הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב באמה וקלוריות בחיטוב

enigma1992

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אהלן,
אני מתאמן במכון כחצי שנה ויש לי כאב מוזר מתחת למרפק באמה. הכאב לא מפריע לי באימונים וגם לא ביום יום, אבל כשאני לוחץ על היד (לא חזק) במקום הזה, יש כאב מוזר. חשבתי שזו אולי דלקת בגיד או משהו, אבל זה לא מפריע לי אלא אם כן אני נוגע בזה.
http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/a...-on-arm-stelarc-orig-00000420-exlarge-169.jpg
צרפתי תמונה מוזרה שמצאתי בגוגל, איפה שהאוזן מצוירת זה האיזור של הכאב.

מה זה יכול להיות לדעתכם?

דבר נוסף,
האם בחיטוב אני צריך לצרוך בכל יום את אותה הכמות, או שבימים בהם אני לא עושה פעילות אני יכול/צריך לאכול מעט יותר?

תודה רבה.

יש צורך לשמור על כמות זהה במהלך כל השובע על מנת להגיע לתוצאות , וודאי שצריך תפריט מתאים
בקשר לכאב, תבדוק אצל רופא.

הכאב ניהיה חד בזמן לחיצת חזה\מקבילים?
נשמע כמו דלקת, היה לי משהו דומה.

כמובן שקודם כל לבדוק אצל איש מקצוע.

• פותח/ת השרשור
הכאב בכלל לא מורגש באימונים. הוא מפריע לי טיפה לפעמים כשאני נשען על האיזור הזה של היד כשאני יושב על כסא עם ידיות לידיים לדוגמא. אבל רק בצורה הזו, לא מפריע בשום צורה.
White Walker, איך טיפלת בזה אם בכלל ?

תודה על התגובות.

האם בחיטוב אני צריך לצרוך בכל יום את אותה הכמות, או שבימים בהם אני לא עושה פעילות אני יכול/צריך לאכול מעט יותר?
אתה יכול לצרוך אותה כמות, אתה יכול לצרוך יותר בימים של אימון ופחות בימים בלי אימון.
לא רואה הגיון לצרוך יותר דווקא בימים בלי אימון.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לצרוך אותה כמות, אתה יכול לצרוך יותר בימים של אימון ופחות בימים בלי אימון.
לא רואה הגיון לצרוך יותר דווקא בימים בלי אימון.
כן ברור, טעיתי בכתיבה אבל לזה התכוונתי 🤦‍♂️ תודה!

Back
למעלה תחתית