עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ראיתי תוצאות בבטן רק כאשר הוספתי תרגילים מבודדים לתוכנית. לדעתי תעשה תרגילים מורכבים ותרגילי עזר(כפיפות בטן,אופניים...).התרגילים המורכבים יספיקו
אז יכול להיות שעבדת לא נכון/לא מספיק קשהלא מצליח להבין אייך התרגילים האלו "מגרים" את שרירי הבטן...
מעולם לא הרגשתי את שרירי הבטן בעבודה עם התרגילים האלו
גם אופציהאני ראיתי תוצאות בבטן רק כאשר הוספתי תרגילים מבודדים לתוכנית. לדעתי תעשה תרגילים מורכבים ותרגילי עזר(כפיפות בטן,אופניים...).
להוסיף בין 1-2 לא יותר!
אתה צודק שלא מרגישים את "השריפה" הנפוצה כמו יד קידמית אבל תאמין לי שהם עובדים מאוד חזק כדי לייצב לך את עמוד השדרה. תנסה לשבת כשהפלג גוף העליון נפול. עכשיו תכווץ את ששרירי הבטן. מה קורה? אתה מתיישר. סקוואט זה בערך אותו דבר רק עם משקל על הגב.לא מצליח להבין אייך התרגילים האלו "מגרים" את שרירי הבטן...
מעולם לא הרגשתי את שרירי הבטן בעבודה עם התרגילים האלו
אתה צודק שלא מרגישים את "השריפה" הנפוצה כמו יד קידמית אבל תאמין לי שהם עובדים מאוד חזק כדי לייצב לך את עמוד השדרה. תנסה לשבת כשהפלג גוף העליון נפול. עכשיו תכווץ את ששרירי הבטן. מה קורה? אתה מתיישר. סקוואט זה בערך אותו דבר רק עם משקל על הגב.
סקוואט דדליפט בנץ פרס
אפשר להוסיף כמה סטים של עבודה ישירה על הבטן, אבל עדיין לדעתי עיקר העבודה רצוי שתהיה על התרגילים המורכבים. בכל מקרה לא הייתי בוחר בכפיפות בטן. גלגל בטן הוא אחלה תרגיל.אני ראיתי תוצאות בבטן רק כאשר הוספתי תרגילים מבודדים לתוכנית. לדעתי תעשה תרגילים מורכבים ותרגילי עזר(כפיפות בטן,אופניים...).
להוסיף בין 1-2 לא יותר!
יותר נכון ששרירי הבטן עוזרים ליישר את האגן עם בית החזה, אז במידה והתרגיל מבוצע בטכניקה נכונה, הם יעבדו חזקזה ממש לא נכון...
מה שמיישר את גב אלה הארקטור ספינאה שמתכווצים יחד עם שרירי הליבה היותר עמוקים בעוד ששרירי הבטן (אלה שמרכיבים את הקוביות) נמתחים.
יותר נכון ששרירי הבטן עוזרים ליישר את האגן עם בית החזה, אז במידה והתרגיל מבוצע בטכניקה נכונה, הם יעבדו חזק
בידיוק, הרקטוס מקרב את האגן לחזה (בערך), אז אם אתה מבצע את התנועה נכון ומכווץ את הרקטוס, הוא ימנע את הקשתת היתר שמובילה לבאט וינק.לא... הרקטוס אבדומיס לא מתכווץ אלא נמתח בתנוחת סקוואט נכונה. אתה הרי מרים את החזה ומיישר את הגב מה שגורם לו להימתח כי אתה מרחיק את שתי נקודות החיבור שלו (הצלע החמישית ותחתית האגן הקדמי). הרקטוס אבדומיס (כאשר אתה מקווץ אותו) מקרב את בית החזה לאגן על ידי כיפוף של החלק העליון של עמוד השידרה הלומברי וטילט אחורי (butt wink) של האגן.