הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים ישנים של דדליפט ובנ'ץ שלי

Idan Golani

משתמש משקיע
2,694
1,160
נק' מוניטין:
8,412
2,694
1,160
החלטתי לפרסם אותם לא משקלים בשמיים אבל אני רואה התקדמות ובקרוב יהיו סרטונים חדשים יותר שיהיה אפשרות לצלם
חלקכם אני מאמין שכבר רוא אותם בפייסבוק אבל למי שלא תהנו לכם
אגב קורן אתה שחיף 😃

דדליפט 200ק"ג ל2 חזרות משקל גוף 84ק"ג (טכניקה לא משהו אני יודע)

בנ'ץ 125ק"ג ל3 חזרות 84ק"ג משקל גוף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חחח סביר להניח שהמאמן שאיתך זה גל או המאמן הצעיר שכחתי איך קוראים לו משום מה חח ,
למה כפיר הזה סתם חרטה חח ,
לפני כמה ימים נגמר לי המנוי שם הייתי מתאמן ,
הקיצר אחלה משקלים 😃

כן גל בחור טוב והמאמן הצעיר זה אייל
מכיר אותו די טוב הוא סבבה הוא אוהב שאני בא באטרף לחדר כושר חח
וכפיר בחור טוב אחי הוא פשוט לא רוצה שיהיה יותר מדי רעש כי זה מפריע לזקנות עם הטיי'ץ לבצע את הפילאטיס שלהן אבל הוא כבר התרגל אליי הוא מבין ת'ראש שלי
ותודה אחי 😃

כן גל בחור טוב והמאמן הצעיר זה אייל
מכיר אותו די טוב הוא סבבה הוא אוהב שאני בא באטרף לחדר כושר חח
וכפיר בחור טוב אחי הוא פשוט לא רוצה שיהיה יותר מדי רעש כי זה מפריע לזקנות עם הטיי'ץ לבצע את הפילאטיס שלהן אבל הוא כבר התרגל אליי הוא מבין ת'ראש שלי
ותודה אחי 😃
כע גל אחד האנשים וגם אייל ,
כפיר סבבה אבל חרמן מת חח הוא לא מתייחס לאנשים רק לבנות חחחחחח ,
אבל הוא לא אוהב את כל הסקוואט דדליפט וכל אלה אבל הוא ניהיה סבבה איתי אחרי שראה שאני יודע לבצע הכל ושאני טוב בזה , בהתחלה הוא היה מסתכל עלי כאילו אני עומד להתאבד חח אבל אחרי זה שראה שהכל טוב הפסיק ,
ודוגרי נראלי אף פעם לא יצא לי להיות באימון שלך כי אני לא זוכר אותך האמת .

• פותח/ת השרשור
כע גל אחד האנשים וגם אייל ,
כפיר סבבה אבל חרמן מת חח הוא לא מתייחס לאנשים רק לבנות חחחחחח ,
אבל הוא לא אוהב את כל הסקוואט דדליפט וכל אלה אבל הוא ניהיה סבבה איתי אחרי שראה שאני יודע לבצע הכל ושאני טוב בזה , בהתחלה הוא היה מסתכל עלי כאילו אני עומד להתאבד חח אבל אחרי זה שראה שהכל טוב הפסיק ,
ודוגרי נראלי אף פעם לא יצא לי להיות באימון שלך כי אני לא זוכר אותך האמת .

חחח צודק בקשר לכפיר אבל כן כמו שאמרת בהתחלה האימונים האלו נראים לו מוזרים והוא חושש שתקבר מתחת למשקל אבל אחרי כמה זמן הוא מתרגל אליך וגם מדי פעם מתעניין במה שאתה עושה
כן אחי כי אין לי כרגע מנוי שמה אני בא פעם בשבועיים השתחררתי מהצבא לא מזמן וברגע שאני מתחיל לעבוד אני עושה מנוי או שמה או אולי בחדר כושר שנפתח בשק"ם למרות שגם החדר כושר ספורטכאן בקרית ים איפה שאני גר די סבבה יש מדריך רוסי פסיכופט שמכריח ילדים בני 6 לעשות דדליפט וסקוואט אז זה סבבה 😃
בכל מקרה אולי בהזדמנות יצא לנו להיפגש בחדר כושר לאיזה אימון
מה שכן לא להתאמן כמה ימים זה מחרפן ואני לפעמים גם משתגע מזה אבל אוטו אני צריך להתחיל לעבוד אז יהיה מנוי בקרוב

חחח צודק בקשר לכפיר אבל כן כמו שאמרת בהתחלה האימונים האלו נראים לו מוזרים והוא חושש שתקבר מתחת למשקל אבל אחרי כמה זמן הוא מתרגל אליך וגם מדי פעם מתעניין במה שאתה עושה
כן אחי כי אין לי כרגע מנוי שמה אני בא פעם בשבועיים השתחררתי מהצבא לא מזמן וברגע שאני מתחיל לעבוד אני עושה מנוי או שמה או אולי בחדר כושר שנפתח בשק"ם למרות שגם החדר כושר ספורטכאן בקרית ים איפה שאני גר די סבבה יש מדריך רוסי פסיכופט שמכריח ילדים בני 6 לעשות דדליפט וסקוואט אז זה סבבה 😃
בכל מקרה אולי בהזדמנות יצא לנו להיפגש בחדר כושר לאיזה אימון
מה שכן לא להתאמן כמה ימים זה מחרפן ואני לפעמים גם משתגע מזה אבל אוטו אני צריך להתחיל לעבוד אז יהיה מנוי בקרוב
אהה חח לא נורא גם לי אין כבר מנוי לא נראלי שאני מחדש בזמן הקרוב חח ,
אבל מה שיש בשקם זה לא רק הליכונים אופניים וכאלה ? כי זה מה שהבנתי ממה שהיה רשום שאין שם משקולות וכאלה ,
ובקרית ים וואלה לא יודע לא יצא לי להיות שם נשמע טוב דווקא חח ,
נבדוק נבדוק מחירים שאני ירצה לחדש מה אכפת לי קצת ללכת ברגל אבל המחיר יותר זול ויותר שווה ,
כע מתישהו יצא בעזרת השם שיהיה לך שבת שלום :] ובהצלחה חח .

• פותח/ת השרשור
אהה חח לא נורא גם לי אין כבר מנוי לא נראלי שאני מחדש בזמן הקרוב חח ,
אבל מה שיש בשקם זה לא רק הליכונים אופניים וכאלה ? כי זה מה שהבנתי ממה שהיה רשום שאין שם משקולות וכאלה ,
ובקרית ים וואלה לא יודע לא יצא לי להיות שם נשמע טוב דווקא חח ,
נבדוק נבדוק מחירים שאני ירצה לחדש מה אכפת לי קצת ללכת ברגל אבל המחיר יותר זול ויותר שווה ,
כע מתישהו יצא בעזרת השם שיהיה לך שבת שלום :] ובהצלחה חח .

הבנתי שבשק"ם יש דאמבלים של 60 ק"ג אני לא יודע עד כמה זה נכון צריך לבדוק את זה
כן ללכת ברגל לא איכפת לי אחי הכי חשוב שיש את הציוד שאנחנו צריכים בחדר כושר
תודה אחי ושבת שלום גם לך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית