הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה נעליים לשים

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
גם הזוג החדש של האולסטאר(השני) שיש לי כבר זמן מה נהרס, קריסה של הסוליה פנימה וזה כבר לא מתאים לאימונים

הרצתי חיפוש וראיתי שלא מומלץ להתאמן עם המדרסים כי הם יהרסו מהר אבל אם אני אתאמן עוד פעם עם אולסטאר זה כנראה יקרה שוב וגם אי אפשר לשים שם מדרס בגלל שהיא נעל צרה

לא יודע מה לעשות, בקרוב טס לפולין אז אוכל לקנות שם נעליים אם יש איזושהי המלצה

תודה לעוזרים

Sabo, Wei Rui, Reebok הן אופציות זולות. אחריהן במחיר תמצא את האדידס פאוורליפט 2.0 ולבסוף נעליים כמו נייק רומליאוס או אדידס אדיפאוור.
לפי דעתי כדאי לשדרג לנעל מותאמת. ההבדל בין נעלי הרמת משקולות לאולסטאר הרגיש לי כמו שמיים וארץ ואף אפשר לי להתחזק בתרגילים ספציפיים משמעותית.

Five finger vibram
״רגל יחפה״
באופן אישי אני מאוד מסופק מהנעליים שלהם, אולי יתאים לך, אני יודע שאמור להיות להם סניף בפולין.. תתעניין.

• פותח/ת השרשור
Five finger vibram
״רגל יחפה״
באופן אישי אני מאוד מסופק מהנעליים שלהם, אולי יתאים לך, אני יודע שאמור להיות להם סניף בפולין.. תתעניין.
נעל כזו אני לא אשים, אני לא מתחבר אבל תודה בכל אופן

כנראה אלך על הפאוורליפט 2.0

ב chuck taylor 2 (האולסטאר היותר חדשות) אפשר להכניס מדרסים, היא מתרחבת לפי הרגל, אבל בארץ זה יקר. בחול 50 דולר לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית