איזה מהסטנדים האלא יספיקו לסקוואט?

• פותח/ת השרשור Orc
  • פורסם בתאריך

Orc

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בונה חדר כושר בייתי בתקציב מאוד מוגבל, כרגע מה שחסר לי זה כלוב אבל ביגלל שזה נורא יקר אני אסתפק בסטנד.
למישהו יש נסיון עם אחד מאלו? מה אתם ממליצים?

מעמד למוט משקולות YORK 1073 | ציוד מקצועי לחדר כושר | סטנדים לאחסון ציוד מקצועי |

סטנד למוט משקולות דגם RK1159 | ציוד מקצועי לחדר כושר | סטנדים לאחסון ציוד מקצועי |

הגובה של שניהם הוא בסביבות המטר.. אפשר להרים ככה לסקוואט? מישהו ניסה לעבוד עם משהו כזה נמוך?

יש גם את זה שמגיע לגובה מטר 52 והוא כמובן הרבה יותר מקצועי ויציב אבל אני מנסה לחסוך בשביל שיהיה לי כסף לעוד משקל (אני כבר מרים את כל המשקל שיש לי בדדליפט ורוצה להתקדם)
סטנד לעבודת משקולות חופשי Body solid pss-60 | ציוד מקצועי לחדר כושר | סמית-משין וכלובים |

מצטער לאכזב, הכל נשמע חרא. אי אפשר להיכנס לסקוואט מסטנד בגובה מטר, כאילו אפשר אבל זה ירגיש ממש חרא. גם מטר 50 לא יתאים לכולם [לא יודע מה הגובה שלך]. לאחד הסטנדים יש מגבלה של 120 ק"ג, נראה שהם מיועדים לאימון ילדים.

ויותר חשוב, מה יקרה במידה ותגיע לכשל בבור הסקוואט? תזרוק את המוט אחורה? זו אופציה ריאלית בהתחשב בזה שאתה מתאמן בבית?
אם התשובה היא לא, או שאין לך מושג איך לזרוק מוט - פשוט תחסוך עוד ותקנה כלוב.

• פותח/ת השרשור
מצטער לאכזב, הכל נשמע חרא. אי אפשר להיכנס לסקוואט מסטנד בגובה מטר, כאילו אפשר אבל זה ירגיש ממש חרא. גם מטר 50 לא יתאים לכולם [לא יודע מה הגובה שלך]. לאחד הסטנדים יש מגבלה של 120 ק"ג, נראה שהם מיועדים לאימון ילדים.

ויותר חשוב, מה יקרה במידה ותגיע לכשל בבור הסקוואט? תזרוק את המוט אחורה? זו אופציה ריאלית בהתחשב בזה שאתה מתאמן בבית?
אם התשובה היא לא, או שאין לך מושג איך לזרוק מוט - פשוט תחסוך עוד ותקנה כלוב.

אני מטר שבעים וחמש, דווקא האחד שהוא גובה מטר 50 נראה ממש סבבה גם הם שמו פה סרטון למטה של מישהו עושה עם זה סקוואט וזה נראה בסדר הבעיה שהוא יקר לי
סטנד לעבודת משקולות חופשי Body solid pss-60 | ציוד מקצועי לחדר כושר | סמית-משין וכלובים |

בנוגע לכשל אני מתכנן פשוט להזהר לא להגיע לשם ואם כן אז באמת לזרוק אחורה, לא ניסיתי את זה אף פעם אבל אני מתאמן במקלט אז מבחינת הבית זה לא יהיה בעיה, מקווה גם לא להגיע לזה שאני צריך כמובן שכשאני מתאמן בבית אני מתחשב בזה שאני לבד ושצריך להזהר ולהרים משקלים קצת פחות גדולים ולא להגיע לכשל

דווקא האחד שהוא גובה מטר 50 נראה ממש סבבה גם הם שמו פה סרטון למטה של מישהו עושה עם זה סקוואט
כן... לא שמת לב שהוא פאקינג גמד? [ואני אפילו לא אכנס לזה שהוא נכנס לסקוואט כמו בנשל**** מטומטם ולא שובר מקביל]
את המוט ברזל שמגביל לך את התנועה של השוקיים ראית? זה נמצא למטה. זאת אומרת שאם הגובה הזה יהיה לך טיפה נמוך ותרצה להכנס בצורה נכונה זה יפריע לך. זה סטנד מחורבן, לא ראוי לשימוש בני אדם. תחסוך לכלוב.
בנוגע לכשל אני מתכנן פשוט להזהר לא להגיע לשם ואם כן אז באמת לזרוק אחורה, לא ניסיתי את זה אף פעם אבל אני מתאמן במקלט אז מבחינת הבית זה לא יהיה בעיה, מקווה גם לא להגיע לזה שאני צריך כמובן שכשאני מתאמן בבית אני מתחשב בזה שאני לבד ושצריך להזהר ולהרים משקלים קצת פחות גדולים ולא להגיע לכשל
זה נחמד שאתה לא מתכנן להגיע, אבל לפעמים זה קורה.
הנה סטנד נורמלי סטנדים וספות : סטנד למשקולות - צמד מעמדים
עומס 300 ק"ג עד גובה 2 מטר ויותר זול מהצעצוע שהציעו לך. ועוד מסאל ספורט שנחשבים יקרים.
עדיין מתעקש שכדאי שתקנה כלוב עם מוטות.

כלוב בבנייה אצל רתח או מיבואן? כדאי שתעיין גם פה, או שתנסה לחפש ביד2.

• פותח/ת השרשור
כן... לא שמת לב שהוא פאקינג גמד? [ואני אפילו לא אכנס לזה שהוא נכנס לסקוואט כמו בנשל**** מטומטם ולא שובר מקביל]
את המוט ברזל שמגביל לך את התנועה של השוקיים ראית? זה נמצא למטה. זאת אומרת שאם הגובה הזה יהיה לך טיפה נמוך ותרצה להכנס בצורה נכונה זה יפריע לך. זה סטנד מחורבן, לא ראוי לשימוש בני אדם. תחסוך לכלוב.

זה נחמד שאתה לא מתכנן להגיע, אבל לפעמים זה קורה.
הנה סטנד נורמלי סטנדים וספות : סטנד למשקולות - צמד מעמדים
עומס 300 ק"ג עד גובה 2 מטר ויותר זול מהצעצוע שהציעו לך. ועוד מסאל ספורט שנחשבים יקרים.
עדיין מתעקש שכדאי שתקנה כלוב עם מוטות.

כלוב בבנייה אצל רתח או מיבואן? כדאי שתעיין גם פה, או שתנסה לחפש ביד2.
תודה אחי אני אחסוך עוד קצת

יש לי את השלישי (או משהו מאד דומה לפחות).
יש בו אפשרות להתאים את הגובה ולא היו לי בעיות איתו עד כה.
הכי הרבה שהעמסתי עליו היה 150 ק"ג +- והיה בסדר, לא יודע אם הייתי מנסה להעמיס עליו יותר.

הסקבטתי בעמודים של סל ספורט(שיש להם מקום להכניס פלטות בתחתית) 140, סה"כ הם ממש סבבה והמחיר יותר זול ממה שפרסמת למעלה(ואפשר לכוון הרבה יותר גבוה)

ממליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית