הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גוף בימים שלא עושה FBW

• פותח/ת השרשור Pardon
  • פורסם בתאריך

Pardon

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שוב שלום 😃

לפני כשבועיים חזרתי להתאמן אחרי תקופה לא קטנה, והתחלתי עם תכנית FBW.
את התכנית אני עושה 3 עד 4 פעמים בשבוע (הבנתי צריך יום מנוחה בין אימון לאימון).

מה שכן, רציית לדעת אם אפשר להתאמן במשקל גוף בימים שבהם אני לא עושה FBW?
למשל -

ראשון, שלישי, חמישי ושבת - FBW
שני, רביעי, שישי - מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן.

או שלא כדאי כי גם זה סוג של "העמסה"?
תודה מראש !

לא כדאי, זה גם לא יעיל וגם אתה צריך לנוח בימי מנוחה

במידה ואתה לא עושה את זה כאימון, אלא נטו כעבודה קלה כדי להזרים את הדם אין בעיה, אחרת הייתי מוותר

• פותח/ת השרשור
לא כדאי, זה גם לא יעיל וגם אתה צריך לנוח בימי מנוחה

במידה ואתה לא עושה את זה כאימון, אלא נטו כעבודה קלה כדי להזרים את הדם אין בעיה, אחרת הייתי מוותר
אני עושה את זה כסוג של "תוספת" לאימון הנוכחי, בשביל סיבולת השריר, וגם כדי ולהשתפר במספר החזרות של כל תרגיל..
הרי לדוגמא כדי להשתפר במתח (במספר החזרות) צריך להתאמן בתרגיל הזה ספציפית, ואני לא ממש רואה איפה / טעם לשלב אותו ב-FBW.

השאלה באמת אם זה יותר יעיל מאשר "לא יעיל"?
תודה 😃

אני עושה את זה כסוג של "תוספת" לאימון הנוכחי, בשביל סיבולת השריר, וגם כדי ולהשתפר במספר החזרות של כל תרגיל..
הרי לדוגמא כדי להשתפר במתח (במספר החזרות) צריך להתאמן בתרגיל הזה ספציפית, ואני לא ממש רואה איפה / טעם לשלב אותו ב-FBW.

השאלה באמת אם זה יותר יעיל מאשר "לא יעיל"?
תודה 😃
בתור אימון כזה לא הייתי עושה את זה
ואני ממש רואה סיבה לשלב שיפור במתח כחלק מ-FBW, אחד התרגילים היותר יעילים שיש

• פותח/ת השרשור
על איזה שרירים בדיוק המתח עובד?
על מה הוא לא עובד?
עובד על שרירי האחיזה, יד קדמית, יד אחורית כמייצב, רוב אם לא כל שרירי הגב, בטן במידה ואתה מחזיק אותה כמו שאתה אמור, וגם חזה כמייצב
רק רגליים אין שם מסיבות ברורות

• פותח/ת השרשור
על מה הוא לא עובד?
עובד על שרירי האחיזה, יד קדמית, יד אחורית כמייצב, רוב אם לא כל שרירי הגב, בטן במידה ואתה מחזיק אותה כמו שאתה אמור, וגם חזה כמייצב
רק רגליים אין שם מסיבות ברורות
מסתבר שאף פעם לא הערכתי אותו נכון חח

שאלה אחרונה אם אפשר - אני 1.77 מטר ושוקל בערך 75. רציתי להתחיל לשלב גם ריצות (בעיקר בשביל סיבולת וכושר, לא במטרה לשרוף).
אני לא ממש מקפיד על מסה או משהו כזה כי אני רק מתחיל להתאמן, אבל יש מניעה לשלב ריצה עם האימון? (נגיד בימים שאני לא עושה אימון).
כי השאלה היא אם בריצה אני לא אשרוף את מה שאמור להיבנות עליו השריר? אותה ה"מסה"?

שאלה אחרונה אם אפשר - אני 1.77 מטר ושוקל בערך 75. רציתי להתחיל לשלב גם ריצות (בעיקר בשביל סיבולת וכושר, לא במטרה לשרוף).
אני לא ממש מקפיד על מסה או משהו כזה כי אני רק מתחיל להתאמן, אבל יש מניעה לשלב ריצה עם האימון? (נגיד בימים שאני לא עושה אימון).
אין בעיה לשלב ריצות, ואפילו מומלץ לשלב אירובי במסה רק לא להגזים כי ההתאוששות חשובה

כשתבנה תפריט תחשיב את הקלוריות שנשרפות מהאירובי ותוסיף אותן לתפריט

אין שום בעיה, רק תדאג להשלים את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לשלב ריצות, ואפילו מומלץ לשלב אירובי במסה רק לא להגזים כי ההתאוששות חשובה

כשתבנה תפריט תחשיב את הקלוריות שנשרפות מהאירובי ותוסיף אותן לתפריט

אין שום בעיה, רק תדאג להשלים את הקלוריות
חח פורום של תותחים.. תודה רבה לשניכם ! 😃

Back
למעלה תחתית