הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי אימונים בשבועיים האחרונים לפני תחרות

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אז כמו שכתוב בכותרת, אני לא סגור על האימונים שעדיף לעשות בשבועיים הנ"ל. התחרות ביום שישי ה 28.4. אני אתן קצת פרטים על האימונים שלי ומה אני חושב לעשות:
סקוואט אני עושה בלוקים של 5X5 בימי שני, דדליפט כנ"ל בימי שישי. בנץ' הפבורן ברביעי ושבת. שבוע הבא זה השבוע הכבד של הבלוק, יוצא סקוואט כבד 18 יום בחוץ ודדליפט 14 יום בחוץ. חשבתי ביום שני אחרי זה (11 יום בחוץ) לבצע סקוואט 5X5 לפני התכנון הרגיל שזה יוצא בערך 75% מה 5X5 הכבד כלומר אמור להיות די קליל וביום שישי (שבוע בחוץ) לעשות אופנרים של שלושת ההרמות, ואולי דדליפט גם 75% מה 5X5 לעשות נגיד 3X3 (או שזה מיותר?).
לגבי בנץ' חושב ביום רביעי 9 יום בחוץ לעשות אימון אחרון לפני התכנית ואז יומיים אחרי לעשות את משקל האופנר יחד עם סקוואט ודד. בשבוע האחרון אין לי ממש מושג מה לעשות, חושב אולי לעשות ביום ראשון או שני סקוואט בנץ' ודד קלילים, נגיד 50% מ RM1 לכמה שלשות, ואז לנוח עד התחרות.
אשמח לדעת מה חושבים על תכנון כזה ואם יש הצעות למשהו יותר טוב.
תודה מראש.

אני ב-3-4 שבועות לפני התחרות כבר מוריד מהנפח ומתחיל לתרגל משקלים בעצימות גבוהה, אפילו עד 95% מהסוגר.
שבוע לפני עושה דילואוד
אתה יכול בשבוע האחרון לפני הדילואוד לתרגל שלשות, אולי אפילו דאבלים וסינגלים, מעט חזרות פר אימון

• פותח/ת השרשור
ההכנה נמצאת בלוג שלי, דבר איתי בוואטסאפ אם תצטרך עזרה.🙄
בגדול אני רואה שסיימת בלוק נפח 4 שבועות לפני התחרות ואז כמו KOTZER גם התחלת להוריד נפח ולהעלות עצימות. העניין אצלי השבוע הכבד של הבלו הוא בשבוע הבא כמו שאמרתי, כלומר מסיים אותו שבועיים בחוץ. עכשיו אני תוהה אם בכל זאת לתת את הנפח בשבוע הבא ואז שבוע אחרי זה לתרגל עצימת בנפח נמוך או לוותר על הנפח הכבד בשבוע הבא ולהתחיל עצימות. אני מדבר רק על סקוואט ודד כרגע, כי מהם אני קצת חושש לתת נפח כבד קרוב מדי לתחרות.

נשאר לך כלום זמן, אני חושב שתעצור את הבלוק עכשיו ותתחיל לבנות עצימות.
מתי התחרות? ומה התכנון לזמן הקרוב בבלוקים?

• פותח/ת השרשור
נשאר לך כלום זמן, אני חושב שתעצור את הבלוק עכשיו ותתחיל לבנות עצימות.
כן אין הרבה זמן, חשבתי שזה סבבה לסיים בלוק נפח שבועיים לפני, ופתאום התחלתי לחשוב שאולי לא.
מתי התחרות?
28.4
ומה התכנון לזמן הקרוב בבלוקים?
מה מבחינת משקלים? 165 סקוואט ביום שני הקרוב, 195 דדליפט בשישי הקרוב (18 יום בחוץ ו 14 יום בחוץ בהתאמה), ל 5X5.

בגדול אני רואה שסיימת בלוק נפח 4 שבועות לפני התחרות ואז כמו KOTZER גם התחלת להוריד נפח ולהעלות עצימות. העניין אצלי השבוע הכבד של הבלו הוא בשבוע הבא כמו שאמרתי, כלומר מסיים אותו שבועיים בחוץ. עכשיו אני תוהה אם בכל זאת לתת את הנפח בשבוע הבא ואז שבוע אחרי זה לתרגל עצימת בנפח נמוך או לוותר על הנפח הכבד בשבוע הבא ולהתחיל עצימות. אני מדבר רק על סקוואט ודד כרגע, כי מהם אני קצת חושש לתת נפח כבד קרוב מדי לתחרות.
אני גם קצת פישלתי בתכנון, והחלטתי לחתוך מתנפח כדי לתת שבוע עצימות גבוהה במקום

לדעתי לא כדאי לעבוד נפח שבועיים לפני התחרות, היית צריך להתחיל להתחיל לעבוד עצים הרבה לפני, אבל מה שעשית עשית, לדעתי השבוע הקרוב תעשה סינגלים עם האופנר שלך, שבוע לפני קח מנוחה מוחלטת.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא כדאי לעבוד נפח שבועיים לפני התחרות, היית צריך להתחיל להתחיל לעבוד עצים הרבה לפני, אבל מה שעשית עשית, לדעתי השבוע הקרוב תעשה סינגלים עם האופנר שלך, שבוע לפני קח מנוחה מוחלטת.
מעכשיו יש לי 3 שבועות. אתה אומר שבועיים לתת עבודה על עצימות מעכשיו?
סיימתי את השבוע הזה ואז עברתי לשבוע דילואוד
שבוע לפני זה עבדתי על שלשות וסינגלים, והייתי אמור להכניס שבוע של חמישיות לפני
לא הבנתי מה זה השבוע הזה?

אין לך זמן לבנות פיק נורמלי, את הדדליפט והסקוואט תמשיך כרגיל
שאני בזמנו התייעצתי עם CWS הוא המליץ לי לקחת שבוע דילאוד ואז לעשות פיק קצר להגיע בכל הרמה לבין כניסה ראשונה לשנייה בערך
ואז שבוע דילאוד שבסופו זה התחרות כלומר השבוע בחוץ זה השבוע של התחרות
אבל בגלל שאין יותר מידי זמן לתכנן את זה לדעתי פשוט תישאר עם הדד והסקוואט ב5X5 תעשה את הכבדים בלי ה75% וה3X3 שתכננת
ואז שבוע בערך שבוע אופנרים

מעכשיו יש לי 3 שבועות. אתה אומר שבועיים לתת עבודה על עצימות מעכשיו?

לא הבנתי מה זה השבוע הזה?
עבדתי במתכונת של 531, החלטתי לקדם את השבוע של ה-1 לשבוע אימונים אחרון, אז שבוע מנוחה, ואז התחרות.
עבדתי שם על סינגלים שמגיעים עד קצת מתחת לניסיון השלישי שלי

• פותח/ת השרשור
אבל בגלל שאין יותר מידי זמן לתכנן את זה לדעתי פשוט תישאר עם הדד והסקוואט ב5X5 תעשה את הכבדים בלי ה75% וה3X3 שתכננת
ואז שבוע בערך שבוע אופנרים
אתה מתכוון שבוע אופנרים בשבוע שאחרי שבוע הבא כן? כלומר אחרי הנפח סקוואט ודד הכבדים?
התייעצתי עם CWS
מי?

אתה מתכוון שבוע אופנרים בשבוע שאחרי שבוע הבא כן? כלומר אחרי הנפח סקוואט ודד הכבדים?

מי?

שבוע אופנרים בשבוע בחוץ כלומר אופנרים ו7 ימים אחרי התחרות
סקוואט כבר 18 יום בחוץ, דד כבר 14 יום בחוץ, בנץ כבד אחרון 13 יום בחוץ (נראלי זה מה שיוצא לך)
ואז שבוע בחוץ אופנרים
CHAD WESLEY SMITH

שבוע לפני אל תיגע בכלום. אולי 100 סקוואט לחמישיות ביום ראשון וקצת בנץ ממש קל.
שבועיים לפני: 16.4 דדליפט 3 אופנר או סינגל כניסה שנייה. תבצע סקוואט אחרי הדדליפט במשקל בינוני (70%). יום חמשי 20.4 סקוואט סינגל כבד. קצת מתחת הכניסה השנייה. יום שלישי בנץ כבד דאבל עם משקל קרוב לכניסה שניה.
בשבוע הקרוב 3*3 סקוואט 10-15 קילו יותר ממשקל הנפח האחרון שלך (מעיון בלוג מדובר ב-150~). דפיסיט דדליפט באימון B. ובC סקוואט קל שלא תגיע גמור לדדליפט הכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית