הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית AB

• פותח/ת השרשור tevez
  • פורסם בתאריך

tevez

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם, משתמש חדש פה.
לפני ארבעה חודשים נרשמתי לחדר כושר, עשיתי בערך שלושה חודשים תוכנית fbw ולאחר מכן התחלתי תוכנית AB . אימון A הוא חזה:
בנץ פרס
חזה עליון עם משקולות
מקבילים רחב בתוספת משקל

לאחר מכן אני עושה כתפיים:
פרס
הרחקת ידיים לצדדים

ואז עוד 2 תרגילים ליד אחורית.

יש לי בעיה בזמן האחרון עם הכתפיים לאחר החזה, מרגיש מותש לגמרי וכל האימון כתפיים הופך ללא אפקטיבי כל כך עם משקלים נמוכים.

קראתי באינטרנט וחשבתי אולי להחליף את הסדר לדוגמא :

A : חזה רגליים יד אחורית
B: גב יד קדמית כתפיים

או

A: חזה יד קדמית רגליים
B: גב יד אחורית כתפיים.

מה אתם אומרים שכדי לי לעשות לדעתכם? אולי בכלל להישאר ולהחליף משהו בתוכנית המקורית?

האימונים שלי הם AXBXAXB וכך הלאה..

תודה רבה.
אם אימון B רלוונטי אז ארשום אותו גם אם צריך

שקלת את האפשרות שבנץ' פרס + אוברהד פרס זה יותר ממספיק עבור החזה והכתף-הקדמית שלך?

נערך לאחרונה:
שקלת את האפשרות שבנץ' פרס + אוברהד פרס זה יוחר ממספיק עבור החזה והכתף-הקדמית שלך?
מסכים עם זה לחלוטין
אם מה שאתה עושה זה יותר מדי, אז תוריד מעט עבודה
החלק הכי חשוב בתוכנית הוא יכולת ההתקדמות ולאו דווקא רשימת התרגילים, ככה שאם אתה מצליח להתקדם עם מעט תרגילים ועם הרבה לא, אז תישאר עם מעט תרגילים

• פותח/ת השרשור
שקלת את האפשרות שבנץ' פרס + אוברהד פרס זה יותר ממספיק עבור החזה והכתף-הקדמית שלך?

את האמת שלא שקלתי את זה, אבל כדי שאני אהיה בטוח שהבנתי אתה אומר שיכול להיות שמספיק בנץ פרס תרגיל אחד באימון שלם לחזה? זה לא נשמע מעט מדי?
ולגבי הפרס היית נשאר עם הרחקת ידיים או להחליף לתרגיל עזר אחר?

את האמת שלא שקלתי את זה, אבל כדי שאני אהיה בטוח שהבנתי אתה אומר שיכול להיות שמספיק בנץ פרס תרגיל אחד באימון שלם לחזה? זה לא נשמע מעט מדי?
ולגבי הפרס היית נשאר עם הרחקת ידיים או להחליף לתרגיל עזר אחר?
בנצ' פרס ופרס לרוב יספיקו לחזה וכתפיים, אם אתה רוצה תוסיף את המקבילים, לדעתי אחד התרגילים היותר טובים לפיתוח החזה

Back
למעלה תחתית