הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עגלות לצעירים אחרי צבא

bodybuilder1998

משתמש מתחיל
99
14
נק' מוניטין:
14
99
14
זה באמת מגיע לסכומים של 15 אלף ש"ח בחודש ?

מה הממוצע ממה שידוע לכם ?

לי יש אנגלית שוטפת וביטחון וקל לי לדבר עם אנשים זה יעזור לי מאוד אני מניח..

סתם חשבתי לשאול פה אולי יש פה כאלה שעבדו או שמעו

זה באמת מגיע לסכומים של 15 אלף ש"ח בחודש ?

מה הממוצע ממה שידוע לכם ?

לי יש אנגלית שוטפת וביטחון וקל לי לדבר עם אנשים זה יעזור לי מאוד אני מניח..

סתם חשבתי לשאול פה אולי יש פה כאלה שעבדו או שמעו

כן ובתחום הקוסמטיקה (בחנויות , לא עגלות) סיילזמנים טובים עושים גם 30-40 לחודש (10,000$)

התחום הזה לא ישרוד עוד הרבה זמן , קח בחשבון שאם תופסים אותך לא תראה את ארצות הברית עוד פעם...

אחות של חבר טוב שלי טיילה בדרום אמריקה וקצת מרכז אמריקה אחרי הצבא,
אח"כ הגיעה למיאמי ונשארה שם כדי לעבוד (עגלות או מכירות של דברים אחרים..לא סגור על זה),
ואחרי שנתיים שלוש חזרה לארץ עם מספיק כסף לממן תואר שלם + חיסכון לבית.

הבעיה שקצת הייתה זה להעביר כספים לארץ דרך חברים שחזרו כל פעם לביקור בארץ.
וגם, זה לא חוקי.. ואם אתה נכנס לרשימה השחורה שלהם, נגמר הסיפור שלך מבחינת כניסה לארה"ב אי פעם בחיים.

• פותח/ת השרשור
כן ובתחום הקוסמטיקה (בחנויות , לא עגלות) סיילזמנים טובים עושים גם 30-40 לחודש (10,000$)

התחום הזה לא ישרוד עוד הרבה זמן , קח בחשבון שאם תופסים אותך לא תראה את ארצות הברית עוד פעם...
למה התחום הזה לא ישאר עוד הרבה זמן ?

למה התחום הזה לא ישאר עוד הרבה זמן ?
כי מתישהו לאמריקאים יישבר הזין והם יגבירו אכיפה על החרא הזה, או פשוט יקשו אפילו עוד יותר על קבלת ויזות עבור צעירים אחרי צבא.
בשביל 15 אלף בחודש אפשר להישאר בארץ דרך אגב.

• פותח/ת השרשור
כי מתישהו לאמריקאים יישבר הזין והם יגבירו אכיפה על החרא הזה, או פשוט יקשו אפילו עוד יותר על קבלת ויזות עבור צעירים אחרי צבא.
בשביל 15 אלף בחודש אפשר להישאר בארץ דרך אגב.
איך בדיוק צעיר אחרי צבא יגרד את ה 10 שאתה מדבר על 15 ? ואל תשווה לעבוד במועדפת אחרי צבא בתחנת דלק לבין החוויה של להיות בחול לשפר תאגנלית חוויות בערב להסתובב מועדונים לטייל לראות עולם .. פאקינג ארהב

איך בדיוק צעיר אחרי צבא יגרד את ה 10 שאתה מדבר על 15 ? ואל תשווה לעבוד במועדפת אחרי צבא בתחנת דלק לבין החוויה של להיות בחול לשפר תאגנלית חוויות בערב להסתובב מועדונים לטייל לראות עולם .. פאקינג ארהב
אתה מבין כמה סתרת את עצמך מהמדפט הראשון לשאר הפסקה
ולא אני גם לא רואה איך ילד בן 22 עושה 10 אלף בתור מתדלק. ותשמע, כולה ארהב כמה כושים וילדים שמנים גם פה יש מועדונים ומכורים לקוקאין זה בסדר

• פותח/ת השרשור
אתה מבין כמה סתרת את עצמך מהמדפט הראשון לשאר הפסקה
ולא אני גם לא רואה איך ילד בן 22 עושה 10 אלף בתור מתדלק. ותשמע, כולה ארהב כמה כושים וילדים שמנים גם פה יש מועדונים ומכורים לקוקאין זה בסדר
איזה תגובה של ילד שעוד לא גדל לו זקן

כמה בני ובנות דודים שלי עבדו בעגלות - הן בעבר היותר רחוק (לפני 15 שנים) והן עד לפני אפילו חצי שנה.

הכסף טוב מאוד, והוא באמת תלוי ביכולות המכירה שלך. 10K-20K לחודש זה בהחלט ריאלי, לפחות למי שמתמיד ומוכר באופן עיקבי.

ברוב המקרים התנאים טובים, אבל שעות העבודה מאוד ארוכות ואינטנסיביות (12 ואף 16 שעות ביום) ואין הרבה זמן פנוי, מלבד יום חופש אחד (שבת, ברוב המקרים). הלינה מתבצעת בדרך כלל דירת סטודנטים שהבוס שוכר, כמובן עם תנאים טובים ואבזור לקיום ומחייה. אם הבוס או מי שאחראי עלייך בעצמו מסודר ונוח, יש אפשרות גם לקבלת רכב (ואן) לטובת קניות וכדומה, בדרך כלל זה מתחלק עם יתר המועסקים.

חלק מבני המשפחה שלי עבדו בזה בארה"ב, אוסטרליה, דרום אפריקה ואיטליה. הכי אטרקטיבי כמובן בארה"ב, וכן, בעיקר תחום הקוסמטיקה על כל המבחר המשתמע מכך.

יתרה סכנות הועלו פה - בעיקר שזה לא חוקי ואם אתה נתפס - אתה מגורש לתמיד. כמו כן, למי שרוצה לשהות, לפחות בארה"ב, לאורך זמן אך אין לו גרין כארד, צריך לצאת מהמדינה ל"תקופת צינון" של כמה חודשים אחת לזמן מסויים (לא זוכר מהו). רק לאחר מכן ניתן לשוב לארה"ב והמשך העבודה.

מגבלה נוספת, או יותר נכון שזה יותר תלוי כבר בך, היא מידת ה"בזבזנות" שלך. יש הרבה צעירים שמתלהבים מחיי הלילה והכייף הרבה שמסביב לסביבתם, ונוטים לבזבז המון כסף מהמשכורת על כך. החסכון יכול להיות מאוד גדול, אם תציב לעצמך גבולות

זה נראה זוהר מבחוץ , כאילו הכול טוב ומרוויחים מיליונים, בתכלס זאת עבודה מאוד מייאשת וקשה
אם המטרה שלך זה לחוות מועדונים ולראות עולם(ואין לך עוד אזרחות) תוציא ויזת עבודה טיולים, יש לגרמניה אוסטרליה ניו זילנד ועוד, נותן לך ויזה לשנה ואישור עבודה
איש ממוצע שיתחיל לעבוד בעגלות בשביל להרוויח מלא כסף ישבר מהר מאוד

איך בדיוק צעיר אחרי צבא יגרד את ה 10 שאתה מדבר על 15 ?
אבטחה שלא דרך חברות כוח אדם.
+מוניטין!
אם המטרה שלך זה לחוות מועדונים ולראות עולם(ואין לך עוד אזרחות) תוציא ויזת עבודה טיולים, יש לגרמניה אוסטרליה ניו זילנד ועוד, נותן לך ויזה לשנה ואישור עבודה

כל מילה. ממליץ על ניו זילנד\אוסטרליה בחום, אבל אל תהיה שם ילד חרא שעובד בעגלות.
working holiday בניו זילנד זה חלום.

בתחום הקוסמטיקה עושים הכי הרבה כסף כי המכירות והרווח מהמכירות הוא הגדול יותר , מוצרים שחנות קונה ב15-30 דולר היא מוכרת ב1500-2000 דולר , אני שמעתי על מכירות יחידות באיזור ה80,000$ והסיילזמן מרוויח 30% מכל מכירה, תעשה את החשבון (ותזכור שזה יומית) זה כמובן מקרה בודד אבל כדי להגיע לחנות או עגלה טובה מתחילים מלמטה ככה שבהתחלה לא תרוויח יותר מ3000-4000 לחודש, אבל אם תתמיד קצת אתה תעלה מהר מאוד (הכסף הגדול מגיע אחרי שנה, תחשוב אם בא לך לעבוד שנה בעגלה לא משהו).

התחום הזה לא ישאר הרבה שמן כי רוב האמריקאים שיכולים להרשות לעצמם מכירות גדולות כבר קלטו את הקטע ואם תחפש לדוגמא
אורוגולד בגוגל (לדעתי החברה הגדולה בעולם היום בענף הזה) תקרא רק ביקורות שליליות וזה סקאם, עכשיו האמריקאיות העשירות לא פראייריות יותר והרבה נכנסים לבדוק לפני הקניה על החברה
(בגלל זה קמו הרבה חברות יותר קטנות שעשו המון כסף מהמוניטין השלילי של הדומות להן אבל גם הן כבר לא מוכרות בווליום של פעם) בקיצור, זה יורד לאט לאט.

יש עוד עגלות חוץ מקוסמטיקה (כמעט כל מוצר שאפשר לקנות בזול מסין ולמכור יקר בעגלה) גם שם סיילזמן עושה בחודשים טובים סביבות ה5-6 אלף דולר + דירה ורכב משותף ככה שזה לא כזה נוראי.

ארה׳ב היא ארץ האפשרויות, אין לי שום חרטה על כך שעברתי לפה.
הרבה חבר׳ה ישראלית עברו לפה אחרי צבא נכנסו לעולם העגלות ומשם התפתחו להיות אנשי עסקים די מוצלחים, כמה מהם אפילו מליונרים ומולטי מליונרים.
הכל תלוי במי אתה בסופו של דבר, אם אתה בא לחסוך בשביל הארץ זה גם בסדר וזה יעבוד רק כך בחשבון שכל עוד אתה לא נשוי/ויזת עבודה אתה תמיד בסיכון , בשלב מסויים מתרגלים לסיכון הזה והוא נהפך לנורמה ומבינים שלראות אנשים מההגירה מגיעים לקניון ועושים חיפושים זה דבר נדיר מאוד, אבל אם זה קורה... באסה ...

אני מאוד ממליץ על ארה׳ב בכללי, גם עגלות זה בסדר גמור.
רק קודם תחשוב באיזה ראש אתה מגיע לפה כי מתבלבלים פה מהר מאוד.

@יהב זה מאוד לא נכון מה שכתבת על ארצות הברית , יש גם ממה שכתבת אבל יש פה המון דברים שלא יהיו בארץ עוד מליון שנה, מבחינת אדם בוגר שרוצה להתקדם ולא להתקע על הממוצעות של הארץ וקצת להתפתח מעבר לנורמה זאת ללא ספק ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

בתחום הקוסמטיקה עושים הכי הרבה כסף כי המכירות והרווח מהמכירות הוא הגדול יותר , מוצרים שחנות קונה ב15-30 דולר היא מוכרת ב1500-2000 דולר , אני שמעתי על מכירות יחידות באיזור ה80,000$ והסיילזמן מרוויח 30% מכל מכירה, תעשה את החשבון (ותזכור שזה יומית) זה כמובן מקרה בודד אבל כדי להגיע לחנות או עגלה טובה מתחילים מלמטה ככה שבהתחלה לא תרוויח יותר מ3000-4000 לחודש, אבל אם תתמיד קצת אתה תעלה מהר מאוד (הכסף הגדול מגיע אחרי שנה, תחשוב אם בא לך לעבוד שנה בעגלה לא משהו).

התחום הזה לא ישאר הרבה שמן כי רוב האמריקאים שיכולים להרשות לעצמם מכירות גדולות כבר קלטו את הקטע ואם תחפש לדוגמא
אורוגולד בגוגל (לדעתי החברה הגדולה בעולם היום בענף הזה) תקרא רק ביקורות שליליות וזה סקאם, עכשיו האמריקאיות העשירות לא פראייריות יותר והרבה נכנסים לבדוק לפני הקניה על החברה
(בגלל זה קמו הרבה חברות יותר קטנות שעשו המון כסף מהמוניטין השלילי של הדומות להן אבל גם הן כבר לא מוכרות בווליום של פעם) בקיצור, זה יורד לאט לאט.

יש עוד עגלות חוץ מקוסמטיקה (כמעט כל מוצר שאפשר לקנות בזול מסין ולמכור יקר בעגלה) גם שם סיילזמן עושה בחודשים טובים סביבות ה5-6 אלף דולר + דירה ורכב משותף ככה שזה לא כזה נוראי.

ארה׳ב היא ארץ האפשרויות, אין לי שום חרטה על כך שעברתי לפה.
הרבה חבר׳ה ישראלית עברו לפה אחרי צבא נכנסו לעולם העגלות ומשם התפתחו להיות אנשי עסקים די מוצלחים, כמה מהם אפילו מליונרים ומולטי מליונרים.
הכל תלוי במי אתה בסופו של דבר, אם אתה בא לחסוך בשביל הארץ זה גם בסדר וזה יעבוד רק כך בחשבון שכל עוד אתה לא נשוי/ויזת עבודה אתה תמיד בסיכון , בשלב מסויים מתרגלים לסיכון הזה והוא נהפך לנורמה ומבינים שלראות אנשים מההגירה מגיעים לקניון ועושים חיפושים זה דבר נדיר מאוד, אבל אם זה קורה... באסה ...

אני מאוד ממליץ על ארה׳ב בכללי, גם עגלות זה בסדר גמור.
רק קודם תחשוב באיזה ראש אתה מגיע לפה כי מתבלבלים פה מהר מאוד.

@יהב זה מאוד לא נכון מה שכתבת על ארצות הברית , יש גם ממה שכתבת אבל יש פה המון דברים שלא יהיו בארץ עוד מליון שנה, מבחינת אדם בוגר שרוצה להתקדם ולא להתקע על הממוצעות של הארץ וקצת להתפתח מעבר לנורמה זאת ללא ספק ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.
עובד בעריכת דין שם? או נטשת לעגלות?
שואל ברצינות, לא מטריל.

עובד בעריכת דין שם? או נטשת לעגלות?
שואל ברצינות, לא מטריל.

ניסיתי קצת קוסמטיקה אבל קיבלתי ג׳וב אחר שקשור לעסקים אחרים.
לא עורך דין פה אבל עוזר קצת בייעוץ משפטי וכו׳...

ניסיתי קצת קוסמטיקה אבל קיבלתי ג׳וב אחר שקשור לעסקים אחרים.
לא עורך דין פה אבל עוזר קצת בייעוץ משפטי וכו׳...
מעניין. למה השינוי כיוון, מחשבות על שכר יותר משתלם, שינוי אורח חיים?
יש לך אזרחות?

זה סיפור להמיר את התעודה מישראל? לימודים מחדש?

תלוי באיזו מדינה, פה בפלורידה זה יחסית ׳סיפור׳ זה ללמוד איזה 2-3 סמסטרים ואז לעשות את הbar.
אני אעשה את זה בשלב מסויים , לא בשביל להיות עורך דין , סתם כי זה מעניין וחשוב לי ברמה האישית.

מעניין. למה השינוי כיוון, מחשבות על שכר יותר משתלם, שינוי אורח חיים?
יש לך אזרחות?

אין לי אזרחות אבל אישתי אמריקאית ככה שאני פה באמצע ההליך של הגרין קארד.
השינוי בעיקר כי אני חושב בגדול ולא ראיתי לאן אני מתקדם בארץ מבחינת קריירה ותגמול לעבודה קשה אני לא מעוניין לחיות בממוצעות של הארץ והחלטתי לנסות ללכת על כיוון שאמורים לקחת אותי מאוד רחוק מבחינה כלכלית ועסקית על הדרך לראות ולהכיר וללמוד את הכלכלה והצרכנות האמריקאית והעולמית ולראות איך הגדולים באמת עושים את זה , זה מעניין אותי מאוד.
לאיפה שאני רואה את עצמי בראש בעוד 20 שנה אני לא יכול להגיע בתור עורך דין ישראלי בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית