הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן כולל שאלה האם להתחיל חיטוב (21)

Protien96

מושעה
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אשמח להערכת % שומן בנוסף לזה רציתי לשמוע אם לתת עוד חודש מסה או להתחיל חיטוב כבר מעכשיו? פשוט ישלי עוד גיינר של 5 ק"ג שלא פתחתי והגיינר של עכשיו נגמר עוד שבוע מצד שני רוצה להיות חטוב בקיץ.

21
1.78
75 ק"ג

מסה מלוכלכת עקב צבא. משקל התחלתי 67. 6 חודש.

Imgur: The most awesome images on the Internet

הועבר לפורום תמונת חברי הפורום.
אנא פתח בפעם הבאה את הנושא בפורום המתאים.

16-17
אפשר עוד חודש מסה (ועוד כמה שתרצה)

מעדיף להתעלם מהתגובה המטעה והסתמית הזאת.

למה תגובה סתמית ומטעה? זאת החלטה שלך עד מתי להמשיך את המסה, לא הבנתי מה אתה רוצה שהוא ימדוד לך זמן עם סטופר?

אם אתה מרגיש סבבה תמשיך, אם אתה מרגיש שלא אז תתחיל חיטוב.

ד"א, לפי השרשור שלך נראה כאילו אתה כן רוצה להמשיך במסה רק מחפש חיזוקים פסיכולוגיים לעשות את זה.

• פותח/ת השרשור
למה תגובה סתמית ומטעה? זאת החלטה שלך עד מתי להמשיך את המסה, לא הבנתי מה אתה רוצה שהוא ימדוד לך זמן עם סטופר?

אם אתה מרגיש סבבה תמשיך, אם אתה מרגיש שלא אז תתחיל חיטוב.

ד"א, לפי השרשור שלך נראה כאילו אתה כן רוצה להמשיך במסה רק מחפש חיזוקים פסיכולוגיים לעשות את זה.

הבעיה שקיץ ואני רוצה להראות חטוב לקיץ ואני עדיין עם אחוז שומן גבוה יחסית.

אם זה היה לפני חודשיים ככה ברור שמסה עוד חודש אבל כבר מתחיל הקיץ ולא התחלתי אפילו חיטוב וישלי שומן עיקש במותניים ואני על אחוז שומן יחסית גבוה זאת הדילמה שלי.

הבעיה שקיץ ואני רוצה להראות חטוב לקיץ ואני עדיין עם אחוז שומן גבוה יחסית.

אם זה היה לפני חודשיים ככה ברור שמסה עוד חודש אבל כבר מתחיל הקיץ ולא התחלתי אפילו חיטוב וישלי שומן עיקש במותניים ואני על אחוז שומן יחסית גבוה זאת הדילמה שלי.

אז תתחיל חיטוב, כי חודש נוסף למסה זה לא מה שיעשה את ההבדל.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170406-180806.png
    Screenshot_20170406-180806.png
    KB 165.7 · צפיות: 128
  • פותח/ת השרשור
כתבת בעצמך שאתה חושב לעשות עוד חודש מסה, וכשאומרים לך שאפשר (לדעת המגיב), זו תגובה סתמית?

א.ש 15-16

לא, כי הוא אמר כמה שאני רוצה מה שלא באמת מביע עצה אלה פשוט אומר "תעלה גם ל 30% שומן החלטה שלך".

לא, כי הוא אמר כמה שאני רוצה מה שלא באמת מביע עצה אלה פשוט אומר "תעלה גם ל 30% שומן החלטה שלך".
אמרתי שאפשר להמשיך עוד הרבה ושזה תלוי בך.
אני לא אמליץ לך להגיע ל30% שומן (אני גם לא אמליץ להגיע או לעבור את ה20) אבל אם תבחר בזה כי אתה רוצה אף אחד לא ימנע ממך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית