עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם נשים את הכסף בצד אז זה לא משנה אם אשתה את היוגורט או שייקר מבחינת החלבון?זה יוגורט, זה חלבון סבבה, פשוט הוא משמעותית יותר יקר משייק, אבל תעשה מה שנוח לך יותר
עזוב כסף מבחינת הנוחות שלי. העיקר שהחלבון זווה אחר לכל חלבון אחר?16 גרם חלבון בבקבוק, לא משהו...
בהשוואה לקוטג' זה כנראה יהיה יותר יקר ועם פחות 10 גרם חלבון~ [לקוטג' 26 גרם חלבון בקופסא אם אני לא טועה]
בקיצור, אין סיבה טובה לקנות.
כן את זה אני רואה פשוט חשבתי שהחלבון שם ביחס לחלבון מפח פחות איכותי. ומה בנוגע חזה שאומרים שרצוי יותר חלבון מאוכל ואי אפשר להתבסס על חלבון מחלבון מלכותי בלבד. כלומר אם כבר אני צורך 2 סקופים אז זה אשנה אם הוסיף עוד סקופ או שכדאי לצרוך נגיד טונה או את היוגורט? משנה או זניח?זה לא משנה בכלל מה תאכל אחרי אימון, אתה גם לא חייב שייק
אבל קח בחשבון שלמנה יש ליוגורט פחות חלבון
עדיף חלבון ממקור כמה שיותר איכותי ומלא, כלומר אם האופציה שלך זה אבקת חלבון או בשר, אז ברור שעדיף בשרכן את זה אני רואה פשוט חשבתי שהחלבון שם ביחס לחלבון מפח פחות איכותי. ומה בנוגע חזה שאומרים שרצוי יותר חלבון מאוכל ואי אפשר להתבסס על חלבון מחלבון מלכותי בלבד. כלומר אם כבר אני צורך 2 סקופים אז זה אשנה אם הוסיף עוד סקופ או שכדאי לצרוך נגיד טונה או את היוגורט? משנה או זניח?
את זה אני יודע וזה לא מה ששאחתי השוותי את המשקה ביחס לשייקר.עדיף חלבון ממקור כמה שיותר איכותי ומלא, כלומר אם האופציה שלך זה אבקת חלבון או בשר, אז ברור שעדיף בשר
תודהמתוך תגובתו של מייק (משה) בקבוצת LBS בפייסבוק
מספר אנשים פנו אלי בקשר למוצר החדש של תנובה: תנובה GO.
השאלה האם זה טוב? משתלם? יעיל? התשובה להכל היא: לא.
למי שלא בקיא בקריאת תוויות מזון, זה בשבילכם:
המרכיב הראשון ברשימת המרכיבים הוא המרכיב הדומיננטי במוצר. אותו שמים בכמות ובמינון הגבוה ביותר ורוב המוצר בעצם מתבסס על אותו המרכיב (אלא אם מוצהר באחוזים משהו אחר).
זו רשימת הרכיבים של המוצר:
חלב מופחת לקטוז 2% שומן (94.8%), חלבוני מי גבינה (4.8%) (WHEY PROTEINN), סוכר, חומרי טעם וריח, מווסת חומציות (E500), מייצב (E407).
ערכים ל-100 מ"ל משקה בטעם וניל (מה שבסוגריים זה למנה)
חלבון: 6.7 גרם (16.75 גרם)
פחמימה: 7.8 גרם (19.5 גרם)
שומן: 2 גרם (5 גרם)
קלוריות: 76 קל' (190 קל')
מחיר לצרכן: 5.80 ש"ח (0.3466 ש"ח לגרם חלבון)
ערכים ל-100 מ"ל חלב דל לקטוז 2%:
חלבון: 3.2 גרם (8 גרם)
פחמימה: 4.9 גרם (12.25 גרם)
שומן: 2 גרם (5 גרם)
קלוריות: כ-51 קל' (כ-130 קל')
מחיר לצרכן (ל-250 מ"ל): 1.32 ש"ח (0.165 ש"ח לגרם חלבון)
מחיר למנה של 25 גרם מי גבינה: כ-4 ש"ח (0.16 ש"ח לגרם חלבון)
אז מה יש כאן?
בעיקר חלב במחיר מופקע עם תוספת של כפית סוכר כדי לשפר את הטעם. בואו נמשיך קצת עם המספרים והחישובים כדי להבין את הקומבינה על הצרכן הישראלי הממוצע:
- במוצר יש כ-5% מי גבינה
- מחישוב ההפרש מכמות החלבון בחלב דל לקטוז 2%, במוצר יש 8.75 גרם מי גבינה תוספת ל-250 מ"ל מוצר (כל הבקבוק)
- העלות של 8.75 גרם מי גבינה לצרכן (שזה הרבה יותר יקר מרכישת חומרי גלם למפעל, בין היתר כי תנובה היא מונופול בישראל בתחום יצור מי גבינה) הוא לערך 1.4 ש"ח (ל--250 מ"ל).
- אז אם תקחו 250 מ"ל חלב דל לקטוז 2% (1.32 ש"ח) ותוסיפו לו 8.75 גרם אבקת חלבון מי גבינה (1.4 ש"ח) תגיעו לסכום של 2.72 ש"ח ל-250 מ"ל משקה עם ערכים אף טובים יותר ממה שיש לתנובה GO מאחר ולא הוספתם את הכפית סוכר כדי "לשפר את הטעם" (לפי הצהרת החברה)
לסיכום:
המוצר נמכר ב-5.8 ש"ח. ההפרש מ-2.72 ש"ח הוא 3.088 ש"ח. עסקה טובה, לא?
אם נניח אתם שותים את המוצר כל יום זה הוצאה חודשית של 5.8 כפול 30 = 174 ש"ח לחודש. אם הייתם שותים מי גבינה + חלב דל לקטוז, ההוצאה הייתה 81.6 ש"ח. חסכון של 92.4 ש"ח לחודש. תכפילו את זה עכשיו בשנה, מדובר על 1,108 ש"ח בשנה ולערך 1,800 גרם פחמימה (7,200 קלוריות) מסוכר שיכלתם לחסוך. לא חבל?
#ביקורתמוצרים
![]()