הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ultimate nutrition prostar whey

• פותח/ת השרשור yaniv24
  • פורסם בתאריך

yaniv24

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום חברים יום ראשון אני קונה אבקת חלבון של אולטימייט ורציתי לדעת מה אתה חושבים על האבקה.
רשום יש בה 25 גרם חלבון ורק 1 גרם סוכן(שומן).

לא חברה הכי מובחרת
זה קצת מחשיד:
Whey Peptides (מתוך המרכיבים של האבקה)
אבל למה אתה שואל אם אתה גם ככה הולך לקנות (קנית?)

• פותח/ת השרשור
כבר קניתי, חלבון מאוד טעים ואין גושים בכלל!
רכיבים יש בקובץ המצורף.אני יודע שסויה זה דבר לא כל כך טוב אבל לצערי לא שמתי לב לזה.

קבצים מצורפים

• 195_ProWhey_snf-2.pdf
    KB 52.7 · צפיות: 112
לציטין סויה זה חומר מתחלב [פוספוליפיד אם אני זוכר נכון] שבא לשפר את המרקם, אם אני זוכר נכון יש אותו גם בפיור והוא לא בעייתי [כמויות קטנות].
הבעיה היא אולי מה שkotzer ציין, או הכמות הגבוהה של הגלוטמין.

החברה איבדה את מוניטין שלה לפני מספר שנים, כאשר התגלתה כשקר מוחלט במוצר הדגל שלהם, Iso Sensation 93
התגלו שם 70 אחוז חלבון ולא 93 כמוצהר
משם והלאה אני לא בטוח בחברה שכזו

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בגלוטמין?
אני יודע שהיא נכשלה בבדיקה לפני10 שנים ,אבל הבנצי שהיא השתפרה מאז

הוספת חומצות אמינו בודדות כדי להעלות את כמות החלבון המתקבלת בבדיקת חנקן
בפועל זה לא חלבון מלא והכמות המצויינת אינה נכונה

איזה כלבים, איז איך אנ יודע כמה באמת חלבון יש באבקה ?
אתה יכול לבדוק בגוגל האם עולה משהו חשוד על החברה
בנוסף:
נכתב ע"י @AminoShop :

שיעור בהאמרת חנקן / אמינו ספייק
האמרת חנקן היא פשוט דרך לתחמן את הבדיקה אשר מודדת את רמות החלבון באבקות חלבון. שיטת הבדיקה הנוכחית המשמשת למדידת כמות החלבון באבקת חלבון כרוכה במדידת תכולת החנקן אשר מומרת לאחר מכן לכמות חלבון (נקראת גם מבחן החנקן). הבדיקה משתמשת בחנקן מכיוון שהחלבון מורכב מחומצות אמינו השזורות יחד בשרשרת (בדומה לשרשרת פנינים). כל חומצת אמינו מכילה חנקן, כך שמדידת תכולת החנקן של אבקת החלבון יכולה להצביע על כמות החלבון שהיא מכילה למנה. כל זה בהנחה שאבקת החלבון מכילה חלבונים מלאים שמקורם ממי גבינה, קזאין ו/או ביצים. למרבה הצער, אבקות חלבון רבות כוללות לא רק חלבונים מלאים אלו, אלא חומצות אמינו נוספות שהתווספו בתהליך הייצור.
מרבית האנשים חושבים שהעובדה שאבקת החלבון שלהן כוללת חומצות אמינו נוספות היא דבר טוב. אחרי הכל, מומלץ לקחת חומצות אמינו מסועפת שרשרת (BCAA) לפני ואחרי אימון, בנוסף לאבקה חלבון. עם זאת, הבעיה העיקרית עם אבקות חלבון שהוסיפו להן חומצות אמינו היא שחומצות האמינו שנוספו אליהן לא נועדו לספק כל תועלת למוצר. במקום זאת, הן נוספו אך ורק עבור החנקן שהן מספקות. חומצות אמינו כגון טאורין וגליצין זולות בהרבה מחלבון מי גבינה, חלבון קזאין, חלבון חלב או חלבון ביצה. גם חומצות אמינו טובות יותר, כגון מסועפת שרשרת (BCAA) וגלוטמין, זולות יותר מהחלבונים הנ"ל. כך, על ידי הוספת כמות חומצות אמינו זולות יותר לאבקות החלבון שלהם, חברות תוספים יכולות להאמיר את תכולת החנקן שלהם, מה שאומר שמבחינה טכנית, הן שיפרו את כמות החלבון למנה - לפחות על פי מבחן החנקן.
מכיוון שחומצות אמינו שנוספו אינן חלבונים מלאים, תכולת החלבון של אבקת חלבון עם תוספת חומצות אמינו איננה מה שהמבחן טוען שהיא. אז איך יודעים ? פשוט מאוד חפשו במרכיבים מאחורה בתווית, אתם אמורים לראות רק את סוגי החלבון ולא תוספות של חומצות אמינו, אם זהיתם תוספת של חומצות אמינו בחלבון, דעו שחלבון זה עבר האמרת חנקן ולא מכיל בתוכו חלבונים מלאים. חפשו במרכיבים: גלוטמין, גליצין, טאורין אלו הנפוצות ביותר שמשתמשים בהם לאמינו ספייקינג.

אז מה כן אמורים לראות במרכיבים ? רק את סוגי החלבון, כגון: מי גבינה איזולייט או הידרוליז, אלבומין, רכז מי גבינה, קזאין מיצלרי,קזאין אלו הנפוצים ביותר והם נחשבים לחלבונים מלאים.
שימו לב שהמוצר לא מכיל חיטה, ישנם חברות שמוסיפות חיטה ע״מ להוזיל את עלויות החלבון, כידוע, חלבון חיטה הוא חלבון לא מלא, ולכן זהו חלבון שלא היינו רוצים שאבקת החלבון שלנו תכיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית