הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מושבת לגמרי במשך 7 חודשים, לא מקבל מענה מהרפואה

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
שלום,
אני מיואש לגמרי, וחשבתי שאולי מישהו כאן יוכל לייעץ לי מה לעשות.
לפני שבעה חודשים, במהלך סקוואט כבד, המוט הלך לי יותר מידי אחורה והמשקל ישב לי על שורש כף היד שהיא מתוחה לאחור.
יום מחרת היו כאבים חזקים בשורש כף היד.
נחתי למגרי מכל פעילות במשך חודש וחצי עד שלא היו כאבים, חזרתי להתאמן קל מאוד (משקולות של 2-3 קילו) וכנראה שהאזור נפצע מחדש למרות שהייתי מאוד זהיר וכל תרגיל עם רצועות לכף יד. מאז ועד עכשיו, מעל חצי שנה אני עם כאבים שלא מאפשרים לא רק להתאמן (רק רגליים וריצות, אני 3 א"ש יותר ו8 קילו פחות), אלא גם לחיות אורך חיים תקין - לא יכול להשתמש בעכבר במחשב - מה שמונע ממני לעבוד, להרים דברים וכו'.

אני חייל וכפוף לרפואה הצבאית, הייתי אצל 2 אורטופדים שאמרו שזאת כנראה דלקת (בלי אולטראסאונד, MRI) הביאו לי קיבוע ושלחו אותי הביתה.

ניסיתי ה-כ-ל,

מנוחה למשך שבועות רבים, NSAIDS לתקופה ארוכה, כל סוגי המשחות, FOAM ROLLER עמוק במשך שעות, כלום פשוט לא עוזר.
בסוף גם חודשיים רוב היום עם תחבושת שמקבעת, ואחרי שהאזור נרגע קצת התחלתי פיזיותרפיה, אני עושה אותה כבר חודשיים אבל במן מעגל, כל פעם שאני עושה תרגילים האזור אולי מתחזק אבל בשבוע שאחרי הוא יותר כואב ומונע ממני להמשיך לעשות תרגילים (ניסיתי רצועות, משקולות של קילו וגם תרגילים נורא נורא קלים! עד כדי ללא משקל).

גם שניסיתי לחזור למכון, לא עשיתי תרגילים שאמורים להפעיל לחץ על כף היד, בעיקר תרגילים סגנון חתירות, אבל הבעיה עדיין חוזרת. הכאב עצמו הוא לא באימון אלא מתחיל כמה שעות אחרי/8 למחרת

אשמח לעזרה

@Michael Pichenuk

נערך לאחרונה:
היי, לצערי אני מבין את הסיפור שלך, לפני שעושים לך אינספור בדיקות וטרטורים צריך להתבונן באופן הביצוע ולקבל הבנה טובה לגבי אופי הכאבים? מתי מופיעים? האם רק לאחר אימונים? סוגי תרגילים?
מוזמן לקפוץ לאימון ובדיקה לקליניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית