הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון סרטון טכניקה של סקוואט

123kido

משתמש מתחיל
219
22
נק' מוניטין:
68
219
22
לאחרונה חזרתי מפציעה קלה בשכמות,כנראה בגלל סקוואט.המשקל הוא 2.5 פחות מהשיא שלי. אשמח אם תבקרו את הטכניקה שלי 😃

קשה לשפוט אם אה שובר מקביל
גם קשה לראות, אבל נראה שהברך לא עוקבת אחרי כף הרגל, בכל מקרה אתה צריך טיפה לפתוח יותר את הברכיים
גם יכול להיות שהברכיים שלך קורסות פנימה בכל החזרות, בעיקר בחזרה האחרונה רואים את זה

בעזהי"ת

אתה מתיישב למטה ולא לאחור. פתח את הברכיים ככל שתוכל לצדדים, כמו שכבר נכתב לעיל, ופשוט רק תשב לאחור.

לאחרונה חזרתי מפציעה קלה בשכמות,כנראה בגלל סקוואט.המשקל הוא 2.5 פחות מהשיא שלי. אשמח אם תבקרו את הטכניקה שלי 😃

זה לא נראה טוב.
תוריד משקל, ותתאמן ב״ישיבה לאחור״.

אני מנסה להבין את הטכניקה של עצמי לאחרונה, ויש לי מזה תובנות גם לגבי הטכניקה של אחרים. אנא עיזרו לי ילדים, ואל תתביישו להגיד, מה אתם חושבים על התובנות שלי לגבי ה- kid:

שובר מקביל עמוק, אבל עם גב זקוף מדי; יורד כלפי מטה במקום אחורה-ולמטה, והברכיים עוברות בהרבה את הבהונות. הברכיים גם פונות כלפי פנים בירידה. כשמגיע למטה הגב מקבל מנח מאוזן יותר, יוצא מהבור עם hip drive, ואז זוקף את הגב ("מרים את החזה") מוקדם ומאבד כוח.

תיקונים מוצעים לאור הנ"ל:
למקם עם תחילת התנועה את הברכיים בכיוון הבהונות.
לרדת עם הברכיים אל המקום הנכון שלהם (רק טיפה מעבר לבהונות, תוך שמירה על ברכיים לחוצות החוצה) כבר בשליש הראשון של הירידה, ולהגיע לשם עם מנח גב מאוזן יותר, ועם הראש כלפי מטה.
משם והלאה לרדת תוך שמירה על מקום הברכיים ועל זווית הגב עד ל"בור".
לעלות 2/3 מהעלייה בלי לשנות את מנח הגב, ואז להזדקף.

• פותח/ת השרשור
איך זה עכשיו?

שמתי לב שלקראת החזרות האחרונות הברכיים שלי זזות משהו כמו 1.5 ס"מ.
מתחיל ב0:37

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית