הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד אתם שותים את אבקות החלבון?

• פותח/ת השרשור alex_b
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

alex_b

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
Top Gym
אני רוצה שכל אחד ירשום כיצד הוא שותה את החלבון. הרי יש כל מיני צורות לעיניין הנ"ל.

יש כאלה ששותים בבוקר ולפני השינה, יש כאלה ששותים לפני אימון ומיד אחרי אימון וכו'...

האם אתם שותים גם בימים שאתם לא מתאמנים?

שתיתי פעם אבקות, וקיבלתי פאמפ שלא ירד מאז. ולכן אני לא שותה יותר.

בדרך כלל לוקחים אחרי אימון ואם אתה רואה שחסר לך חלבון בארוחה או משהו משלימים לפי התפריט תזונה שלך.
אני אישית לא לוקח.

2 סקופים חלבון
5 פחמימה
ליטר חלב

שותים בכוח

שייק של 2 סקופים של וויטרופין+כף חמאת בוטנים אורגנית +כוס ש"ש על בסיס מים בבוקר מיד אחרי הקיצה,פעם שניה 2 סקופים של אינטראקטיב מיד בסוף האימון עם מים

אני התנפחתי, היד שלי ממש גדלה, במיוחד כשלקחתי את זה לפני השינה, קמתי כמו בפירסומת של אלי האנה וויטמינצ'יק
כייף לך אני עושה כל אימון 7 סטים לביספס והיד לא גודלת!!! ניסיתי מוט דאבליו ומוט ישר
עכשיו ברצינות
אני לוקח סקופ אחרי אימון
ואחד עם שיבולת שועל

• פותח/ת השרשור
אני שותה סקופ בבוקר וסקופ מיד אחרי אימון, וביום שאני לא מתאמן אני שותה בבוקר ולפני השינה.

שותה אותה עם בירה בבוקר
עם קולה אחרי אימון
עם הפיפי שלי לפני השינה.

עריכה:
עם=with
אם=if

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני הייתי שותה סקופ עם חתיכות בננה ומיונז 5% אחרי האימון וסקופ עם מיץ עגבניות ושמן קנולה לפני השינה לספיגה איטית עד שנפלו לי הכליות לאסלה ומאז אני לא שותה.

חחח יא קקות למה מחקתם לי את התגובה?:(

אני שותה לרוב לפני השינה תוך כדי צפייה בסופרנוס, הזמן הכי נוח. ולפעמים אחרי אימון להתקרר. כף וחצי - 2 כפות עם חצי ליטר חלב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית