עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף משקל 😃
למרות ההמלצה בתוכנית להוסיף משקל מאימון לאימון, בחרתי להוסיף 2.5 בכל צד, רק היום בפעם הראשונה, אחרי 2-3 אימונים עם מוט ללא משקולות.
את הסקוואט הצלחתי לבצע כמו שצריך והתמודדתי עם זה לא רע.
אבל האובר הד...
למדתי את התרגיל על בוריו, אבל היה לי מאוד קשה לבצע אותו לאחר ההוספה של המשקל (2.5 בכל צד). אני מאמין שעשיתי את התנועות הנכונות, אבל איכשהו זה היה יותר מדי בשביל הגוף שלי. עכשיו ממש כואב לי הגב התחתון.
יכול להיות שההמלצה להוסיף משקל בכל אימון למתחילים (בשבועות הראשונים) לא תקפה לכל אחד?
כואב לי מאוד ואני מתוסכל מזה :/
אובר הד תוסיף 1.25 כל צד
וזה תרגיל שמשקלים קטנים בו עושים הבדל גדול ברמות קושי
הכאבים בגב התחתון הם לגיטימיים באובר הד
תצלם אותך מבצע את התרגילים ותעלה לפה שיהיה אפשר לתת ביקורת
תודה רבה! הרגעת אותי קצת.
אז באימון הבא להישאר עם ה-2.5, או לחזור אחורה ל-1.25?
תישאר, תחשיב את זה כאילו לאימון הזה העלתה ב1.25 שוב ואז זה יוצא 2.5
אני לא מצליח להסתדר עם הבנצ' פרס.
התרגיל מפחיד אותי. ונמאס לי לבקש עזרה כל פעם מאנשים.
ניסיתי היום לחיצת חזה עם דאמבלים והלך ממש טוב. הבנתי גם מקריאה בפורום שזה עובד על יותר שרירים מייצבים.
אז אולי כשאגיע ל-50 קילו יהיה בעייתי קצת לסחוב את המשקולות וכו', אבל עכשיו בתור מתאמן מתחיל שלא מרים יותר מדי ויכול לסחוב,
אפשר פשוט להמיר את הבנצ' פרס בדאמבלים?
הכאבים בגב התחתון הם לגיטימיים באובר הד
אפשר פשוט להמיר את הבנצ' פרס בדאמבלים?
לא הייתי ממהר להגיד שאלה כאבי גב לגיטימיים, אין סיבה שיהיו לו כאבי גב במשקלי עבודה כאלה.
חוץ מזה הבן אדם רק דרך במכון בפעם הראשונה שלו, מן הסתם שהטכניקה שלו לא טובה עדיין אז יש סיכוי שכאבי הגב נובעים מטכניקה לקויה.
אם זה יותר נוח לך לדעתי תעשה בנץ' עם דאמבלים לאיזה שבוע-שבועיים שתתחזק קצת ותעבוד על טכניקה ואז תעבור למוט.
למה ההתעקשות על מוט?