הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי שומנים ופחמימות, תפריט עם יותר מדי לחם

מתן1995

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,

אני התחלתי להתאמן לפני חודש ו2 שבועות.
התחלתי עם משקל של 49 ק"ג ועכשיו אני 54 ק"ג.
גיל 22, גובה 175 ס"מ. אחוז שומן נמוך, אני שחיף.
שחיף כל הזמן הייתי, חילוף חומרים מהיר ולכן קשה לי לעלות במשקל.

התפריט שלי:
בוקר:
2 ביצים קשות
4 לחם לבן
חצי סקופ גיינר של דימטייז + 200 מ"ל חלב

צהריים:
קופסאת טונה בשמן - קופסא שלמה
4 לחם לבן

ערב:
שניצל 100 גרם (ביתי)
2 לחם
פסטרמה/סלמי
2 לחם

אחרי אימון:
חצי סקופ גיינר של דימטייז + 200 מ"ל חלב

לילה:
20 גרם חמאת בוטנים
2 לחם
כף שמן זית

ערכים סופיים:
חלבונים: 146 גרם
שומנים: 75 גרם
פחמימות: 420 גרם בערך
קלוריות: 2,600-2,700 בערך

זה התפריט שלי, כמו שאתם רואים. התפריט מורכב מהרבה לחם, זה כי אין לי זמן לארוחות מושקעות. אני עובד 10 שעות ביום.
הבעיה שהלחם משביע אותי מדי ואין לי כוח לדחוף עוד אוכל. עם מזון מוצק תמיד הייתה לי בעיה לאכול כי הקיבה שלי קטנה.
הייתי עם התפריט הזה חודש (שאני בניתי לבד אגב), ועכשיו אני שם לב שאני לא עולה במשקל כבר שבועיים, אז אני צריך להגדיל את התפריט.
התאמנתי בחודש הראשון FBW שלוש פעמים בשבוע, ולפני שבועיים התחלתי AB , ארבע פעמים בשבוע, ואני מתאמן טוב ומשקיע.
אני מתקדם במשקלים מהר ואני מרגיש את החוזק, אבל לא עולה במשקל. אני אוכל מספיק חלבון בכל יום ובגלל זה קל לי להתקדם במשקלים.
יש לציין שאני לא דוגל במסה נקייה כי החילוף חומרים שלי מהיר.

עכשיו יש לי 2 שאלות:

1. איך הייתם ממליצים להחליף את הלחם במשהו אחר?
2. אם אני אוריד בפחמימות ואגדיל את השומן - זה משהו שאפשרי לעשות?
כלומר, במקום שהקלוריות יבואו מפחמימות, הן יבואו משומן - אבל איכותי.
אני אקח שמן זית, אומגה 3, בוטנים, אגוזים וכו'. למה אני שואל?
כי הרבה יותר קל לי לאכול שומן מאשר לדחוף עוד פחמימות, וגם לגרם אחד שומן יש 9 קלוריות, לעומת 4 קלוריות בגרם פחמימה.
השאלה, האם אני יכול לעשות כזה דבר? האם זה ישנה אם אני אכניס 100 גרם שומן על חשבון פחמימות?

תודה רבה לעונים, זה יעזור לי מאוד!

התפריט שלך באמת בנוי יותר מדי מפחמימות פשוטות, וכלום סיבים, קצת לחם אין בעיה, אבל כיכר ביום זה כבר יותר מדי לתפריט כזה
תנסה להחליף באמת חלק מהפחמימות במקור קצת יותר עשיר, ואם אתה רוצה אין שום בעיה להחליף חלק מהפחמימות בשומן, רק תנסה לשים לב שזה לא משפיע לך על מצב הרוח

• פותח/ת השרשור
התפריט שלך באמת בנוי יותר מדי מפחמימות פשוטות, וכלום סיבים, קצת לחם אין בעיה, אבל כיכר ביום זה כבר יותר מדי לתפריט כזה
תנסה להחליף באמת חלק מהפחמימות במקור קצת יותר עשיר, ואם אתה רוצה אין שום בעיה להחליף חלק מהפחמימות בשומן, רק תנסה לשים לב שזה לא משפיע לך על מצב הרוח
תודה על התגובה.
במה אתה ממליץ לי להחליף את הלחם?
משפיע על מצב הרוח? השומן משפיע?

תודה.

תודה על התגובה.
במה אתה ממליץ לי להחליף את הלחם?
משפיע על מצב הרוח? השומן משפיע?

תודה.
ממליץ על מאכלים שנשארים במערכת העיכול יותר זמן, כמו קטניות, תפו"א, אורז... דברים עמילניים יותר
ולפעמים מחסור בפחמימות עלול להשפיע לרעה על מצב הרוח, אבל זה לא המצב אצל כולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית