הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לספרי לימוד לפסיכומטרי

• פותח/ת השרשור Khabib
  • פורסם בתאריך

Khabib

משתמש פעיל
827
359
נק' מוניטין:
509
827
359
הולמס פלייס
עשיתי כבר קורס בפסיכומטרי ואני מעוניין לשפר , אז לדעתי זה בזבוז לעשות עוד פעם קורס , מישהו יכול להמליץ על חברה מסוימת?

באיזה מכון למדת?

במידה ולא למדת ביואל גבע אני ממליץ על הספרים שלהם, השאלות מאוד דומות למרכז הארצי.
אם אתה מחפש ספר לימוד ולא רק תרגול אז הספרים של יואל גבע לא יעזרו הרבה, שמעתי שהספרים של ניב רווח טובים (לא ניסיתי).

• פותח/ת השרשור
באיזה מכון למדת?

במידה ולא למדת ביואל גבע אני ממליץ על הספרים שלהם, השאלות מאוד דומות למרכז הארצי.
אם אתה מחפש ספר לימוד ולא רק תרגול אז הספרים של יואל גבע לא יעזרו הרבה, שמעתי שהספרים של ניב רווח טובים (לא ניסיתי).
למדתי בקידום

בגדול, אני עשיתי עם ניב רווח ויצאתי מרוצה אז ההמלצה שלי באופן כללי תהיה על הספרים שלו.
עם זאת, אתה אומר שכבר עשית קורס, אז ספק מאוד גדול שספרים, של כל חברה, יתרמו לך משהו. אם אתה שואל אותי, תתמקד בסימולציות של מכונים בתור תרגול ראשוני (כלומר, לא לפתור כסימולציה), ובספר תרגילי חזרה כלשהו שהשאלות לא מחולקות לנושאים (יש את של ניב רווח שהוא מעולה. לא יודע אם יש גם לאחרים). את ההכנה הרצינית והסימולציות תעשה עם המבחנים של המרכז הארצי.

לא משנה מה יגידו לך, האומדן הטוב ביותר זה המרכז הארצי. ואם באלך ללמוד אז רק יואל גבע, סמוך עליי.

למה שיסמכו עליך? כי המלצת לבחור ללמוד בכיתה של 40 תלמידים במחיר מופקע?

ההמלצה הייתה בהתאם לשאלת הכותב, על ספרים.
כמו שרשום בכותרת
"המלצות לספרי לימוד לפסיכומטרי"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית