P Prolam משתמש מתחיל 211 13 נק' מוניטין: 13 0 211 13 2/4/17 #1 שלום לכולם, יש שורפיי שומן ללא תופעות לוואי? או שכל החוקיים חרטא. קפאין עוזר לחיטוב? אני הגעתי למצב שהגוף לא רוצה לרדת, לא משנה באיזה מאזן אני. יורד לאט ברמות, החילוף חומרים שלי איטי ברמות. מה אתם ממליצים? תודה רבה
שלום לכולם, יש שורפיי שומן ללא תופעות לוואי? או שכל החוקיים חרטא. קפאין עוזר לחיטוב? אני הגעתי למצב שהגוף לא רוצה לרדת, לא משנה באיזה מאזן אני. יורד לאט ברמות, החילוף חומרים שלי איטי ברמות. מה אתם ממליצים? תודה רבה
White Walker משתמש על 23,991 15,517 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 34,643 0 23,991 15,517 2/4/17 #2 שאלות על חומרים אתה יכול לשאול בפורום חומרים תחת שרשור ייעוץ - דיון - מידע - אחר - אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP) לא כאן. ובאופן כללי, אם אתה הרבה זמן בחיטוב צא לניטראלי לשבועיים ותחזור בהדרגה שוב לגירעון. Upvote 0 Downvote
שאלות על חומרים אתה יכול לשאול בפורום חומרים תחת שרשור ייעוץ - דיון - מידע - אחר - אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP) לא כאן. ובאופן כללי, אם אתה הרבה זמן בחיטוב צא לניטראלי לשבועיים ותחזור בהדרגה שוב לגירעון.