הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פורום אומנויות לחימה

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

פורום אומנויות לחימה, בעד או נגד?

• סה"כ מצביעים
    35

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
לא מזמן הצעתי להנהלה לפתוח פורום אומנויות לחימה.
לדעתי זהו תחום מרתק שיש בו המון תוכן ולהרבה אנשים שאוהבים ספורט יש זיקה אליו, בנוסף, נראה שיש שיח לגביו בפורום, משמע יש פה רמיזה לביקוש.
את עניין הביקוש אני מעוניין לבדוק ואני בטוח שאם אכן הסקר יראה שיש ביקוש ההנהלה תשקול את הנושא ברצינות.

אשמח לשמוע את כל הדעות באשר הן.
תודה.

לדעתי זהו תחום מרתק שיש בו המון תוכן ולהרבה אנשים שאוהבים ספורט יש זיקה אליו, בנוסף, נראה שיש שיח לגביו בפורום, משמע יש פה רמיזה לביקוש.
את עניין הביקוש אני מעוניין לבדוק ואני בטוח שאם אכן הסקר יראה שיש ביקוש ההנהלה תשקול את הנושא ברצינות.

תודה.
אני רשום ב 3 פורומים רוסיים לפיתוח גוף ובכולם יש תת פורום של אומנויות לחימה.
הרבה מאוד מתאמנים באומנויות לחימה מגיעים לחדר כושר. רובם עושים תרגילי בסיס על מנת להתחזק ואלו תחרותיים גם מחפשים קומבינות עם תזונה לצורך עמידה במשקל.

עזוב, הרי הפורום הזה יהיה מלא ב"קראטה זה הכי טוב לרחוב אחי!" ובמלא אנשים שלא יודעים מה זה bjj וחושבים שהנינבוגוראטוג'יטסו שלהם יותר טוב. זה לא באמת יהיה ענייני. בישראל אתה תקבל פורום שמלא בקרב מגע צבאי שחושב שיש לו מה להציע נגד שיטות לחימה שבאמת עובדות. מיותר.

יש המון מתאמני bjj בישראל. אבל יש גם אגרוף קלאסי עם דגשים שלו , אגרוף תאלנדי עם דגשים משלו. למה להתקע בסגנון אחד ?
בתת פורום הזה אפשר גם לדון על קרבות , לדבר על לוחמים מסגנונות שונים בארץ וחו״ל.

• פותח/ת השרשור
עזוב, הרי הפורום הזה יהיה מלא ב"קראטה זה הכי טוב לרחוב אחי!" ובמלא אנשים שלא יודעים מה זה bjj וחושבים שהנינבוגוראטוג'יטסו שלהם יותר טוב. זה לא באמת יהיה ענייני. בישראל אתה תקבל פורום שמלא בקרב מגע צבאי שחושב שיש לו מה להציע נגד שיטות לחימה שבאמת עובדות. מיותר.

זה כמו להגיד "אין טעם לפתוח את פורום lbs כי גם ככה כולם בארץ יגידו לך ש abcdefg זה הכי טוב"
בדיוק בגלל זה צריך לתת לזה במה, אני מסכים איתך לגמרי ש bjj זה בטופ של הטופ, אבל אנשים לא ידעו את זה ולא יבינו מה ההבדל בין שיטת לחימה לאומנות לחימה אם לא יציפו את הנושא.

יש קצת בעייתיות עם הסקר הזה, אין הרבה סיבות למשתמשים להצביע ״נגד״. זה היה צריך להיכנס לסקר הקודם ואז היה לזה משמעות..

מישהו ראה את המיין קארד אתמול ? אם כבר באומנות לחימה עסקינן

שתי קרבות ראשיים היו בדיחה.
1. מוסאסי ווידמן- וידמן קיבל יותר מידי קרדיט. הוא עייף ואפילו בקרקע לא מצליח נגד סטרייקר מוסאסי.
הקטע עם סיום קרב היה הזוי. שופטים לא יכלו להחליט האם ברקיות של מוסאסי היו חוקיות או לא. בסוף החלטה לטובת מוסאסי.
2. ג׳ונסון קורמיה- מסיבה לא ברורה סטריקר ג׳ונסון ניסה להתאבק בקלינץ נגד מתאבק אולימפי. בפעמים יחידות שהיו לאנטוני סיכויים בסטרייקינג הוא לא לקח את זה עד הסוף , לגוגמא בעיטה בסוף סיבוב ראשון. מעבר לסיבוב ראשון לא היה לו שום סיכוי גם ככה אבל הוא התעקש להיאבק. בסוף חניקה, הכנעה ופרישה מקרבות.

כאחד שהיה מדריך קרב מגע צבאי זה בכלל לא המטרה של קרב מגע בצבא, לא מלמדים קרב מגע כדי שהלוחם בשטח באמת יבצע אם התנועות שהמדריך מבצע, המטרה העיקרית היא:
1. תהיה אגרסיבי
2.תחדור לנקודות תורפה
לא מעבר לזה, אם יש לך 13 שיעורים לאורך ההכשרה של חייל חירניק, אלו 2 הדברים הכי טובים שאתה יכול לתת לו להבין שהוא צריך לעשות כשמישהו מנסה לחטוף לו את הנשק ולשבור לו את הצורה במכות.

ואל תזלזל בקראטה אם לא טרחת להיות טוב בזה.

תודה.
לדעתי זה לא מתאים כפורום יעוץ, אפשר להכניס אותו כפורום כללי אם יהיה ביקוש

• פותח/ת השרשור
כאחד שהיה מדריך קרב מגע צבאי זה בכלל לא המטרה של קרב מגע בצבא, לא מלמדים קרב מגע כדי שהלוחם בשטח באמת יבצע אם התנועות שהמדריך מבצע, המטרה העיקרית היא:
1. תהיה אגרסיבי
2.תחדור לנקודות תורפה
לא מעבר לזה, אם יש לך 13 שיעורים לאורך ההכשרה של חייל חירניק, אלו 2 הדברים הכי טובים שאתה יכול לתת לו להבין שהוא צריך לעשות כשמישהו מנסה לחטוף לו את הנשק ולשבור לו את הצורה במכות.

לדעתי זה לא מתאים כפורום יעוץ, אפשר להכניס אותו כפורום כללי אם יהיה ביקוש

אני גם חושב שהוא יתאים כפורום כללי.
פשוט פלטפורמה לאנשים שאוהבים את התחום ורוצים לדון בו בכלליות.

1. תהיה אגרסיבי
2.תחדור לנקודות תורפה
13 אימונים, אתה רציני? לא איכפת לי כמה החייל שלך אגרסיבי, החייל שלי אחרי 13 אימונים עובר לו את הגארד ברגע

טרחתי. כמה שנים יותר מידי. מזלזל. ולא, לא איכפת לי שליוטו מאצ'ידה הביא נוקאאוט עם בעיטת קראטה, אני מוכן להודות שהוא יותר מוכשר ממני ולחיות עם זה בשלום. גם לא איכפת לי ש-GSP הגיע במקור מקראטה, במיוחד לאור העובדה שהגיים שלו לא קשור לקראטה. איך ג'ו רוגאן אומר? החרא הכי טוב זה החרא שעובד על trained killers, וקראטה לא עומד בסטנדרט הזה.

זה כמו להגיד "אין טעם לפתוח את פורום lbs כי גם ככה כולם בארץ יגידו לך ש abcdefg זה הכי טוב"
בדיוק בגלל זה צריך לתת לזה במה, אני מסכים איתך לגמרי ש bjj זה בטופ של הטופ, אבל אנשים לא ידעו את זה ולא יבינו מה ההבדל בין שיטת לחימה לאומנות לחימה אם לא יציפו את הנושא.
ספציפית פה בארץ יצוצו לך מורעלים שחושבים שלוחם שייטת מפרק את אנדרסון סילבה כי הוא מכיר נקודות תורפה שאף אחד לא יודע עליהן. התחום הזה הוא ברוסיינס לפחות כמו תחום האימונים. לא אומר שאי אפשר להתמודד. אבל רק שתדע לאן אתה נכנס.

ספציפית פה בארץ יצוצו לך מורעלים שחושבים שלוחם שייטת מפרק את אנדרסון סילבה כי הוא מכיר נקודות תורפה שאף אחד לא יודע עליהן. התחום הזה הוא ברוסיינס לפחות כמו תחום האימונים. לא אומר שאי אפשר להתמודד. אבל רק שתדע לאן אתה נכנס.
מה אתה מנסה להגיד ?
חוץ מזה שאתה יודע הכל יותר טוב מכולם, את זה כבר שמענו.
חייל שייטת מפרק את סילבה בוודאות, ביריות מ 25 מטר. חבל על אותו חייל שיכנס עם סילבה לקרב מגע.

זה כבר נהיה דיון מפגר, אנדרסון סילבה נגד לוחם שייטת, ספיידרמן נגד סופרמן. אם כך עתיד להראות הפורום, מוטב לוותר ולהשאיר את הדיונים הללו להפסקות עשר בגן תירצה.

• פותח/ת השרשור

ברוסיינס זה כן, אבל לא צריך לחכות עד שיטרחו לחקור תחום כמו שצריך בשביל לעסוק בו...
קשה לי להאמין שמי שתירגל קרב מגע ו bjj יעשה את ההשוואה הזו.

זה כבר נהיה דיון מפגר, אנדרסון סילבה נגד לוחם שייטת, ספיידרמן נגד סופרמן. אם כך עתיד להראות הפורום, מוטב לוותר ולהשאיר את הדיונים הללו להפסקות עשר בגן תירצה.
היו דיונים יותר מפגרים מזה באוף טופיק

לא רק באוף טופיק.
דיונים מוזרים היו בכל מקום.
באוף טופיק זה שגרתי 😃
אתה מספיק זמן פה כדי להיזכר בשרשורים ההזויים שהיו פה, כמו של vile, או המשתמש עם השועל המפוחלץ.

דיונים מוזרים היו בכל מקום.
באוף טופיק זה שגרתי 😃
אתה מספיק זמן פה כדי להיזכר בשרשורים ההזויים שהיו פה, כמו של vile, או המשתמש עם השועל המפוחלץ.
Vile הוא מיוחד. נושאים שהוא פתח צריכים להכנס לספרי פסיכולוגיה קלינית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית