הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה לא עלייה גדולה באחוזי השומן

Rebel692

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אהלן, אני עוד זמן קצר אסיים חיטוב על 15-16% שומן, ומתחיל מסה חדשה, העניין הוא, מה התזונה המתאימה ביותר למסה שבה אני רוצה להפחית כמה שיותר את העלייה באחוז השומן?

תודה מראש!

קצת חבל להתחיל מסה חדשה על 15-16 אחוז. פלוס קלורי מעל התחזוקה שלא חורג מ- 500 .
למה? הוא יכול להתחיל בנטראלי ואחרי שיתקע במשקלי עבודה או במשקל גוף הוא יכול להוסיף עוד 200 קלוריות ואם זה לא עוזר שיוסיף 300 או 400 וכו.. ממש לא חייבים לטחון 5000 קלוריות כדאי לגדול. הוא יוכל יופי לצמצם את היחס בין השומן לשריר אם יעשה את זה בצורה הדרגתית.

Rebel- אתה צריך לדעת את ה RMR שלך לפני שתתחיל מאסה. בכללי אני ממליץ לך על נטראלי במשך חודש +~ בהמשך תוסיף קלוריות לפי הצורך.

נערך לאחרונה:
למה? הוא יכול להתחיל בנטראלי ואחרי שיתקע במשקלי עבודה או במשקל גוף הוא יכול להוסיף עוד 200 קלוריות ואם זה לא עוזר שיוסיף 300 או 400 וכו.. ממש לא חייבים לטחון 5000 קלוריות כדאי לגדול. הוא יוכל יופי לצמצם את היחס בין השומן לשריר אם יעשה את זה בצורה הדרגתית.

Rebel- אתה צריך לדעת את ה RMR שלך לפני שתתחיל מאסה. בכללי אני ממליץ לך על נטראלי במשך חודש +~ בהמשך תוסיף קלוריות לפי הצורך.

שחכתי לציין.. ומסכים איתך זאת גישה יותר חכמה אבל יש צורך לעקוב יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית