הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אטרקציות באמסטרדם

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אהלן.
בקרוב אני טס לאמסטרדם ל 5 ימים, אשמח לשמוע על דברים שהם must (בין אם קופי שופס, ברים, מוזיאונים, מקומות לאכול וכו').

תודה:)

3 שבועות באמסטרדם, 2 שבועות במעצר, תאי מעצר מקושטים בצלבי קרס, טרמפ חינם הביתה, זו אטרקציה.

קופישופ: greenhouse נחשב לטוב ביותר פעם אחרונה שהייתי שם (לפני שנתיים בערך). באופן אישי הכי אהבתי את ה-dolphins, לא רחוק מכיכר leidsplein. יש להם אחלה זולה בקומה התחתונה להימרח, אחלה חומר, אחלה עוגיה אם בא לך לנסות, ולא יודע מה מיוחד ב-vaporizers שלהם, אבל הסטלות הכי טובות שאי פעם היו לי מוויד היו בזכותם. ממש ממש ממליץ.
ממליץ גם על abraxas, אבל רק בגלל השוקו המגניב שלהם. על הבולדוגים למיניהם תוותר, נחמד רק להכנס לראות קצת ולהגיד שהיית. עוד שמות טובים זה dampkring, baba's, hunter's, barney's. לא זוכר מיקומים מדויקים, אבל יש וויפי בכל מקום כמעט אפשר לחפש ולמצוא.

אוכל: cafe de klos ברחוב של הדולפינס, ליד ה-leidsplein, פותחים רק ב-16:00 אם אני לא טועה וישר יש תור אז עדיף לבוא בהתחלה - צלעות מדהימות וכמות יפה.

תבדקו אם פתוח ה-wallaby זה לונה-פארק - לצערי בפעמיים שהייתי היה סגור אז לא יכול לחוות דעת. מה שכן ממליץ מאוד על הגן חיות - היה האטרקציה הכי שווה. לא ממליץ על כל האטרקציות הרגילות: מאדאם טוסו, אייס-בר, המופע אימים הזה שכחתי את השם, שיט בסירה ומוזאונים למיניהם. מאמין שעדיין תלכו, אבל באמת לא כזה להיט ודי יקר (מהר מאוד אתה מתחיל להשוות שם כל קניה לגרמים של חומר וארוחות ב-kfc שיכולת לאכול במקום). המבשלה של הייניקן דווקא אחלה.
ממליץ גם ללכת לטייל בvondelpark עם אפניים, זה פארק ענק עם מלא אגמים וממש סבבה כשמסטולים. ממליץ גם לנסוע לכפרי דייגים באיזור כמו volendam ו-edam. שם גם הכי כדאי לקנות מזכרות כי יותר זול (נגיד הכובע גרב המוכר עולה בעיר 10 ובכפר מצאנו ב5), אבל בעיקר אלה מקומות יפים, במיוחד edam שממש נשאר כפר דייגים ועוד לא נהיה מסחרה (לפחות לפני שנתיים).
אישית לא התלהבתי מהסמארט-שופים (איפה שמוכרים "פטריות"), זה די יקר ויחסית חלש, מגעיל ועשה לי גם בחילות - עדיף כבר לקנות סמים מאיזה כושי ברחוב אם רוצים להידפק.

בתכלס תכלס אבל, מה שהיה הכי כיף, היה לעשן מלא, ואז להסתובב בחלונות האדומים. רק להסתובב לא בהכרח להיכנס. לא יודע לסביר למה, אבל זה היה הכי כיף.

1EHulp - הקופי שופ היחידי שהחזיק מונרוק כשהייתי בעיר. יש שמועות שיש גם ב-Grey area, אך לא מצאתי. זה ללא ספק הדבר הכי חזק שעישנתי והמחיר בהתאם, אבל שווה את זה.
פטריות - לא מבין את הדיסים פה. מי שטוען שזה חלש קנה חומר גרוע או אכל מעט מדי. לך לסמארטשופ, קנה את הפטריות שמדורגות חמישה כוכבים וממתק שוקולדי כמו M&Ms.קח כל ביס של פטרייה עם כמה חתיכות של הממתק וככה לא תרגיש את הטעם. כולם סיפרו לי סיפורי זוועות על הקאות מהטעם הדוחה, אני לא הרגשתי שום טעם מהפטריות. כדאי לקחת בתחילת היום ואז להסתובב בעיר או ב-vondelpark. הייתי מפריד את זה מוויד כדי לחוות באמת את ההרגשה ומוסיף וויד רק כשההיי של הפטריות יורד או שאתה מרגיש בטוח שאתה לא הולך לחוות סרט רע.
אני אישית לא עשיתי יותר מדי 'אטרקציות', פשוט הסתובבתי באזור החלונות האדומים (לא בגללם, זה פשוט אחלה אזור עם הרבה קופי שופס) ועישנתי כמה שיותר.
זנים: Blueberry ב-Utopia היה הזן בעל הארומה הטעימה ביותר ונתן אחלה של קיק.
Blue Cheese - הפך את המוח שלי לגבינה כחולה וגרם לי לשכוח את הקופי שופ שממנו השגתי אותו. אחרי כמה ימים בעיר, כשכבר הייתי צריך ג'וינט של גרם שלם כדי להרגיש שאני מעשן, נפלתי על הדבר הזה ונזכרתי מה זו 'כאפה'. מאז ועד היום זה הזן היחיד שקצת פחדתי ממנו.
White Widow - לא נופל בשיט מה-WW בארץ. אותי אישית דרבנו לנסות אותו ראשון והתאכזבתי.

המליצו על לא מעט מקומות טובים.

לדעתי מבחינת אוכל אסור להפסיד CAFE DE KLOS הצלעות שם הכי טובות שאכלתי אי פעם.

מבחינת קופי שופס כבר המליצו, אני יכול רק להגיד שההבדלים גדולים בין מקום פח לתיירים לבין קופי שופ טוב.

יש גם לא מעט מועדונים טובים חוץ מהאסקייפ אם מחפשים כמו שצריך בסופ"ש (פרדיסו, מילקווג, דאנסן בין יאנסן).

יצא לי גם לשבת ב2 בארים מעולים עם מבחר בירות יוצא דופן, אחפש אם זה מעניין אותך.

לגבי הזונות יצא לי לשמוע מכמה אנשים שזה חצי כוח לגמרי, לא נותנים לעשות כלום פחות או יותר ומאד נוקשים. לא כיף ...

• פותח/ת השרשור
המליצו על לא מעט מקומות טובים.

לדעתי מבחינת אוכל אסור להפסיד CAFE DE KLOS הצלעות שם הכי טובות שאכלתי אי פעם.

מבחינת קופי שופס כבר המליצו, אני יכול רק להגיד שההבדלים גדולים בין מקום פח לתיירים לבין קופי שופ טוב.

יש גם לא מעט מועדונים טובים חוץ מהאסקייפ אם מחפשים כמו שצריך בסופ"ש (פרדיסו, מילקווג, דאנסן בין יאנסן).

יצא לי גם לשבת ב2 בארים מעולים עם מבחר בירות יוצא דופן, אחפש אם זה מעניין אותך.

לגבי הזונות יצא לי לשמוע מכמה אנשים שזה חצי כוח לגמרי, לא נותנים לעשות כלום פחות או יותר ומאד נוקשים. לא כיף ...

צלעות זו אטרקציה נהדרת בשבילי!

1EHulp - הקופי שופ היחידי שהחזיק מונרוק כשהייתי בעיר. יש שמועות שיש גם ב-Grey area, אך לא מצאתי. זה ללא ספק הדבר הכי חזק שעישנתי והמחיר בהתאם, אבל שווה את זה.
פטריות - לא מבין את הדיסים פה. מי שטוען שזה חלש קנה חומר גרוע או אכל מעט מדי. לך לסמארטשופ, קנה את הפטריות שמדורגות חמישה כוכבים וממתק שוקולדי כמו M&Ms.קח כל ביס של פטרייה עם כמה חתיכות של הממתק וככה לא תרגיש את הטעם. כולם סיפרו לי סיפורי זוועות על הקאות מהטעם הדוחה, אני לא הרגשתי שום טעם מהפטריות. כדאי לקחת בתחילת היום ואז להסתובב בעיר או ב-vondelpark. הייתי מפריד את זה מוויד כדי לחוות באמת את ההרגשה ומוסיף וויד רק כשההיי של הפטריות יורד או שאתה מרגיש בטוח שאתה לא הולך לחוות סרט רע.
אני אישית לא עשיתי יותר מדי 'אטרקציות', פשוט הסתובבתי באזור החלונות האדומים (לא בגללם, זה פשוט אחלה אזור עם הרבה קופי שופס) ועישנתי כמה שיותר.
זנים: Blueberry ב-Utopia היה הזן בעל הארומה הטעימה ביותר ונתן אחלה של קיק.
Blue Cheese - הפך את המוח שלי לגבינה כחולה וגרם לי לשכוח את הקופי שופ שממנו השגתי אותו. אחרי כמה ימים בעיר, כשכבר הייתי צריך ג'וינט של גרם שלם כדי להרגיש שאני מעשן, נפלתי על הדבר הזה ונזכרתי מה זו 'כאפה'. מאז ועד היום זה הזן היחיד שקצת פחדתי ממנו.
White Widow - לא נופל בשיט מה-WW בארץ. אותי אישית דרבנו לנסות אותו ראשון והתאכזבתי.

האמת שאני לא ממש מחפש טריפים, די מיציתי את זה...
מחפש זנים יותר עדינים, להסתובב מסטול בחצי תודעה נשמע נהדר 😃

מקובל, אבל אף פעם לא הבנתי את הרצון בזנים בעלי כמות THC נמוכה. אתה לא רוצה יותר מדי? קח משהו חזק ותגלגל רק עשירית גרם. חבל לדעתי לקנות זן שעולה שבעה יורו לגרם ולסיים את כולו בשעה כי כל ראש מרגיש יותר חלש מהשני. אבל זה רק אני, כבר נאמר עליי שאני נוטה להפריז בנושא הזה. אני גם מראש באתי לאמסטרדם עם מטרה קבועה: לבחון את גבולות המערכת הקנאבינואידית שלי ולבדוק אם אפשר לגרום לה לקרוס.

• פותח/ת השרשור
מקובל, אבל אף פעם לא הבנתי את הרצון בזנים בעלי כמות THC נמוכה. אתה לא רוצה יותר מדי? קח משהו חזק ותגלגל רק עשירית גרם. חבל לדעתי לקנות זן שעולה שבעה יורו לגרם ולסיים את כולו בשעה כי כל ראש מרגיש יותר חלש מהשני. אבל זה רק אני, כבר נאמר עליי שאני נוטה להפריז בנושא הזה. אני גם מראש באתי לאמסטרדם עם מטרה קבועה: לבחון את גבולות המערכת הקנאבינואידית שלי ולבדוק אם אפשר לגרום לה לקרוס.

אני לא טס לאמסטרדם בשביל מבחנים, יש לי מספיק כאלו באוניברסיטה:sarcastic:

אני מבין מה אתה אומר, גם לי היה את הרצון הזה, אבל אני כבר לא בשלב הזה יותר...
אני גם מעדיף לקבל ראש קליל מיין טוב או מליטר בירה מאשר לדפוק צ'ייסרים בלי סוף, אבל זה רק אני, אני פשוט אוהב את התודעה שלי קיימת אבל קלילה וקצת יותר רגועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית