הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן ויעוץ

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
אהלן. הייתי ממש שמן בעבר ועשיתי דיאטה חריפה עם המון אירובי ואז עשיתי חיטוב עם הרבה אירובי ומינוס מטורף הגוף נכנס לסטרס ואז עשיתי חודש חיטוב כמו שצריך וב8 חודש האלה ירדתי 15 קילו. אני יודע שזה לא אחוז שומן נמוך אבל אני במסה כבר שבועיים. בab. בכללי מתאמן חודש וחצי. כרגע בפלוס של 400. יש הצעות? כרגע שוקל 62 על 175.
20170331_175436.jpg
20170331_175422.jpg

דחוף... לא יודע מה לעשות
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... גם אמרו לי שאם אני אעלה במסה אז האחוז שומן "ירד" ביחס לשאר המסה בגוף... כל דעה תתקבל

תעשה מסה, לאחר שתצבור שריר בחיטוב הבא תקבל תוצאות הרבה יותר טובות

שמע זה בעיקר תלוי בך.
אם תעשה מסה, גם עם פלוס קלורי נמוך ככל שיהיה אתה עדיין תצבור שומן.
אם תעשה חיטוב אתה תראה שלד.
אני במקומך הייתי ממשיך חיטוב עוד טיפה ורק אז מתחיל מסה, כדי שהבסיס יהיה טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
שמע זה בעיקר תלוי בך.
אם תעשה מסה, גם עם פלוס קלורי נמוך ככל שיהיה אתה עדיין תצבור שומן.
אם תעשה חיטוב אתה תראה שלד.
אני במקומך הייתי ממשיך חיטוב עוד טיפה ורק אז מתחיל מסה, כדי שהבסיס יהיה טוב יותר.
הקטע שכבר התחלתי מסה... וגם הייתי כלכך הרבה זמן בחיטוב שאני חייב הפסקה... גם באמת אני יהיה בסוף כמו שלד

תעשה מה שאתה חושב...
לפי דעתי תמשיך במסה כמו שאמרו לך עם פלוס נמוך תתחזק

כמה פלוס היית מציע? ואפשר לעשות ss עם האש הזה או עדיף ab חיטוב ואזss?
לא יותר מ 300.
SS היא תוכנית שבנויה למתחילים, אתה יכול לעשות אותה בלי קשר כל עוד אתה בפלוס קלורי.
ברגע שיהיה קשה יותר למרות הטכניקה הנכונה ושאר התנאים, אפשר לשקול משהו אחר.
תלוי בא.ש ובכמה אוכל אתה מכניס ביום.

• פותח/ת השרשור
לא יותר מ 300.
SS היא תוכנית שבנויה למתחילים, אתה יכול לעשות אותה בלי קשר כל עוד אתה בפלוס קלורי.
ברגע שיהיה קשה יותר למרות הטכניקה הנכונה ושאר התנאים, אפשר לשקול משהו אחר.
תלוי בא.ש ובכמה אוכל אתה מכניס ביום.
אני בפלוס של 300 מתאמן בab כבר שבועיים... סקוואט ודדליפט 60 ובנץ 37... ss עם פלוס של 300 יהיה אפקטיבי?

אני בפלוס של 300 מתאמן בab כבר שבועיים... סקוואט ודדליפט 60 ובנץ 37... ss עם פלוס של 300 יהיה אפקטיבי?
אפקטיבי כל עוד הטכניקה נכונה ואתה ישן מספיק.
במשקלים גבוהים יותר אתה עלול להרגיש שאתה לא מתאושש מספיק בין הסטים, אז גם לזה יש פתרונות כמו סקוואט קל באמצע שבוע.

• פותח/ת השרשור
אפקטיבי כל עוד הטכניקה נכונה ואתה ישן מספיק.
במשקלים גבוהים יותר אתה עלול להרגיש שאתה לא מתאושש מספיק בין הסטים, אז גם לזה יש פתרונות כמו סקוואט קל באמצע שבוע.
אבל אני אחוז שומן גבוה אז לא אוכל לעשות את התכנית לתקופה משמעותית לא? ממש מפחד להשמין... במיוחד לקראת הקיץ

אבל אני אחוז שומן גבוה אז לא אוכל לעשות את התכנית לתקופה משמעותית לא? ממש מפחד להשמין... במיוחד לקראת הקיץ
אלה שיקולים אישיים שלך.
אתה לא באחוז שומן גבוה, פשוט שמסת השריר נמוכה.

• פותח/ת השרשור
עדכון.
20170607_175748.jpg 20170607_175731.jpg
עליתי מ57 ל65 בשלושה חודשים האלו, מרגיש כאילו סתם עליתי בשומן ואין שינוי רציני. במשקלי עבודה עליתי מ30 ל50 בבנץ ובסקוואט ודדליפט עליתי באיזה עשר קילו, הטכניקה הייתה נוראית ואני בתהליך תיקון. עשיתי רוב הזמן ab וראיתי שאין התקדמות לא במראה ולא במשקלים אז חזרתי לfbw לפני שבוע וחצי. קצת אובד עצות, לא יודע אם להתחיל חיטוב או לא...

קבצים מצורפים

• 20170607_175724.jpg
    20170607_175724.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 149
SS עם פלוס קלורי נמוך/ניטרלי ואתה תתקע די מהר בפלג גוף עליון ואז אפשר להעביר אותו לטקסס עם עוד הרבה נפח (אחרי יום הנפח, אחרי העצימות באק אוף וכו')
במקומך הייתי עושה הרבה נפח ומרכז את הפחמימות לפני ואחרי האימון בעיקר כי היית שמן בעבר זה יכול לעזור לדעתי, ולא להשתגע עם הפחמימה
אתה במצב בו אתה יכול לעלות שריר ולהתחטב בו זמנית כנראה

• פותח/ת השרשור
SS עם פלוס קלורי נמוך/ניטרלי ואתה תתקע די מהר בפלג גוף עליון ואז אפשר להעביר אותו לטקסס עם עוד הרבה נפח (אחרי יום הנפח, אחרי העצימות באק אוף וכו')
במקומך הייתי עושה הרבה נפח ומרכז את הפחמימות לפני ואחרי האימון בעיקר כי היית שמן בעבר זה יכול לעזור לדעתי, ולא להשתגע עם הפחמימה
אתה במצב בו אתה יכול לעלות שריר ולהתחטב בו זמנית כנראה
אוקיי, ואיך אתה מגדיר נפח גבוה? גם במורכבים? ונראלך עדיף ab? ואני כרגע באיזור ה200 פחמימה זה נראלך יותר מדיי? עדיין להישאר על פלוס של 300? תודה רבה לך

אוקיי, ואיך אתה מגדיר נפח גבוה? גם במורכבים? ונראלך עדיף ab? ואני כרגע באיזור ה200 פחמימה זה נראלך יותר מדיי? עדיין להישאר על פלוס של 300? תודה רבה לך
לא. אני חושב שתשאר בSS עד שההתקדמות נהיית קשה ואיטית ובמקום להוסיף קלוריות לעבור לטקסס
ובטקסס אתה יכול להוסיף אחרי היום עצימות לבנץ נגיד 5*5 פרס ואחרי הדדליפט כמה סטים לפרונט סקוואט ואחרי היום נפח עוד בייספס וטרייספס וצ'ין אפס ופייספולס וכו'
אתה יכול לעמוד בזה אל תדאג

• פותח/ת השרשור
לא. אני חושב שתשאר בSS עד שההתקדמות נהיית קשה ואיטית ובמקום להוסיף קלוריות לעבור לטקסס
ובטקסס אתה יכול להוסיף אחרי היום עצימות לבנץ נגיד 5*5 פרס ואחרי הדדליפט כמה סטים לפרונט סקוואט ואחרי היום נפח עוד בייספס וטרייספס וצ'ין אפס ופייספולס וכו'
אתה יכול לעמוד בזה אל תדאג
הקטע הוא שהטכניקה של הסקוואט והדדליפט לא מושלמת ואני מפחד להתחיל להעמיס חמש קילו כל אימון. אין אופציה אחרת?

הקטע הוא שהטכניקה של הסקוואט והדדליפט לא מושלמת ואני מפחד להתחיל להעמיס חמש קילו כל אימון. אין אופציה אחרת?
אז להמשיך לתרגל... תעלה בינתיים קצת משקל בהדרגה ולראות שהטכניקה נשארת כמו שהיא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית