הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת לגבי תכנית AB

FamilyGuy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי חבר׳ה,
אני בן 25 מתאמן למסה כבר הרבה זמן באותה תוכנית fbw שאני מאוד אוהב ורואה תוצאות ממנה.

חשבתי שהגיע הזמן לשנות ולפצל לAB,

אשמח אם תביעו את דעתכם לגבי התכנית הזאת:

A
סקוואט 8X3
לג פרס 8X3
תאומים 12X2

בנצ׳ פרס 8X3
בנצ׳ בשיפוע חיובי 8X3
פרפר 10X2

יד אחורית 8X3

B
דדליפט 6X3
פולי עליון (או מתח רחב) 8X3
חתירה במשקולות 8X3

שולדר פרס בישיבה 8X3
רברס פליי 10X3

יד קדמית (2 תרגילים) 8X3

אשמח לחוות דעות ושיפורים אם יש צורך.

תודה רבה!

אם אתה רואה ממנה תוצאות למה להחליף ?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה ממנה תוצאות למה להחליף ?
כי אני כבר קרוב לשנתיים עם אותה תכנית... אמנם אני אוהב אותה אבל אני חושב שאולי אוכל לקבל תוצאות טובות יותר מהתכנית הזו...?

אגב, זו התכנית שלי כרגע:

סקוואט 8X3
בנץ׳ פרס 8X4
דדליפט 6X3
מתח רחב 8X3
רברס פליי 10X3
שולדר פרס במשקולות 8X3
שראגס 15X2
יד אחורית 8X3
יד קדמית 8X3

נערך לאחרונה:
כי אני כבר קרוב לשנתיים עם אותה תכנית... אמנם אני אוהב אותה אבל אני חושב שאולי אוכל לקבל תוצאות טובות יותר מהתכנית הזו...?

אגב, זו התכנית שלי כרגע:

סקוואט 8X3
בנץ׳ פרס 8X4
דדליפט 6X3
מתח רחב 8X3
רברס פליי 10X3
שולדר פרס במשקולות 8X3
שראגס 15X2
יד אחורית 8X3
יד קדמית 8X3
אשמח לדעת באיזה משקל היית כשהתחלת את התוכנית (FBW) ,וכמה אתה שוקל עכשיו, אחוז שומן אם יש לך מושג ועוד פרטים בכללי , מעניין אותי מישהו שניסה את התוכנית.
והיית הולך רק 2 אימונים בשבוע לא כל כך הבנתי לפי התוכנית הנוכחית שלך.

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת באיזה משקל היית כשהתחלת את התוכנית (FBW) ,וכמה אתה שוקל עכשיו, אחוז שומן אם יש לך מושג ועוד פרטים בכללי , מעניין אותי מישהו שניסה את התוכנית.
והיית הולך רק 2 אימונים בשבוע לא כל כך הבנתי לפי התוכנית הנוכחית שלך.

אני הולך עם התכנית הזו 3 פעמים בשבוע.
אני 1.70 ושוקל 65. עם התכנית הזו התאמנתי לא רצוף אבל התחלתי ממשקל של משהו כמו 55. אחוז שומן לא ידוע לי אבל הוא נמוך.

אני הולך עם התכנית הזו 3 פעמים בשבוע.
אני 1.70 ושוקל 65. עם התכנית הזו התאמנתי לא רצוף אבל התחלתי ממשקל של משהו כמו 55. אחוז שומן לא ידוע לי אבל הוא נמוך.
עלית 10 קילו בשנתיים? ירדת באחוז שומן מאז שהיית 55 או שעלית? אתה אחרי חיטוב, מצטער על השאלות אני פשוט מנסה להבין

• פותח/ת השרשור
עלית 10 קילו בשנתיים? ירדת באחוז שומן מאז שהיית 55 או שעלית? אתה אחרי חיטוב, מצטער על השאלות אני פשוט מנסה להבין
עליתי בשומן מכיוון שאכלתי ועדיין אוכל הרבה. אני במסה ולא בחיטוב.

מישהו...?

Back
למעלה תחתית