הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב לנוער טוב או מסוכן?

ורציתי לשאול אותך בלי קשר לנושא הזה,כשעושים מסה "נקייה" למה צריך לעלות פחמימה עם הזמן ולא שומן או חלבון,שלהם יש יותר "יתרונות" וחשיבות מבחינת הורמונים ובניית שריר? הכוונה היא למה לעלות פחמימה ולא לעלות שומן או חלבון?
אני לא מכיר משהו כזה... מאיפה הבאת את המידע הזה?

תתרכז פשוט בלא לאכול ג'אנק כל היום ולא לרבוץ כל היום מול הטלויזיה, השאר יסתדר מעצמו.

כן אתה צודק,אני מקווה שתהיה בעתיד תשובה ברורה יותר.
ורציתי לשאול אותך בלי קשר לנושא הזה,כשעושים מסה "נקייה" למה צריך לעלות פחמימה עם הזמן ולא שומן או חלבון,שלהם יש יותר "יתרונות" וחשיבות מבחינת הורמונים ובניית שריר? הכוונה היא למה לעלות פחמימה ולא לעלות שומן או חלבון?
כי זה קל

אני לא מכיר משהו כזה... מאיפה הבאת את המידע הזה?
מישהו שאל שאלה כזו במקום אחר,ואני גם התעניינתי,כי לשומן ולחלבון יש יותר תפקידים מבחינת בניית מסת שריר מאשר פחמימה(תקן אותי אם אני טועה) לכן תהייתי למה לא לעלות את הצריכה שלהם במקום צריכה של פחמימה?
מה זאת אומרת?

מישהו שאל שאלה כזו במקום אחר,ואני גם התעניינתי,כי לשומן ולחלבון יש יותר תפקידים מבחינת בניית מסת שריר מאשר פחמימה(תקן אותי אם אני טועה) לכן תהייתי למה לא לעלות את הצריכה שלהם במקום צריכה של פחמימה?
לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל זה לא נכון, אין שום התוויה להעלות פחמימות, למרות שזה מה שהרוב עושים

קל לאכול המון פחמימות.
אבל לא עדי, לעלות את השומנים והחלבונים במקום בגלל ההיתרונות שלהם?
לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל זה לא נכון, אין שום התוויה להעלות פחמימות, למרות שזה מה שהרוב עושים
אני מתכוון שבמסה הרי מעלים פחמימה עם הזמן כשיש תקיעה במשקל,אז למה לא לעלות שומן או חלבון?

אבל לא עדי, לעלות את השומנים והחלבונים במקום בגלל ההיתרונות שלהם?

אני מתכוון שבמסה הרי מעלים פחמימה עם הזמן כשיש תקיעה במשקל,אז למה לא לעלות שומן או חלבון?
גם כי זה יותר קשה, יותר יקר, וגם בגלל שבאיזושהי נקודה אין לגוף מה לעשות עם יותר, והיתרון יהיה מינימלי מאוד
לא שיש מניעה לעשות את זה, אם זה מה שאתה רוצה לעשות אתה מוזמן, אבל רק תהיה מודע לזה

גם כי זה יותר קשה, יותר יקר, וגם בגלל שבאיזושהי נקודה אין לגוף מה לעשות עם יותר, והיתרון יהיה מינימלי מאוד
לא שיש מניעה לעשות את זה, אם זה מה שאתה רוצה לעשות אתה מוזמן, אבל רק תהיה מודע לזה
אוקיי תודה רבה,מעריך מאוד את העזרה

המניעה מחיטוב נשמעת לי מגוכחת,אתה לא עושה גירעון מטורף אבל אין שום נזק בלעשות גירעון קל. לא לחטב אף פעם כדי "לא לפגוע בגדילה" זה די מגוחך בעיניי ולא הראתם פה שום סיבה שזה יהיה אמין/מוכח.

Back
למעלה תחתית