אפשר להבין למה השרשור ננעל?

מצב
השרשור נעול

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אני לא מיליטנט במיוחד אבל זה באמת מוריד את החשק להשאר כאן

הוא גלש למקומות אחרים ולפסים אישיים ולא היווה שום דבר טוב.
שאלות כאלה אגב, אתה יכול לפתוח בפורום משוב ולא עוף טופיק.

• פותח/ת השרשור
זה כבר מגוחך ודיקטטורי. לא יודע לאיזו מאה שייכת המדיניות הזאת.
זה פשוט סתימת פיות כוחנית בעידן שבו יש ככ הרבה פלטפורמות שאפשר להתבטא בהן בצורה מאוד חופשית בלי להתעצבן שממשטרים לך את הצורה. אז תכלס אני לא רואה סיבה להשאר פה במיוחד.
ואגב אני לא בן אנוש כל כך מיוחד. אתם פשוט מורידים את האטרקטיביות של הפורום עשרות ומאות מונים.
ניסיתי להגיב את זה בפוסט של אלכס אבל לא הספקתי כי הוא ננעל במהירות הבזק.
בהצלחה עם אווירת האקדמיה על מצע חוקי השריעה

הפורום הזה היה דיקטטורה מאז ומתמיד.

אני מת על תגובות של "הפורום תמיד היה דיקטטורה". תמיד ניכרת מהן ההתעלמות מהכבוד הרב שרחשו המנהלים לכוח שלהם ולשיקול הדעת שהופעל על ידיהם.

מעניין שזה תמיד אותם מנהלים יוצאים ביציאות מוזרות.

אני אמנם חדשה כאן אבל אני לא מבינה על מה כל המהומה. לעניות דעתי אנשים צריכים לדבר בכבוד האחד לשני בלי שום קשר לעובדה שיעירו להם או לא, פשוט בשל היותם בני אדם. גם דברי ביקורת יש דרך להגיד והטרלות זה לא מה שגורם לעניין ו"כייף" בגלישה בפורום. נראה לי שאנשים כאן קצת הגזימו בתגובות שלהם כלפי המנהלים שעושים את מלאכתם נאמנה ובהתנדבות ורוצים לשפר ולהשתפר. בואו נעזוב את הטפל ונתרכז בעיקר - בהעשרה הדדית ,עזרה והחלפת דיעות.

אני אמנם חדשה כאן אבל אני לא מבינה על מה כל המהומה. לעניות דעתי אנשים צריכים לדבר בכבוד האחד לשני בלי שום קשר לעובדה שיעירו להם או לא, פשוט בשל היותם בני אדם. גם דברי ביקורת יש דרך להגיד והטרלות זה לא מה שגורם לעניין ו"כייף" בגלישה בפורום. נראה לי שאנשים כאן קצת הגזימו בתגובות שלהם כלפי המנהלים שעושים את מלאכתם נאמנה ובהתנדבות ורוצים לשפר ולהשתפר. בואו נעזוב את הטפל ונתרכז בעיקר - בהעשרה הדדית ,עזרה והחלפת דיעות.

לא הייתי קורא לזה הטרלות כלכך ובלי שום קשר אני לא מסכים איתך, צורת ההתבטאות ה"חופשית" של חבריי הפורום היא מה שמייחד את הפורום הזה.

לא כל צורת התבטאות הומוריסטית בדרכה שלה היא הטרלה.

אין שום בעיה עם התבטאות הומוריסטית לדעתי. נהפוך הוא, היא אפילו מבורכת. אבל בוטות ויהירות זה כבר סיפור אחר

אבל בוטות ויהירות זה כבר סיפור אחר
בכמעט 5 שנים שלי בפורם אף פעם לא ראיתי שמישהו היה יהיר לפוסט בסגנון סקוואט/דדליפט (הכנס תרגיל ) לביקורת. תמיד היו שיפורים. היו גם צחוקים אבל לא יהירות או בוטות. לפחות לא כלפי פותח האשכול

אבל בפוסטים של קבלו סקוואט שלי 200 קילו לרבע חזרה או קבלו בנץ 140 קילו כאשר הספוטר עושה בייספס תמיד היו אותם ומקווה שתמיד יהיו. כי זה כבר מתבקש

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית