הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 57.5 kg 5 reps

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
סרטון סקוואט חימום 30 ק"ג

סרטון של 58 קילו 5 חזרות

יש גם סרטון של חבר שלי שאני עושה איתו SS

סקוואט 35 ק"ג 5 חזרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא חוכמה להביא סירטון ושאומרים לך שהדבר הכי בסיסי בסקוואט שלך לא נכון להגיד "כן אבל בדרך כלל זה בסדר". אם אתה רוצה ביקורת, תביא סרטון של סט עבודה שלדעתך מראה את הטכניקה הכי טובה שלך.

סתם בשביל לחזור בשביל עצמי על איך סקוואט אמור להיות: אתה לא דוחף ברכיים החוצה מספיק, מה שגם כנראה מגביל את הירידה שלך לעומק נורמלי והגב שלך כולו רפוי לכל אורך הסט וזה לא נראה כאילו אתה לא עושה מאמץ מיוחד לדחוף חזה החוצה ולהרים מרפקים.
זה מה שאני רואה לפחות בסירטון בתור מישהו שרק קרא את הפרק של הסקוואטים מהספר כמה פעמים, אני בטוח שיש פה אנשים שיצליחו לנתח את הסקוואט שלך יותר לעומק ממני.

זה לא חוכמה להביא סירטון ושאומרים לך שהדבר הכי בסיסי בסקוואט שלך לא נכון להגיד "כן אבל בדרך כלל זה בסדר". אם אתה רוצה ביקורת, תביא סרטון של סט עבודה שלדעתך מראה את הטכניקה הכי טובה שלך.

סתם בשביל לחזור בשביל עצמי על איך סקוואט אמור להיות: אתה לא דוחף ברכיים החוצה מספיק, מה שגם כנראה מגביל את הירידה שלך לעומק נורמלי והגב שלך כולו רפוי לכל אורך הסט וזה לא נראה כאילו אתה לא עושה מאמץ מיוחד לדחוף חזה החוצה ולהרים מרפקים.
זה מה שאני רואה לפחות בסירטון בתור מישהו שרק קרא את הפרק של הסקוואטים מהספר כמה פעמים, אני בטוח שיש פה אנשים שיצליחו לנתח את הסקוואט שלך יותר לעומק ממני.

אין צורך
rtfbm, מכיר?

קודם כל אתה עושה High bar.
שנית העקבים שלך עולים, תנסה להרים את הבוהן בתוך הנעל, זה יחייב אותך להישען על העקב.
תחליף נעליים.

חוץ מזה נראה לא רע. לדעתי כן שובר מקביל, בחזרה האחרונה אולי לא, אבל נראה שקל לך.

לעומת זאת לחבר שלך יש לא מעט עבודה. תשלח אותו לקרוא קצת.

• פותח/ת השרשור
לDMD
הבאתי אחרי זה סרטון עבודה שלי עם 58 ק"ג.
אני אקח את הדגשים שלך לצומת ליבי ויעלה מחרתיים עוד סרטונים.

ל SYSTEM
לא נוח לי לאו בר זה פשוט מרגיש חרא.3
אני לפעמים עושה עם אולסטאר, אימון הבא אני יעשה
ותודה.

רק עכשיו שמתי לב לסירטון השני. אתה יורד קצת יותר עמוק שם, אבל אני עדיין לא משוכנע שאתה שובר מקביל, פשוט אי אפשר לראות בטוח מהזווית הזאת. גם שם אתה לא שומר על הגב ולא מוציא חזה החוצה ומרפקים למעלה.

בקיצור, תצלם משהו מזווית יותר נורמלית.

• פותח/ת השרשור
מאיוז זווית לצלם שהוא מצלם מלמטה? ואני משוכנע שאני שובר מקביל בסטים של עבודה, אני אתחיל גם בחימום.
יש לי מראה מול הכלוב(זה גם דבר טוב וגם דבר לא טוב) ואני יכול לראות מה אני עושה, לגבי השאר צודק, אני אתקן ויעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית