הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מידע אחר סטרואידים ותוספים נוספים - בעלי חיים

מצב
השרשור נעול

Dinkelberg

מושעה
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום!
יש לי כלבה בשם טופי
טופי היא ג'ק ראסל גזעית

לפני כמה שנים התחלתי לאמן את טופי באופן רציני ו אינטנסיבי אחרי כמה חודשים קשים התחלתי לראות את התוצרים של האימונים וממש התגאתי בה ו התחלתי לבנות לה תפריט מיוחד לכלבים עם כמות חלבון פחמימות שומנים וכו' בכל ארוחה אני נותן לה בערך רבע סקופ חלבון והיא מגיבה לזה יפה והיא עלתה במשקל גוף מאוד יפה אבל הגענו לסוף אני לא רואה איך היא יכולה להתקדם עוד אז חשבתי על תוספים חשבתי לתת לה סטרואידים שיעזרו לה או להביא לה קצת קלן אבל אני לא רוצה לפגוע בה יש לכם רעיון איך זה ישפיע עליה?

ברור לך שהתעללות בבע"ח נחשבת כמעשה פלילי?
חוץ מזה, אפילו שאתה גולש באמצעות הנייד שלך ודרך רשת סלקום, כל הפרטים שלך יכולים להיות זמינים לנו עבור הגשת תלונה כזו או אחרת.

שלום!
יש לי כלבה בשם טופי
טופי היא ג'ק ראסל גזעית

לפני כמה שנים התחלתי לאמן את טופי באופן רציני ו אינטנסיבי אחרי כמה חודשים קשים התחלתי לראות את התוצרים של האימונים וממש התגאתי בה ו התחלתי לבנות לה תפריט מיוחד לכלבים עם כמות חלבון פחמימות שומנים וכו' בכל ארוחה אני נותן לה בערך רבע סקופ חלבון והיא מגיבה לזה יפה והיא עלתה במשקל גוף מאוד יפה אבל הגענו לסוף אני לא רואה איך היא יכולה להתקדם עוד אז חשבתי על תוספים חשבתי לתת לה סטרואידים שיעזרו לה או להביא לה קצת קלן אבל אני לא רוצה לפגוע בה יש לכם רעיון איך זה ישפיע עליה?

ליצן רציני אתה
סקופ חלבון לכלב? אתה מודע לבעיות שזה עושה בקיבה? מכיר את הרגישויות שלהם לחלב? דם בצואה שמעת?
אנשים התחרפנו

נו מה?

מדובר בטרול

אני מנחש שזה משתמש ותיק בפורום שפתח שם משתמש חדש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית