ייעוץ תרגילי עזר בSS

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
אני מדבר על בטן + שרירי ליבה

בסוף האימון אני עושה 3 תרגילים לבטן:

כפיפות בטן עם משקל 2 סטים 10 חזרות
הרמת מרגליים במתח עם משקל 2 סטים 10 חזרות
כפיפות בטן אלכסוניות 2 סטים 10 חזרות(עבור כל צד)

ליבה(אתם בטח יודעים מזה אבל למי שלא זה השרירים המייצבים בגוף , שלדוגמא עובדים בסקוואט/דדליפט)

מצב של שכיבות שמכיה רק על האמות להשאר ככה סטטי, מרגישים את הבטן רועדת זה מחזק שרירי ליבה + אותו דבר רק על יד אחת על הצד- השרירים המייצבים בצד, וגם עוד תרגיל לגב, מצב של כפיפות בטן והרמת התחת כמה שיותר גובהה , אם קל אז מרימים רגל רגל. זה עובד על השרירים המייצבים בגב. כל זה *3

2 שאלות
1) התרגילים לשרירי ליבה/מייצבים/CORE/איך שתקראו לזה, זה יכול לפגוע בהתאוששות או שזה בסדר? המדריך שלי בקרב מגע המליץ לי על זה.
2) לבטן זה לא יותר מידי? כמה סטים/תרגילים/חזרות צריכים לעשות לבטן?

תודה.

לדעתי אתה צריך להוסיף גם עליות בטן בשיפוע שלילי, עליות בטן על כדור פיטבול ואולי גם סופרסט בטן עם כבלים

• פותח/ת השרשור
קראתי בהתחלה והבנתי שהוא נגד זה , למרות שיש מצב שהבנתי לא נכון.
לדעתי עם כל הכבוד הוא מדבר שטויות, המאמן שלי בקרב מגע, אומר שהוא מעביר בצבא 3 אימונים בשבוע של שרירי ליבה וחלה ירידה משמעותית בכמות של האנשים שבאו לאורטופד בגלל פציעות גב, מכל המסעות שלהם.

ואני גם יכול להעיד על עצמי שנהייתי הרבה יותר יציב בבעיטות שלי בקרב מגע בגלל שהוא מעביר לנו אימונים על שיריר ליבה.

לTHE SUN
צודק 100 % גם דרופ סטים ופרמידות שמעתי זה הכי !

קראתי בהתחלה והבנתי שהוא נגד זה , למרות שיש מצב שהבנתי לא נכון.
לדעתי עם כל הכבוד הוא מדבר שטויות, המאמן שלי בקרב מגע, אומר שהוא מעביר בצבא 3 אימונים בשבוע של שרירי ליבה וחלה ירידה משמעותית בכמות של האנשים שבאו לאורטופד בגלל פציעות גב, מכל המסעות שלהם.

ואני גם יכול להעיד על עצמי שנהייתי הרבה יותר יציב בבעיטות שלי בקרב מגע בגלל שהוא מעביר לנו אימונים על שיריר ליבה.

לTHE SUN
צודק 100 % גם דרופ סטים ופרמידות שמעתי זה הכי !
המאמני קרב מגע בצבא נגועים בנגיף ה"אני יודע הכל על הכל והכי טוב", כמה הסקוואט שלו?

ואולי כדאי לך גם חזרות שליליות לבטן, "הליבה" אמרה שהיא מרגישה קצת חיובית מדי בזמן האחרון

הממ מאמן קרב מגע או מאמן מקצועי 20 שנים שאימן אלפי אנשים. הממ מי סביר להניח שמדבר יותר שטויות, That's a tough one.

תכלס, סביר להניח שאותו המאמן בחיים לא עשה סקוואט מלא וחסר כל מושג בקשר לכמה שרירי ה"ליבה" עובדים בו, יכול להיות שמה שהוא מציע זה עוד סביר לחיילים שלא עושים סקוואט ודדליפט, אבל לאדם שעושה SS זה מיותר ומפגר, כשתתחיל להרים כבד אתה תבין לבד עד כמה הבטן עובדת. תפסיק עם תרגילי הבטן, תמשיך עם הסקוואט והדדליפט ותראה שהיציבות שלך תשתפר בהרבה, מניסיון.

לא צריך יותר מסקווט כבד ודדליפט לעבוד על הבטן
אתה יכול להוסיף תרגיל אחד פעם פעמיים בשבוע 3 סטים של 12 עם משקל

לדעתי אתה צריך להוסיף גם עליות בטן בשיפוע שלילי, עליות בטן על כדור פיטבול ואולי גם סופרסט בטן עם כבלים
pitbull1_l.jpg

?

• פותח/ת השרשור
הוא מאמן 22 שנה, הוא עשה פעם חזר כושר , ועבד סקוואטים דדליפטים. הפסקי בגלל פציעה, ולא זה לא עוד חגורה שחורה שחושת תעצמו מהתחת בגלל שהוא חגורה שחורה. לא כולם ככה.

הוא מאמן 22 שנה, הוא עשה פעם חזר כושר , ועבד סקוואטים דדליפטים. הפסקי בגלל פציעה, ולא זה לא עוד חגורה שחורה שחושת תעצמו מהתחת בגלל שהוא חגורה שחורה. לא כולם ככה.
הוא מבין בקרב מגע,זה ההבדל

זה שהוא "עשה סקוואט ודדליפט" לא אומר שהוא יודע איך צריך לעשות אותם ועד כמה הם מפעילים את הבטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית