שלום,
אני רוצה להירשם למכון ובעבר הייתי מתאמן בזאוס ולא הבנתי כלום על תזונה ופשוט אמרו לי תאכל כל יום קופסת קוטג ונתנו תוכנית אימונים ככה במשך חצי שנה עד שהתגייסתי והפסקתי עם המכון.
עכשיו 4 שנים אחרי אני רוצה לחזור למכון וקראתי המון מדריכים,
הגובה: 1.84 משקל 66,
חישבתי לפי המדריך של עליית מסה שיש פה בנעוץ ויצא לי שאני צריך 3088 קלוריות(הוספתי 500 קלוריות על השריפה באימון) ,
חלבון: 132 גרם, פחמימה: 491.5 גרם, שומן: 66 גרם,
התחלתי לבנות לעצמי תפריט תזונה ואני קצת תקוע עם איזה אוכל להוסיף,
אשמח אם תעזרו לי לסדר יותר את התפריט, אני מתכנן להוסיף גם גיינר כרגע יש לי את Massive Gainer של Pro Body ,
גם חשוב לי לציין אני אחד שמספיק לי לאכול ממש קצת ואני יכול להיות שבע להרבה זמן אז יש לכם רעיונות איך אפשר להצליח לאכול את כל הכמות של האוכל ?
ואני מצרף את התפריט שבניתי לבנתיים.
או שכדאי לא לנסות לבנות לבד וללכת לתזונאי ?
אני רוצה להירשם למכון ובעבר הייתי מתאמן בזאוס ולא הבנתי כלום על תזונה ופשוט אמרו לי תאכל כל יום קופסת קוטג ונתנו תוכנית אימונים ככה במשך חצי שנה עד שהתגייסתי והפסקתי עם המכון.
עכשיו 4 שנים אחרי אני רוצה לחזור למכון וקראתי המון מדריכים,
הגובה: 1.84 משקל 66,
חישבתי לפי המדריך של עליית מסה שיש פה בנעוץ ויצא לי שאני צריך 3088 קלוריות(הוספתי 500 קלוריות על השריפה באימון) ,
חלבון: 132 גרם, פחמימה: 491.5 גרם, שומן: 66 גרם,
התחלתי לבנות לעצמי תפריט תזונה ואני קצת תקוע עם איזה אוכל להוסיף,
אשמח אם תעזרו לי לסדר יותר את התפריט, אני מתכנן להוסיף גם גיינר כרגע יש לי את Massive Gainer של Pro Body ,
גם חשוב לי לציין אני אחד שמספיק לי לאכול ממש קצת ואני יכול להיות שבע להרבה זמן אז יש לכם רעיונות איך אפשר להצליח לאכול את כל הכמות של האוכל ?
ואני מצרף את התפריט שבניתי לבנתיים.
או שכדאי לא לנסות לבנות לבד וללכת לתזונאי ?
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: