוב לכל הסובלים מחוסר שינה חשוב לי לשמוע חבדי"ם טובים או רעים על החברה הזאת בכותרת מי שיתנסה ורוצה לשתף תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני מקפיץ כי לא הייתי כאן די הרבה זמן
דני עבאדי האם התחלת להשתמש? יש מה לדווח?
אז ככה קודם כל אני שמח שאתה מתעניין כן התחלתי והוא נמשך שש יום אחרי זה נאלצתי להפסיק בגלל בעיה רפואית מהעבר שלא טופלה בלי קשר לסייקל. כרגע אני במנוחה ונוטל אנטיביו אחרי שיפסיק את הטיפול יחכה כמה ימים ויתחיל עוד פעם עם הסייקל והחומרים ללא ספק פעילים הופתעתי לטובה כבר מה ימים הראשונים התחלתי לקום מוקדם והמרגש היה בשמיים בזמן הזה החומרים שהתחילו לפעול זה האנדול והטסט פרופ בינתיים שהדקה הארוך לא היה פעיל
ה.
התזונה שלי היתה נקייה יחסית והעליתי את הקלוריות בהדרגה והרגשתי מאד רעב לא היו בעיות עיקול חוץ מטיפה בטן נפוחה וקצת צרבות כשהתחילו הצרבות הרעב ירד וכל הזמן הזה לא מדדתי משקל גם לא חשבתי שהוא ישתנה כל כך מהר באימונים ובכלל הרגשתי פאמפ מכל תזוזה וגם בסטים כבדים ותרגילי בסיס שהבדכ לא מרגיש הרגשתי עלייה משמעותית בסיבולת ויכולת לבצע יותר חזרות בזמן שמשקלי עבודה ישתנו בקצת מה שגרם לי קצת לפקפק אבל בטח זה לא מספיק זמן בשביל לבחון והעבודה שלי בכללי יותר אל פאפ וכמות חזרות גדולה עובד אליי יותר טוב אולי זה מסביר עליה בסיבולת לקרות הסוף היתה הרגשה של פאמפ גם במנוחה ויותר מראה מוצק הראה שהיתה צבירת נוזלים יותר תוך שרירית מאשר בעור אבל זה נראה לי בגלל נטיה גנטית שלא משנה כמה מסה ואוכל מלוכלך אני יוכל ויעשה עדיין נשאר ווסקולרי לא ידועה שום רגישות לאסטרוגן הסוף השבוע מדדתי משקל והופתעתי לטובה הוא היה 96.3 ובימים שהפסקתי היה לי המון סטראסים חוסר שינה ובאוכל חשבתי שהכל נדפק אבל הופתעתי שמלבד נוזלים לא ירד שום דבר לא בכח לא הליבידו הכל היה כמו לפני המשקל הנוכחי 94 בערב94.6 מנסה לשמור אל תזונה כשיכנס לסייקל אימונים והכל יעדכן עוד
בסוף השבוע
image.jpg

image.jpg
עכשיו

• פותח/ת השרשור
:37mv:תודה חברים זה עוזר כן אחי גנטיקה של פופאי מה נעשה אני לא עובד אליהם ביכלל (כמעט:79nb:)
אני יעעדקן בהמשך אזה מינונים והעמסות אני יעשה ולמה בטוח שתוהבו את המשך התוכנית ערב טוב

• פותח/ת השרשור
ערב טוב לחובבי המחטים ולמתעניינים!
אז ככה לא היו עידכונים חדשים לסייקל עד עכשיו כי המתנתי וחיכיתי כדי לראות או לחוש שינוים והתקדמות עד שהתעכזבתי
לצערי לא ראיתי תוצאות בהתאם למה שציפיתי מהמינונים שהעמסתי עם בכלל חוץ מצרבות מעצבנות וביזבוז זמן וכסף לא הרווחתי מה אמפולות היפות האלוו כלום
העמסה היתה שבועיים דקה ארוך וטסט כל אחד גרם בשבוע שהיה אמור לרדת ל500 מיליגרם בשבוע פלוס אנאדרול 100 מיליגרם ביום שעיכזב והופסק לאחר השבועיים חסרי תועלת האלה המשקל אלה אבל איתו גם אחוזי שומן למרות התזונה שהיתה כמה שיותר נקייה ומדוייקת בעניי
עכשיו לחלק החיובי! עקב המלצות התייעצויות וקצת מזל בחיים עברתי להשתמש בזנקו כשהחומרים הוחלפו לקצרים והכדורים גורמי צרבת לדיבול
כבר נמצא בשימוש קצת מעל שבוע וכבר הספקתי להתרשם לטובה 😁
עם זה מה שיפור המראה הכללי בעיקר פרופורציות העלייה שאני מגדיר כאיכותית ושיפור הכח באימונים בקיצור מרגיש סופרמן שמזיעה המון מתאורר וכל משהיא ״משהוא״ 🤩
נתונים כרגע
משקל - 98 וחצי
אחוז שומן על פי דעתי16-17
מתכנן לעדכן באשכול אל חברות מומלצות לקראת סוף הסייקל שכולו אהיה זנקו
רוצה לנצל יזדמנות זאת ולהגיד תודה לאנשים שעוזרים לי בדרך ובזכותם אני הולך בדרך הנכונה וצלחה ומשטפר מכבד אותכם מאד !

אז ככה לא היו עידכונים חדשים לסייקל עד עכשיו כי המתנתי וחיכיתי כדי לראות או לחוש שינוים והתקדמות עד שהתעכזבתי
לצערי לא ראיתי תוצאות בהתאם למה שציפיתי מהמינונים שהעמסתי עם בכלל חוץ מצרבות מעצבנות וביזבוז זמן וכסף לא הרווחתי מה אמפולות היפות האלוו כלום
העמסה היתה שבועיים דקה ארוך וטסט כל אחד גרם בשבוע שהיה אמור לרדת ל500 מיליגרם בשבוע פלוס אנאדרול 100 מיליגרם ביום שעיכזב והופסק לאחר השבועיים חסרי תועלת האלה המשקל אלה אבל איתו גם אחוזי שומן למרות התזונה שהיתה כמה שיותר נקייה ומדוייקת בעניי
עכשיו לחלק החיובי! עקב המלצות התייעצויות וקצת מזל בחיים עברתי להשתמש בזנקו כשהחומרים הוחלפו לקצרים והכדורים גורמי צרבת לדיבול
עם זה מה שיפור המראה הכללי בעיקר פרופורציות העלייה שאני מגדיר כאיכותית ושיפור הכח באימונים בקיצור מרגיש סופרמן שמזיעה המון מתאורר וכל משהיא ״משהוא״ 🤩
נתונים כרגע
משקל - 98 וחצי
רוצה לנצל יזדמנות זאת ולהגיד תודה לאנשים שעוזרים לי בדרך ובזכותם אני הולך בדרך הנכונה וצלחה ומשטפר מכבד אותכם מאד !
לא נורא, גם אני בזמנו נפלתי על ביומדיק והרצתי חודשיים וכלום. זה קורה לכולם..
עכשיו אתה על חומרים טובים ומקווה שאתה הולך להפציץ.

נתונים כרגע
משקל - 98 וחצי
טוב שחזרת לעדכן.

אם כך, בהשוואה ל-Ice, כעת שאתה על זנקו אתה מרגיש שיפור משמעותי, זה רק מחזק כי החברה אכן מצדיקה את שמה.

תמשיך להפציץ ולחזור לדווח.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית