הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון בקורס מכים

מור.ק

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכולם ,להלן מספר נתונים עליי:
משקל:90
גובה:183 ס"מ
אני כרגע נמצא באמצע קורס מכים חיר.
אנחנו עושים בין 4-5 פקלי כח בשבוע (יש לציין שחלקם לא ברמה גבוהה אלא יותר "סימנוב") ולפי מה שהבנתי על מנת להתחטב מעט עליי לאכול משהו כמו 150-160 ג' חלבון ביום. לכל מי שהיה לוחם (או בצהל בכלל) ידועה העובדה שלא ניתן להשיג כמות כזאת של חלבון מהאוכל שצהל מספק והנה באה השאלה: האם אתם ממליצים לי להתחיל להוסיף לתפריט שלי אבקת חלבון? אם כן/לא אז למה? ואם כן ,איזה חברה הייתם ממליצים לי (שמעתי דברים טובים על galor).
תודה רבה!

תנסה להמנע מכמות הפחמימות שיש שם,לחם עם שוקולד, ריבות מעדנים,פתיתים.
יש ביצים בארוחת בוקר וערב, אין הגבלה לכמה שאתה יכול לקחת

אבקת חלבון יכולה לעזור לך למול מגבלות התזונה, בהנחה ואין לך את האפשרות להגיע לכמות החלבון היומית המומלצת לך. לגבי משהו מומלץ - אפשר אבקה פשוטה כמו פיור Pure של אמינושופ. זול ויש ערכים טובים

אתה צריך 180 גם חלבון (2 גרם לקילו) ולא רק בשביל לרזות, אלא בשביל תזונה רגילה לאדם שעוסק בספורט
כמו שאמרו מעלי, עדיף לך להסתמך יותר על מאכלים שמכילים חלבון, אבל במידה ואתה לא יכול אבקת חלבון זה פתרון טוב
יש לך באמינושופ את פיור ששמעתי הרבה דברים טובים עליהם

אתה צריך 180 גם חלבון (2 גרם לקילו) ולא רק בשביל לרזות, אלא בשביל תזונה רגילה לאדם שעוסק בספורט
כמו שאמרו מעלי, עדיף לך להסתמך יותר על מאכלים שמכילים חלבון, אבל במידה ואתה לא יכול אבקת חלבון זה פתרון טוב
יש לך באמינושופ את פיור ששמעתי הרבה דברים טובים עליהם
אני אתפלא אם הוא יגיע ל100 גרם...
לפי דעתי תוספת סקופ בבוקר וסקופ בערב יהיו יותר טובים מכלום.
ממליץ מאוד על הטעם קפה של פיור, מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית