הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
מה דעתכם באמת חרא של דבר קראתי על זה רק דברים שזה מזיק...

• פותח/ת השרשור
זה בור בלי תחתית הנושא הזה...
תגידו אנשים שאומרים שהם מפסיקים לצרוך משקה חלב אבל ממשיכים לאכול יוגורט בתכלס אין הגיון בזה לא ככה?

• פותח/ת השרשור
אולי מספיק כבר עם הציניות והליצנות הזו ותתחילו לענות לעניין העיקר אומר שהפורום ההוא פורום של ילדים

ריפטו ועוד הרבה מאמנים אומרים לשתות הרבה חלב כי בחלב יש:
קלוריות
חלבון
סידן
פחמימות

הרבה מתאמנים מתחילים מתקשים לסגור סה"כ קלורי יומי גבוה שנחוץ כדי לגדול, וחלב אפשר לשתות בין הארוחות כל הזמן וכך להשלים קלוריות.

אולי מספיק כבר עם הציניות והליצנות הזו ותתחילו לענות לעניין העיקר אומר שהפורום ההוא פורום של ילדים
צריך לחשוב בהגיון למה כן או לא לשתות חלב, למה שחלב לא יהיה "בריא" וללכת ברחוב ולשאוף עשן של מכוניות כן? זה פאקינג קונצפירציות של הטבעוניים המסכנים האלה שצריך להשמיד מהעולם כמו שהם גם אומרים שאסור לאכול ביצים ועוד הרבה דברים ומנסים למשוך אנשים תמימים שלא מבינים כלום.
חלב יתרונות:
1. חלבון עם ערך גבוה
2. מכיל פחממות וקלוריות
3. מביא תגובה אינסולינית מבין הגבוהות שיש (בגלל הלקטוז)
4. זורם עם כמעט כל שייק או דבר שיש (אם זה ש"ש,שייק חלבון, דגנים וכו')
5. זה יחסית זול ל1 ליטר (ויש גם יותר)
6. סידן ווטימנים D ו B ו A

ואפשר להמשיך עוד.

ריפטו ועוד הרבה מאמנים אומרים לשתות הרבה חלב כי בחלב יש:
קלוריות
חלבון
סידן
פחמימות

הרבה מתאמנים מתחילים מתקשים לסגור סה"כ קלורי יומי גבוה שנחוץ כדי לגדול, וחלב אפשר לשתות בין הארוחות כל הזמן וכך להשלים קלוריות.
תודה על התשובה... האמת חשבתי שריפטו טוען שיש בחלב משהו "מיוחד" שעוזר להיפוטרופיה(או איך שלא כותבים את זה)
משה תודה גם לך על התגובה שמעליי .
ד"א יש לחלב חסרון שהוא מכיל הרבה שומן רווי (יחסית) וכולסטרול ,לא?

תלוי איזה חלב אתה שותה , לדעתי אין צורך לשתות חלב יותר מ 1% הטעם הוא אותו דבר והמירקם לדעתי גם דומה.
והוא טוען שזה עוזר להיפרטרופיה בגלל התגובה האינסולינית החזקה שלו

תלוי איזה חלב אתה שותה , לדעתי אין צורך לשתות חלב יותר מ 1% הטעם הוא אותו דבר והמירקם לדעתי גם דומה.
והוא טוען שזה עוזר להיפרטרופיה בגלל התגובה האינסולינית החזקה שלו
אהה ,לצערי אני שותה 3%
כי ככה אמא רגילה לקנות...(חחח למרות שאני מבקש ממנה היא לא מביאה 1%:nono:)

לא בדקתי את הנושא בתנאי מעבדה, אבל מנסיוני שתייה של ליטר חלב 1% ושתייה של ליטר חלב 3% מובילות לתוצאה אחת אחידה: כאב בטן!!! 😉

אני בכלל דוגל בגישה לצרוך מוצרי חלב , ולא חלב נוזלי. אני חושב שמאז שמגזינים ועיתונים למיניהם ציינו את העובדה שבעידן של הנדסה גנטית יש שימוש עודף באסטרוגן בייצור חלב, החשק (שלי) לצרוך מוצרי חלב ירד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית