עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עשיתיבנץ זה תרגיל שאני מאוד אוהב את וחשבתי שאולי אני יכול לעשות בנץ 5*5 ותרגיל עזר (מקבילים נניח) 3-2*8 במקום בנץ3*5 ושני תרגילי עזר
למה?, אני עשיתי במשך חודש וחצי והתקדמתי ל 5x5x110 , כמובן שזה היה באימון הראשון בשבוע, באימון השני עשיתי 3x8אתה לגמרי מפספס את הפואנטה של 5*5.
5*5 בעצימות של 80٪ מ rm1 אומר בין 3 ל 5 סטים לחימום + 5 סטים של עבודה עם לפחות 5 דקות מנוחה (יש שיגידו אפילו יותר) ואחרי זה המחשבה על תרגילי עזר לא תראה לך כ'כ הגיונית.
לשלב תרגיל כזה ב ab סותר את כל הרעיון של נפח גבוה ומגוון תרגילים
אם תעשה 5*5 בעצימות נמוכה יותר זה די בזבוז זמן כי זה לא מספיק נפח ולא מספיק עצימות.
איפה הסקוואט והדדליפטA
בנץ3*5
לחיצת כתף משקולות 3*8
בנץ חיובי מוט או משקולות 3*8
הנפות לצדדים 3*8
פרפר 2*10
פייס פולס 2*10
יד אחורית 2*10
B
צין אפס 3*5
לאנגים3*8
משיכת פולי עליון3*8
מכונה ל4ראשי 3*8
מכונה לאמסטירנג 2*10
יד קדמית 3*10
כיסה רומי 2*max
הבעיה האחרונה שלך בתוכנית זה אם להחליף את ה3X5 ל5X5...
לא הבנתי...אתה הגבת לי השידור הקודם על הבעיה שלי עם הסקוואט ודדליפט ומה שיש בתוכנית זה מה שיש
גם בלי קשר, התוכנית די מבולגנת וגם לדעתי בחירת התרגילים לא הכי טובה. אני יכול לנסות לעשות קצת סדר:אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט
אחי תלמד סקוואט, אם לא דדליפט אז סקוואטאני מודע שזאת חרה של תוכנית אבל זה מה שיש לי
אין לי חג פרס
אל תגיד לי מה אני צריך ללמוד אני לא יכול לעשות סקוואט בגלל פציעהאחי תלמד סקוואט, אם לא דדליפט אז סקוואט