הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בחומרים בתחום היאבקות

Timor27

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
אני ספורטאי בתחום האבקות ואני שוקל להתחיל שימוש בחומר שישפר כוח מתפרץ או סיבולת לב ריאה,אך אני נבדק בבדיקות סמים אחת לחודשיים בערך..האם יש חומר שיוצא מהדם בכזו מהירות ויוכל לעזור לי במטרות? ובנוסף לא יעלה אותי במשקל במהירות בגלל שאנחנו בקטגוריות משקל

אני לא בקיע אבל מסתמן שבכל מקום שתקרא על אנאבולים אז ידברו על שימוש רחב של ננדרולון בתחום ההאבקות באסטר הקצר שלו - NPP.
לNPP יש אפקט מעולה של הקלה על המפרקים שלך מה שיאפשר שיפור ביצועים, כמו כן יש מחקרים בקרב עכברים שהראו שננודרלון גרם להם להיות יותר תחרותיים ודומיננטיים במצבים תחרותיים שזה עוד יתרון לתחום שלך.
לרוב השימוש יהיה במינונים הרבה יותר נמוכים מהמינונים שנעשים בקרב מפתחי גוף, זאת על מנת להנות מהיתרונות שרשמתי מקודם אך עדיין לא לעלות במשקל.
לא משנה מה אתה עושה אל תיגע בגרסה הארוכה שלו DECA כי החרא הזה ישאר לך בגוף להרבה זמן ולא יתנו לך להתחרות הרבה זמן

אני לא בקיע אבל מסתמן שבכל מקום שתקרא על אנאבולים אז ידברו על שימוש רחב של ננדרולון בתחום ההאבקות באסטר הקצר שלו - NPP.
לNPP יש אפקט מעולה של הקלה על המפרקים שלך מה שיאפשר שיפור ביצועים, כמו כן יש מחקרים בקרב עכברים שהראו שננודרלון גרם להם להיות יותר תחרותיים ודומיננטיים במצבים תחרותיים שזה עוד יתרון לתחום שלך.
לרוב השימוש יהיה במינונים הרבה יותר נמוכים מהמינונים שנעשים בקרב מפתחי גוף, זאת על מנת להנות מהיתרונות שרשמתי מקודם אך עדיין לא לעלות במשקל.
לא משנה מה אתה עושה אל תיגע בגרסה הארוכה שלו DECA כי החרא הזה ישאר לך בגוף להרבה זמן ולא יתנו לך להתחרות הרבה זמן
זה לא נכון אתה מתבלבל קצת
ננדרולון (דקה או NPP, זה לא משנה) ניתן לאיתור בבדיקת שתן גם עד לאחר 18 חודשים
זה לא קשור למהירות אסטר וכמה זמן יוצא החומר מהדם! זה קשור לבדיקות שתן שלאחר מכן

זה לא נכון אתה מתבלבל קצת
ננדרולון (דקה או NPP, זה לא משנה) ניתן לאיתור בבדיקת שתן גם עד לאחר 18 חודשים
זה לא קשור למהירות אסטר וכמה זמן יוצא החומר מהדם! זה קשור לבדיקות שתן שלאחר מכן
לא ידעתי תודה על התיקון

לא ידעתי תודה על התיקון

זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שאתה מפגין חוסר ידע מוחלט ורושם שטויות.
תמנע מלהטעות את עצמך ויותר חשוב להטעות חברי פורום שמתנסים בחומרים פעם ראשונה.
אם אתה לא בטוח ואין לך ביסוס למה שאתה רושם - אז אל.

@BlackEyes
חוץ מטון , מה לא בסדר בשתי התגובות?
המלצה שלך לבן אדם יכולה להביא אותו לכישלון בבדיקות סמים. אתה כן צריך לבדוק לעומק מה אתה מייעץ לאנשים.
צודק בגלל זה אמרתי תודה על התיקון
אבל זה לא סותר מה שאמרתי לגבי דון
שרכב על הדיון כדי להטריל
תסתכל על התגובות האחרונות שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית