הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי התכנית AB שלי

• פותח/ת השרשור Dorlv
  • פורסם בתאריך

Dorlv

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
התחלתי לפני חודש וחצי במכון, עשיתי חודש פול בודי ועכשיו עברתי לAB שהולך ככה
גובה - 174 משקל - 62-3 (חצי שנה בהודו מה אני אעשה)

A :
חזה, 3 תרגילים, 9 סטים, 8 חזרות כל סט
כתפיים, 3 תרגילים, 7 סטים, 8 חזרות כל סט
יד אחורית, 2 תרגילים, 6 סטים, 10 חזרות כל סט

B:
רגליים, 3 תרגילים, 9 סטים, 8 חזרות כל סט
גב, 3 תרגילים, 9 סטים, 8 חזרות כל סט
יד קדמית, 2 תרגילים, 6 סטים, 10 חזרות כל סט

בגלל העבודה ולימודים אני מקציב לעצמי 3 אימונים בשבוע, אז שבוע אחד יוצא לי פעמיים A והשבוע לאחר מכן פעמיים B

התכנית הזאת טובה לדעתכם ? למה כבר שמעתי כמה פעמים שלא כדי לעבוד על חזה וכתפיים באותו אימון וכל מיני כאלו
בכל מקרה אני מעדיף שלא לפצל את האימון לעוד אימון של רגליים וכתפיים כי אני אשתעמם ממנו מהר מאד.
תודה לעוזרים

עשיתי חודש פול בודי ועכשיו עברתי לAB
למה? היית מציע דווקא להמשיך לעשות FBW. כמובן שיש המון אפשרויות ל FBW, קח אחת שמבוססת על התרגילים המורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, מתח) ואולי קצת תרגילים נוספים.
למה כבר שמעתי כמה פעמים שלא כדי לעבוד על חזה וכתפיים באותו אימון
בעיקרון אפשר, הכל תלוי בנפח (כמה סטים לכל קבוצת שרירים) ועצימות (כמה כבד אתה עובד בגדול). בתכנית שלך יש יותר מדי עומס לטעמי.
בכל מקרה אני מעדיף שלא לפצל את האימון לעוד אימון של רגליים וכתפיים כי אני אשתעמם ממנו מהר מאד.
הפתרון הוא לא לפצל עוד אלא דווקא פחות פיצול, FBW כמו שאמרתי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה,
מבין מה אתה אומר אבל האמתי שפול בודי קצת משעמם אותי וחייב להכניס למשוואה את ההנאה מהאימון לדעתי
גם כי בנתיים אני לא רוצה להכניס תרגילים מורכבים כמו דד ליפט וסקוואט לתכנית שלי עד שאני לא אתחזק בצורה משמעותית (בעיות גב מהשירות הצבאי)

מה היית מציע לי לAB 3 פעמים בשבוע ?
תודה רבה

תודה על התגובה,
מבין מה אתה אומר אבל האמתי שפול בודי קצת משעמם אותי וחייב להכניס למשוואה את ההנאה מהאימון לדעתי
גם כי בנתיים אני לא רוצה להכניס תרגילים מורכבים כמו דד ליפט וסקוואט לתכנית שלי עד שאני לא אתחזק בצורה משמעותית (בעיות גב מהשירות הצבאי)

מה היית מציע לי לAB 3 פעמים בשבוע ?
תודה רבה

ברגע שאתה תחיל לעשות התקדמות במשקלי העבודה התכנית פחות תשעמם אותך כי אתה כל הזמן תתקדם ואף פעם לא תשתעמם כי התכנית כל הזמן תאתגר אותך.

וחבל שאתה לא מבין שדווקא על התרגילים שאתה רוצה לוותר - הם אלו התרגילים שיעזרו לך להתחזק ולהקל עלייך עם כאבי הגב שאתה טוען שהיו לך.

Back
למעלה תחתית