הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מליפטר ל MMA. חד ספרתי?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
תודה חביבי.
fargo
לאור המלצותיכם הגורפות וקצת מחשבה עם עצמי החלטתי לשנות את דעתי ולחזור לאכול, רק שהפעם עם כמה שינויים.
א. אני פעם ראשונה בחיי אכנס לתקופת פיצולים אמיתית, השלמתי את כל הציוד הביתי שאני צריך כך שאין לי הגבלה של זמן/ כסף.
ב. אתאמן 5 פעמים בשבוע (עד היום הייתי רגיל ל 3).
ג. בחודשים האחרונים אני מתמיד בקארדיו בוקר (אחלה סיבולת לב ריאה לספארינג ועזר לי בירידה במשקל), אז אמשיך לעשות את האירובי כל בוקר גם במסה (לא ניסיתי לשלב אירובי ומסה מעולם).
ד. המסה הזו תהיה הרבה יותר נקייה מהרגיל (נגמלתי מג'אנק כמעט לגמרי, בחיטוב עשיתי צ'יט מיל אחת לשבועיים, עכשיו אעשה צ'יט מיל פעמיים
בשבוע).
ה. אצמצם את טווח אחוזי השומן בין מסה לחיטוב, עד עכשיו הייתי עושה 13-17, מעכשיו אעבור ל 11-14. (התמונה צולמה שבועיים לפני שהעלאתי אותה לפה, כך שירדתי עוד מהתמונה).
מה שיעזור לי, זה משקל גג שקבעתי שיהיה 82 ובו אחזור לחיטוב לא משנה במצב שלי.

תודה לכולם 😃
אירובי לא באמת עוזר לעלות יותר נקי במסה , אבל זה טוב לבריאות

• פותח/ת השרשור
אירובי לא באמת עוזר לעלות יותר נקי במסה , אבל זה טוב לבריאות

אני לא ממשיך עם זה בגלל שאני רוצה לעלות נקי.
אני ממשיך בגלל שזה עוזר לי להחזיק יותר זמן בקרבות ובגלל שזה נותן בוסט של אנרגיה לכל היום.

כן, נשמע כמוני:sarcastic:
באמת לא ראיתי אותך מלא זמן, עד שיש במכון הזה מישהו חזק הוא עוזב, פלא שאני משתעמם שם במשמרות.
הייתי עושה שם סקוואט ודדליפט? כי לא זכור לי, סתם תוהה אם עשו לך בעיות עם זה

• פותח/ת השרשור
כשרון מבוזבז 🙁
ותזכור שלא נתת 100.

תהיה בטוח שאתן:)
באמת לא ראיתי אותך מלא זמן, עד שיש במכון הזה מישהו חזק הוא עוזב, פלא שאני משתעמם שם במשמרות.
הייתי עושה שם סקוואט ודדליפט? כי לא זכור לי, סתם תוהה אם עשו לך בעיות עם זה

סקוואט כן ודדליפט הייתי עושה מחוץ לכלוב (מן הסתם).
בוא לפרטי

מה היו המשקלים שלך לפני שביצעת את המעבר?
ובהחלט נתת אחלה של חיטוב, אבל אני לא חושב שכדאי לרדת עוד.

• פותח/ת השרשור
מה היו המשקלים שלך לפני שביצעת את המעבר?
ובהחלט נתת אחלה של חיטוב, אבל אני לא חושב שכדאי לרדת עוד.

החלטתי לחזור למסה.
המשקלים היו:
דדליפט: 210
סקוואט: 190
בנץ: 130
פרס:93

הכל על מ.ג 78-80 (על 84 לא ניסיתי לשבור שיאים).

החלטתי לחזור למסה.
המשקלים היו:
דדליפט: 210
סקוואט: 190
בנץ: 130
פרס:93

הכל על מ.ג 78-80 (על 84 לא ניסיתי לשבור שיאים).
מרשים ביותר, במיוחד הסקוואט והפרס.
מעניין יהיה לראות איך היתרון המשמעותי של הכוח יעזור לך בענף החדש שבחרת

• פותח/ת השרשור
מרשים ביותר, במיוחד הסקוואט והפרס.
מעניין יהיה לראות איך היתרון המשמעותי של הכוח יעזור לך בענף החדש שבחרת

מהחצי שנה שאני מתאמן ב MMA אני יכול להגיד לך שבאיגרוף אין לי יתרון מורגש, אבל בקרקע מול אנשים בגודל שלי יש לי יתרון עצום.
אני יכול להיות הרבה פחות טכני מהם ועדיין לנצח קרבות, אני פשוט יכול להשתחרר בעזרת כוח מהרבה בריחים/ חניקות/חביקות.
בגלל זה הנטייה שלי היא תמיד לקחת לקרקע, אפילו שבעמידה יש לי יותר ניסיון (שנתיים קרב מגע וקצת איגרוף קלאסי) הפער שיש ביני לבין הלוחם הממוצע מבחינת כוח הוא עצום.

אחרי שאתה מתגבר על התחושה ההומו אירטורית זה הכי כיף!

משהו כמו 6 שנים שמתוכם 3 הייתי בצבא
למה להתגבר? קרב מגע תומך במעשי סדום לצורך הגנה עצמית, אם צריך או אם בא לך מסיבות הומוארוטיות אז דחוף לו אצבע לתחת

מהחצי שנה שאני מתאמן ב MMA אני יכול להגיד לך שבאיגרוף אין לי יתרון מורגש, אבל בקרקע מול אנשים בגודל שלי יש לי יתרון עצום.
אני יכול להיות הרבה פחות טכני מהם ועדיין לנצח קרבות, אני פשוט יכול להשתחרר בעזרת כוח מהרבה בריחים/ חניקות/חביקות.
בגלל זה הנטייה שלי היא תמיד לקחת לקרקע, אפילו שבעמידה יש לי יותר ניסיון (שנתיים קרב מגע וקצת איגרוף קלאסי) הפער שיש ביני לבין הלוחם הממוצע מבחינת כוח הוא עצום.
עשית לי חשק להוריד הילוך בליפטינג ולחזור לmma...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית