עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשאיר אותנו סקרנים 🤣🍿3 שבועות באמסטרדם, 2 שבועות במעצר, תאי מעצר מקושטים בצלבי קרס, טרמפ חינם הביתה, זו אטרקציה.
חייב לך מוניטין ונשיקה במצחלך לסמארטשופ, קנה את הפטריות שמדורגות חמישה כוכבים
בתכלס תכלס אבל, מה שהיה הכי כיף, היה לעשן מלא, ואז להסתובב בחלונות האדומים. רק להסתובב לא בהכרח להיכנס. לא יודע לסביר למה, אבל זה היה הכי כיף.
המליצו על לא מעט מקומות טובים.
לדעתי מבחינת אוכל אסור להפסיד CAFE DE KLOS הצלעות שם הכי טובות שאכלתי אי פעם.
מבחינת קופי שופס כבר המליצו, אני יכול רק להגיד שההבדלים גדולים בין מקום פח לתיירים לבין קופי שופ טוב.
יש גם לא מעט מועדונים טובים חוץ מהאסקייפ אם מחפשים כמו שצריך בסופ"ש (פרדיסו, מילקווג, דאנסן בין יאנסן).
יצא לי גם לשבת ב2 בארים מעולים עם מבחר בירות יוצא דופן, אחפש אם זה מעניין אותך.
לגבי הזונות יצא לי לשמוע מכמה אנשים שזה חצי כוח לגמרי, לא נותנים לעשות כלום פחות או יותר ומאד נוקשים. לא כיף ...
1EHulp - הקופי שופ היחידי שהחזיק מונרוק כשהייתי בעיר. יש שמועות שיש גם ב-Grey area, אך לא מצאתי. זה ללא ספק הדבר הכי חזק שעישנתי והמחיר בהתאם, אבל שווה את זה.
פטריות - לא מבין את הדיסים פה. מי שטוען שזה חלש קנה חומר גרוע או אכל מעט מדי. לך לסמארטשופ, קנה את הפטריות שמדורגות חמישה כוכבים וממתק שוקולדי כמו M&Ms.קח כל ביס של פטרייה עם כמה חתיכות של הממתק וככה לא תרגיש את הטעם. כולם סיפרו לי סיפורי זוועות על הקאות מהטעם הדוחה, אני לא הרגשתי שום טעם מהפטריות. כדאי לקחת בתחילת היום ואז להסתובב בעיר או ב-vondelpark. הייתי מפריד את זה מוויד כדי לחוות באמת את ההרגשה ומוסיף וויד רק כשההיי של הפטריות יורד או שאתה מרגיש בטוח שאתה לא הולך לחוות סרט רע.
אני אישית לא עשיתי יותר מדי 'אטרקציות', פשוט הסתובבתי באזור החלונות האדומים (לא בגללם, זה פשוט אחלה אזור עם הרבה קופי שופס) ועישנתי כמה שיותר.
זנים: Blueberry ב-Utopia היה הזן בעל הארומה הטעימה ביותר ונתן אחלה של קיק.
Blue Cheese - הפך את המוח שלי לגבינה כחולה וגרם לי לשכוח את הקופי שופ שממנו השגתי אותו. אחרי כמה ימים בעיר, כשכבר הייתי צריך ג'וינט של גרם שלם כדי להרגיש שאני מעשן, נפלתי על הדבר הזה ונזכרתי מה זו 'כאפה'. מאז ועד היום זה הזן היחיד שקצת פחדתי ממנו.
White Widow - לא נופל בשיט מה-WW בארץ. אותי אישית דרבנו לנסות אותו ראשון והתאכזבתי.
צלעות זו אטרקציה נהדרת בשבילי!
האמת שאני לא ממש מחפש טריפים, די מיציתי את זה...
מחפש זנים יותר עדינים, להסתובב מסטול בחצי תודעה נשמע נהדר 😃
מקובל, אבל אף פעם לא הבנתי את הרצון בזנים בעלי כמות THC נמוכה. אתה לא רוצה יותר מדי? קח משהו חזק ותגלגל רק עשירית גרם. חבל לדעתי לקנות זן שעולה שבעה יורו לגרם ולסיים את כולו בשעה כי כל ראש מרגיש יותר חלש מהשני. אבל זה רק אני, כבר נאמר עליי שאני נוטה להפריז בנושא הזה. אני גם מראש באתי לאמסטרדם עם מטרה קבועה: לבחון את גבולות המערכת הקנאבינואידית שלי ולבדוק אם אפשר לגרום לה לקרוס.צלעות זו אטרקציה נהדרת בשבילי!
האמת שאני לא ממש מחפש טריפים, די מיציתי את זה...
מחפש זנים יותר עדינים, להסתובב מסטול בחצי תודעה נשמע נהדר 😃
מקובל, אבל אף פעם לא הבנתי את הרצון בזנים בעלי כמות THC נמוכה. אתה לא רוצה יותר מדי? קח משהו חזק ותגלגל רק עשירית גרם. חבל לדעתי לקנות זן שעולה שבעה יורו לגרם ולסיים את כולו בשעה כי כל ראש מרגיש יותר חלש מהשני. אבל זה רק אני, כבר נאמר עליי שאני נוטה להפריז בנושא הזה. אני גם מראש באתי לאמסטרדם עם מטרה קבועה: לבחון את גבולות המערכת הקנאבינואידית שלי ולבדוק אם אפשר לגרום לה לקרוס.
עוקב אחרי שתיכם.עוקב... טס עוד חודש ומשהו גם כן
אתה לא נשוי?עוקב אחרי שתיכם.
טס למסיבת רווקים בסוף אוגוסט.
מסיבת רווקים של חבר 😃😉
אתה לא נשוי?
קיבלת פס מהאישה?מסיבת רווקים של חבר 😃
מפחיד לשאול מה קיבלה אישתך כדי לתת לך לטוס. 😛מסיבת רווקים של חבר 😃