נק' מוניטין:
3
- 72
- 0
מישהו יכול להעריך אחוזי שומן שלי בגוף?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התסתכלו עליי ו אמרו לי לפחות 20, כמה אני עוד צריך להוריד שבטבעי יראו גוף מבלי להפעיל שרירים?15-17%
לדעת אתה פחות מ 20, פשוט רזה אבל עם שומן. בגלל שאתה רזה לא הייתי ממליץ לך להמשיך להוריד עוד הרבה משקל. אתה צריך להתמקד בבניית מסת שרירהתסתכלו עליי ו אמרו לי לפחות 20, כמה אני עוד צריך להוריד שבטבעי יראו גוף מבלי להפעיל שרירים?
לעבור למסה? אמרו לי לעבור לחיטוב דל פחמימה בשביל להוריד באחוזי שומן ואחר כך מסהלדעת אתה פחות מ 20, פשוט רזה אבל עם שומן. בגלל שאתה רזה לא הייתי ממליץ לך להמשיך להוריד עוד הרבה משקל. אתה צריך להתמקד בבניית מסת שריר
לא הייתי משקיע עוד הרבה בחיטוב, יותר באימונים, אם אתה רוצה לשתף אפשר יהיה לייעץ לך האם אתה בכיוון או לא.לעבור למסה? אמרו לי לעבור לחיטוב דל פחמימה בשביל להוריד באחוזי שומן ואחר כך מסה
מה זאת אומרת להשקיע באימונים? אני מתאמן ab מאמצע ינוארלא הייתי משקיע עוד הרבה בחיטוב, יותר באימונים, אם אתה רוצה לשתף אפשר יהיה לייעץ לך האם אתה בכיוון או לא.
איך ההתקדמות במשקלי העבודה בזמן הזה. שוב לגבי א"ש, לדעתימאתה פחות מ20 , פשוט חסרה לך מסת שריר,אז נדמה לך שאתה על א"ש גבוהמה זאת אומרת להשקיע באימונים? אני מתאמן ab מאמצע ינואר
תגיד איו סיכוי שאני 22 24 אחוז שומן?