הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פענוח בדיקות דם-כלליות+כולסטרול

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
בן 20(בצבא), 173 72 קילו עם 15% שומן. אוכל מעט פחמימות פשוטות, הרבה חלבון ושלושה ביצים ביום בערך. הרופא זרק משהו על זה שהתוצאות לא טובות אבל תקינות ושיחרר אותי.

7409831.jpg

8670714.jpg

1.קראתי את המאמרים בנושא פיענוח הכולסטרול, נראה שהמצב טוב חוץ מHDL גבוה. מצד שני, אני לא הצלחתי להבין איך להשיג את הLDL, משום שיש לי רק VLDL. להפחית בביצים? איך להתנהל עם זה?
2.אני אוכל הרבה פחות ירקות מאז שאני בצבא, הויטמינים תקינים?
3.התחלתי לאכול יותר פחמימות פשוטות, האם זה השפיע בבדיקת הדם?

המון תודה!

• פותח/ת השרשור
נראה לי תקין לחלוטין, לא רואה פה שום בעיה
ממה שהבנתי הHDL שלי מאוד גבוה. הLDL, וטריגלקידרס(אם אמרתי נכון) נמוכים. לא בטוח שהבנתי איזה מאכלים משפיעים על כל סוג. והאם יש משהו שמכל הבדיקות האלה מומלץ לשנות? פחות פחמימות פשוטות, חוסר בויטמינים, פחות כולסטרול באוכל? והאם למתאמן urea חריג זה תקין? מוזר לי מאוד שהרופא העיר על כך שהתוצאות לא משהו

ממה שהבנתי הHDL שלי מאוד גבוה. הLDL, וטריגלקידרס(אם אמרתי נכון) נמוכים. לא בטוח שהבנתי איזה מאכלים משפיעים על כל סוג. והאם יש משהו שמכל הבדיקות האלה מומלץ לשנות? פחות פחמימות פשוטות, חוסר בויטמינים, פחות כולסטרול באוכל? והאם למתאמן urea חריג זה תקין? מוזר לי מאוד שהרופא העיר על כך שהתוצאות לא משהו
לרוב LDL יהיה גבוה באנשים שאוכלים הרבה שומן וכולסטרול, אבל לא משהו לדאוג לגביו
כל המדדים שלך תקינים לחלוטין, אתה רוצה HDL גבוה ה-LDL נמוך
ויטמינים לפי מה שאני רואה פה לא נבדקו בכלל
אוראה גבוה זה אפשרי במתאמנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית