הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ואריאציה של סומולוב

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
עשיתי כמה ניסיונות של 3 לחיצות בשבוע(פרס באמצע) ותמיד נתקע על בערך אותו משקל 5*5 105/ 8*3 110 מ.ג 81~
מתחיל לחשוב שזה מההתאוששות הקשה של 3 לחיצות שבועיות.
חושב לעשות סומולוב לפעמיים בשבוע (שבו נתקעתי ב3 פעמים בשבוע ב 10*3 110) שיראה ככה:בראשון 6*6 וראשון הבא 7*5 וחוזר חלילה וכל פעם מעלה ב2.5 בכל אחד
וכן ברביעי 8*4 ושבוע אחריו 3*10 ככה שיהיה 2 לחיצות ובגלל זה להוסיף נפח משלים בראשון פרפר 3*10 ברביעי בנץ עליון 3*8
אשמח לדעות

עשיתי כמה ניסיונות של 3 לחיצות בשבוע(פרס באמצע) ותמיד נתקע על בערך אותו משקל 5*5 105/ 8*3 110 מ.ג 81~
מתחיל לחשוב שזה מההתאוששות הקשה של 3 לחיצות שבועיות.
חושב לעשות סומולוב לפעמיים בשבוע (שבו נתקעתי ב3 פעמים בשבוע ב 10*3 110) שיראה ככה:בראשון 6*6 וראשון הבא 7*5 וחוזר חלילה וכל פעם מעלה ב2.5 בכל אחד
וכן ברביעי 8*4 ושבוע אחריו 3*10 ככה שיהיה 2 לחיצות ובגלל זה להוסיף נפח משלים בראשון פרפר 3*10 ברביעי בנץ עליון 3*8
אשמח לדעות

כמה נקודות למחשבה:

1. יש תוכנית סמולוב גו'ניור, שאותה אתה כבר מכיר וידוע שהיא עובדת, אפילו במתכונת של 2 או 3 אימונים בשבוע, במקום ה- 4, כך שזה יחסוך לך ניסוי, טעייה, זמן ואולי אכזבה.

2. מצד שני, כשמנסים דברים חדשים לומדים דברים חדשים, אז אם אתה לא לחוץ בזמן (נניח, הכנה לתחרות), אתה יכול להתנסות ולראות מה התוצאות.

3. בכל מקרה, לא הייתי מבזבז את הזמן והכוח עם תרגיל הפרפר לחזה.

• פותח/ת השרשור
כמה נקודות למחשבה:

1. יש תוכנית סמולוב גו'ניור, שאותה אתה כבר מכיר וידוע שהיא עובדת, אפילו במתכונת של 2 או 3 אימונים בשבוע, במקום ה- 4, כך שזה יחסוך לך ניסוי, טעייה, זמן ואולי אכזבה.

2. מצד שני, כשמנסים דברים חדשים לומדים דברים חדשים, אז אם אתה לא לחוץ בזמן (נניח, הכנה לתחרות), אתה יכול להתנסות ולראות מה התוצאות.

3. בכל מקרה, לא הייתי מבזבז את הזמן והכוח עם תרגיל הפרפר לחזה.
חושב שלפעמים שבוע יהיה כבר מעט מדי בגלל זה להוסיף מעט נפח משלים ולעשות נטו את התוכנית לפעמיים בשבוע זה בערך חודשיים במה קרה הטוב לעלות 2.5 קילו

חושב שלפעמים שבוע יהיה כבר מעט מדי בגלל זה להוסיף מעט נפח משלים ולעשות נטו את התוכנית לפעמיים בשבוע זה בערך חודשיים במה קרה הטוב לעלות 2.5 קילו

למה אתה חושב שתהיה עליה של 2.5 קילו בלבד? אני הוספתי יותר, אם כי לא זוכר בדיוק כמה.
אני ממליץ לעשות פרס באמצע השבוע, כך שמתווספת לחיצה נוספת ואחת שהיא חשובה מאוד.
אל תחשוב כמה חזק יותר תהיה בעוד חודשיים, אלא בעוד חצי שנה - שנה. זה ישתלם לך הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שתהיה עליה של 2.5 קילו בלבד? אני הוספתי יותר, אם כי לא זוכר בדיוק כמה.
אני ממליץ לעשות פרס באמצע השבוע, כך שמתווספת לחיצה נוספת ואחת שהיא חשובה מאוד.
אל תחשוב כמה חזק יותר תהיה בעוד חודשיים, אלא בעוד חצי שנה - שנה. זה ישתלם לך הרבה יותר.
עשית לפעמיים בשבוע??
חושב אולי להמשיך 3 פעמים בשבוע אבל רק בשתי אימונים האחרונים של הסבב שהם הבאמת קשים אותם לעשות פעמיים אותו השבוע האחרון @Idan Golani אתה חזק בסומולוב מה חושב?

עשית לפעמיים בשבוע??
חושב אולי להמשיך 3 פעמים בשבוע אבל רק בשתי אימונים האחרונים של הסבב שהם הבאמת קשים אותם לעשות פעמיים אותו השבוע האחרון @Idan Golani אתה חזק בסומולוב מה חושב?

כן, עשיתי שני אימונים, חוץ מסבב אחד של 3 פעמים כי הייתי צריך לסיים לפני תחרות.

• פותח/ת השרשור
כן, עשיתי שני אימונים, חוץ מסבב אחד של 3 פעמים כי הייתי צריך לסיים לפני תחרות.
לכמה סבבים המשכת/כמה עלית במשקלים?
שוב חושב שאמשיך 3 פעמים בשבוע חוץ מהשבוע האחרון של התוכנית.מה חושב

מציע שסבב ראשון תעשה 2 אימונים בשבוע כדי להתרגל לעומס. אולי תגלה שזה יותר טוב לך גם להמשך.

עשית לפעמיים בשבוע??

אני לא ניסיתי, תמיד יצא לי 3 אימונים בשבוע.
בכל אופן, אני חושב שיש סיבה למה מבקשים לבצע את התוכנית 4 פעמים בשבוע וזה כנראה כדי להתרגל לכמות העבודה, חושב שהשיפור היה משמעותי יותר אם הייתי מבצע את התוכנית 4 פעמים בשבוע ולא 3.
אבל ככה או ככה, אתה תתקדם, לא יודע עד כמה זה יעיל 2 אימוני בנצ' בשבוע אבל תנסה.....

זה תקין אצלי-עדיין בא ל2 האימונים האחרונים של הסייקל תפוס..

אז? תתאמן תפוס.
זאת הפא*ינג תוכנית.
תאכל כמו משפחה של 5 ואתה תצליח לסיים את הסבב גם אם תלחץ 3-4 פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית